Glömt lösenord?

Vinter på Elite Hotels

Upplev ett vintrigt Sverige på Elite Hotels

Med sina långa och stjärnklara kvällar ger vintern möjlighet till att varva ner och ta tid för vila. Vakna upp till krispiga mornar och njut av unik natur täckt av gnistrande snö. Våra hotell från Kiruna i norr till Malmö i söder erbjuder både avkopplande erbjudanden och mer aktiva paket med otroliga vinterlandskap och spännande upplevelser.


Jul och nyår på Elite

Julbord för alla

Julbord för alla

Varmt välkomna till att njuta Elite Hotels generösa julbord med alternativ för alla. Kombinera julbordet med en härlig övernattning för en fantastisk hotellupplevelse.

Ett spektakulärt nyår

Ett spektakulärt nyår

Fira in det nya året hos oss. Vi har skräddarsytt nyårspaket som inkluderar en fantastisk nyårssupé, boende i våra fina rum och utsökt frukostbuffé att inleda det nya året med.

Våra bästa erbjudanden

Pausa vardagen

Pausa vardagen

Boka en avkopplande staycation och checka in på ett av våra fina hotell runt om i landet. Här ingår middag, boende och en generös frukostbuffé.

Romantisk vistelse

Romantisk vistelse

Sätt guldkant på er vistelse med vårt romantiska paket och njut tillsammans i en vacker miljö. Unna er en romantisk vistelse på ett av våra vackra hotell!

Upplev och upptäck

För den aktiva

För den aktiva

Kombinera en härlig hotellvistelse med en pulshöjande aktivitet. Boka ett av våra vandringspaket, utmana varandra i padel eller upplev hockey live. Här finns något för alla.

Det bästa av Borlänge

Det bästa av Borlänge

Spendera härlig tid i skidbacken i närbelägna Romme Alpin i vinter eller upptäck norra Europas bredaste öl sortiment. Vi har samlat våra bästa tips för Borlänge oavsett årstid.

Alltid på Elite

Vi bryr oss om din upplevelse

Vi bryr oss om din upplevelse

Vårt mål är att din vistelse hos oss ska vara så mycket mer än bara att checka in på ett hotell. Våra kvalitetshotell ligger alltid på centrala platser i städerna runt om i Sverige och i högklassiga, unika och ofta anrika fastigheter. Klicka dig vidare för att läsa vad du alltid kan förvänta dig när du bor på Elite Hotels.