Glömt lösenord?

Elite Hotels Rewards

 • Information

  Tjäna poäng

 • Information

  Medlemsrabatt

 • Information

  Restaurangcheckar

 • Information

  Exklusiva kampanjer

Aktuellt

ANVÄND DINA POÄNG på vana spa i stockholm eller karlstad

Läs mer

Bli medlem och få 1000 poäng i välkomstbonus

Läs mer

Använd dina poäng till årets härliga julbord

Läs mer
Förmån Bronze Silver Gold Platinum
Nätter 0-4 5-24 25-54 55+
Minst 5% rabatt Information yes yes yes yes
Restaurangcheck* Information 25 kr 50 kr 100 kr 175 kr
Sen utcheckning Information yes yes yes
Uppgradering vid ankomst Information yes yes

Använd poäng

Stäng

Julbordsvoucher

Använd dina välförtjänta poäng till vårt härliga och välsmakande julbord. Vi erbjuder ett traditionellt julbord med en modern twist för en unik upplevelse.Vouchern gäller som hel- eller delbetalning. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna).

Poängkostnad

Julbordsvoucher


Från 6 500 Poäng

Läs mer
Stäng

Presentkort

Presentkortet kan användas på alla våra hotell* runt om i Sverige. Perfekt att ge bort som present! Presentkortet skickas postalt och leveranstiden räknas på ca. 1 vecka.

*Gäller ej på Elite Eden Park Hotel i Stockholm.

Poängkostnad

Detaljbild på en rund kristallkrona från Elite Stadshotellet i Karlstad

Presentkort


Från 25 000 Poäng

Läs mer
Stäng

Restaurangvoucher

Unna dig ett besök på någon av våra hotellrestauranger i Elite Hotels regi eller på The Bishops Arms. Vouchern gäller som hel- eller delbetalning för mat och dryck. Vouchern skickas postalt och leveranstiden räknas på ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna).

Poängkostnad

Restaurang med olika sittdelar, barbord och fotöljer på Elite Grand Hotel i Gävle.

Restaurangvoucher


Från 7 500 Poäng

Läs mer
Stäng

Frukostvoucher

Bjud någon på frukost och få en extra bra start på dagen! Med en frukostvoucher är du välkommen att avnjuta en härlig frukost på något av våra hotell. Vouchern gäller alla dagar i veckan och är giltig i 12 månader från utställt datum. Vouchern skickas postalt och leveranstiden räknas på ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna).

Många hotell har just nu inte möjligheten att välkomna externa gäster till frukosten. Vänligen kontakta hotellrestaurangen innan besöket för att ta reda på hur det ser ut på valt hotell.

Poängkostnad

Uppdukad frukost på ett vitt bord med kaffekopp, juiceglas, färska bär och smörgås.

Frukostvoucher


Från 3 000 Poäng

Läs mer
Stäng

Bonusnatt

Använd dina välförtjänta poäng till en bonusnatt på något av våra hotell! Vi har alla våra rumstyper öppna för bokning. Poängkostnad för en bonusnatt är beroende av rumskategori och hotell. När du är inloggad kan du söka på ditt favorithotell på sidan för bonusnätter, du hittar den via knappen här nedanför. 

Poängkostnad

Säng i juniorsvit på Elite Hotel Eden Park in Stockholm.

Bonusnatt


Från 8 500 Poäng

Läs mer
Stäng

Barncancerfonden

Skänk dina poäng till Barncancerfonden. Poängen används till frinätter för drabbade familjer. Det finns ingen gräns för hur mycket du kan skänka. Välj något av beloppen nedan eller skänk ett valfritt belopp genom att mejla member@elite.se

Poängkostnad


Tre små barn sitter på blåa pinnstolar i ett vitt rum. En fjärde tom stol står bredvid dem.

Barncancerfonden


Från 5 000 Poäng

Läs mer
Stäng

Hyrbil

Behöver du bil över helgen eller bara för en dag? Använd dina poäng till att hyra en bil med Europcar under en helg eller ett dygn (en dygnshyra har samma kostnad som en weekend). Erbjudandet gäller endast bilhyror i Sverige. Bokningsförfrågan behöver komma in till oss senast fyra dagar innan önskad upphämtningsdag. Vid hyra över helgen får du ha bilen från fredag kl. 8.00 till måndag kl. 8.00. Moms, försäkring (självriskreducering för skada och stöld) samt fria mil ingår, bensin tillkommer. Service Center återkommer inom kort med bokningsbekräftelse. Notera att det tillkommer extra avgifter om återlämning sker på annan ort eller om upphämtning/återlämning sker utanför ordinarie öppettider. 

Poängkostnad

En kvinna sitter på huk utanför en parkerad blå bil i stadsmiljö. Ett barn står bakom kvinnan och håller för hennes ögon.

Hyrbil


Från 20 000 Poäng

Läs mer
Stäng

Live it upplevelser

Live its upplevelsebox innehåller mer än 106 oförglömliga upplevelser över hela landet. Mottagaren får välja bland allt från vinprovningar och skönhetsbehandlingar till adrenalinfyllda äventyr. Boxen är giltig i ett år så det finns gott om tid att uppleva något nytt. Leveranstid 1-2 veckor.

OBS! Boxen kan bara skickas till adresser inom Sverige.

Poängkostnad

Live it upplevelser


Från 10 000 Poäng

Läs mer
Stäng

SPA-DAG

Unna dig en avkopplande dag på Vana Spa, en härlig upplevelse för både kropp och själ. Vouchern gäller alla dagar i veckan och är giltig i 12 månader från utställt datum. Vouchern lämnas till receptionen på Vana Spa. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda vouchern de närmaste dagarna). Vänligen kontakta Vana spa innan besöket då vouchern gäller i mån av plats. Gäller på Vana Spa - Elite Stadshotellet i Karlstad, Vana Spa - Elite Palace Hotel i Stockholm och Vana Spa - The Wood Hotel by Elite i Skellefteå. Läs mer om Vana Spa.

Poängkostnad

Simmande kvinna i Vana spa

SPA-DAG


Från 12 500 Poäng

Läs mer
Stäng

SPA-PAKET

Unna dig en härlig spa-upplevelse med en övernattning i Deluxe-rum för två personer. Vouchern gäller alla dagar i veckan och är giltig i 12 månader från utställt datum. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda vouchern de närmaste dagarna). Gäller på Vana Spa - Elite Stadshotellet i Karlstad, Vana Spa - Elite Palace Hotel i Stockholm och Vana Spa - The Wood Hotel by Elite i Skellefteå. Läs mer om Vana Spa.

Poängkostnad

Kvinna vid pool i Vana spa

SPA-PAKET


Från 35 000 Poäng

Läs mer
Stäng

ÅRSMEDLEMSKAP PÅ VANA

Använd dina poäng till att kombinera en spa-upplevelsen med träning på vårt 300 kvm stora gym varje dag i ett år på exklusiva Vana spa, Elite Palace Hotel, Sankt Eriksgatan 115, Stockholm. Vid beställning återkommer vår medlemsservice inom kort med en bekräftelse. Läs mer om medlemskap

Poängkostnad

Kettlebells i gym i Vana spa

ÅRSMEDLEMSKAP PÅ VANA


Från 200 000 Poäng

Läs mer

Våra partners

  • SAS Eurobonus

   Du som är medlem i SAS Eurobonus kan tjäna extrapoäng genom att bli medlem i Elite Hotels Rewards. Du får 300 Eurobonuspoäng per natt och dessutom poäng i Elite Hotels Rewards. Hos oss behöver du alltså inte välja - du får poäng i båda programmen.

   Poängintjäning i programmen kräver att man har bokat sin vistelse via de kanaler som är poänggrundande.

   Läs mer

  • The Bishops Arms & Hotel Bishop Arms

   Hotel Bishops Arms erbjuder familjär service och bekvämt boende för både fritid och arbete. Puben är hjärtat i hotellet, det är här du checkar in och kan njuta av den generösa frukostbuffén. Många av våra gäster säger att Hotel Bishops Arms påminner om ett engelskt värdshus med logi, bra mat och dryck under ett tak. Eftersom Hotel Bishops Arms ägs och drivs av Elite Hotels of Sweden får medlemmar i Elite Hotels Rewards tillgodoräkna sig övernattningar, poäng och restaurangcheckar. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

   Läs mer

  • Live It

   Live It är störst i Sverige på upplevelsepresenter och som medlem i Elite Hotels Rewards har du möjlighet att använda dina poäng till att köpa en upplevelsebox via Elite Hotels Medlemsservice.

   Läs mer

  • Europcar

   Europcar vet att det är viktigt för dig som kund att allt fungerar varje gång du hyr en bil. När du hyr bil av Europcar får du alltid säkra och välutrustade bilar av högsta kvalitet.

   • Använd dina Elite-poäng till att hyra bil hos Europcar
   • Rabatt på bilhyra inom Sverige

   Läs mer

  • VANA SPA

   Välkommen till ett av Stockholms största spa och gym. Vana Spa i Vasastan erbjuder härliga spabehandlingar som massage, pedikyr och lyxiga signaturbehandlingar men också utmanande träningspass med personlig träning eller en total avkoppling i poolen. Du kan även bo kvar på ovanliggande hotell, Elite Palace Hotel, för en komplett weekend med spa. Som medlem i Elite Hotels Rewards har du möjligheten att använda dina bonuspoäng till en SPA-dag, SPA-paket och årsmedlemskap.

   Läs mer

  • Barncancerfonden

   Som medlem har du möjlighet att stötta cancerdrabbade familjer genom att skänka insamlade poäng till Barncancerfonden. Deras vision är att utrota barncancer och är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. Poäng som du skänker används till hotellvistelser för drabbade barn och deras familjer.

   Läs mer

Vanliga frågor

 • Hur lång tid tar det innan poängen registreras efter en vistelse?

  Dina poäng syns på ditt medlemskonto dagen efter utcheckat datum. Om utcheckning sker på en fredag eller en helgdag syns poängen på kontot den första vardagen efter.

 • Jag kan inte logga in med mitt lösenord, kan jag få ett nytt?

  Du kan själv generera ett nytt lösenord genom att klicka här. Om du inte har loggat in tidigare kontaktar du member@elite.se för vidare assistans. 

 • Vi delar rum, kan vi dela på poängen för övernattningen?

  Nej, personen vars medlemskap som står i bokningen kommer att få poängen för övernattningen.

Kontakta oss


Elite Hotels Medlemsservice
Box 21034
100 31 Stockholm

Tel: 0771-788 789
Fax: 08-566 217 71
Email: member@elite.se

Öppettider
Helgfria vardagar 09.00-15.00


Läs våra medlemsregler