Vinn ett jobb

Är du en mästare på att skaka fram härliga cocktails, skapa SoMe-vänliga frukostar eller få till en snygg bäddning på nolltid? Tillsammans med Dag Tolstoy och Sofia Dalén drar vi nu igång årets kanske roligaste TikTok-utmaning där du har chans att bli vår nästa stjärna!

Vinn ett jobb

Dela din talang

Dela din talang

Skippa långa ansökningsprocesser och delta istället i vår jobbtävling!

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa Sveriges bästa hotellupplevelse. Talanger med ett fantastiskt servicetänk som vill bli en del av vårt team inom reception, bar, kök, frukost, housekeeping eller fastighet. Kanske söker du jobb över sommaren, på loven, under helger eller på heltid, oavsett är du välkommen att delta i vår utmaning genom att i en TikTok-video visa vad just du är riktigt bra på! För att tävla: 

 • Dela din bästa talang i en TikTok-video
 • Tagga bidraget med #vinnettelitejobb och @elitehotelsofsweden
 • Din video ska vara publicerad senast den 23 juni 2022.

De tävlande som har vad som krävs kommer att bli kallade till en intervju för önskad tjänst och hotell. Se fullständiga tävlingsvillkor längre ned på sidan. Lycka till!

Lediga tjänster

Skapa sommarens bästa upplevelse

Skapa sommarens bästa upplevelse

Läs mer om våra lediga tjänster och hitta ett område som passar just dig! Vi söker engagerad extrapersonal och serviceinriktade medarbetare till allt från reception, housekeeping och fastighet till kökspersonal och frukost med varierande arbetstider mellan dag, kväll och helg. 

Tävlingsvillkor

 • För att vara med i tävlingen ska deltagaren ladda upp ett TikTok-klipp där deltagaren visar sin bästa talang inom ex. bartending, servering, service, matlagning, bäddning, städning eller liknande. De bästa bidragen får direkt möjlighet att gå vidare till en intervju på det hotell och för den tjänst man söker till inom hotellgruppen.
 • Vinnarna utses av en jury och beslutet kan inte överklagas.
 • Vinnarna utses löpande och meddelas personligen av Elite Hotels of Sweden via ett privat meddelande på TikTok.
 • Tävlingen är öppen för alla över 18 år med rätt att få arbeta i Sverige.
 • Genom att delta i tävlingen godkänner du att Elite Hotels of Sweden har rätt att utan kostnad eller ytterligare samtyckte publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar.
 • Elite Hotels of Sweden förbehåller sig rätten att ta bort/ogiltigförklara tävlingsbidrag som inte följer angivna tävlingsinstruktioner.
 • Elite Hotels of Sweden ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.
 • Tävlingsbidrag får inte göra intrång i annans immateriella rättighet eller utgöra diskriminerande eller annan kränkande handling.
 • Denna tävling är inte sponsrad, stödd eller administrerad av TikTok.
 • Hanteringen av personuppgifter Elite Hotels of Sweden är personuppgiftsansvariga för behandlingen av dina personuppgifter. När du väljer att delta i tävlingen behandlar vi dina kontaktuppgifter, ditt tävlingsbidrag och ev. andra uppgifter du lämnar till oss. Vi behandlar uppgifterna i syfte att kunna administrera anmälningar/tävlingen, att informera vinnarna om vinsterna och för ev. distribution av vinster. Behandlingen sker med stöd av en s.k. intresseavvägning vilket innebär att vi har ett berättigat intresse av att administrera tävlingen.
 • Vi sparar dina personuppgifter så länge tävlingen pågår och raderar dem därefter. Det så kallade publicistiska undantaget innebär att om ditt bidrag publiceras så är vissa delar av GDPR, exempelvis rätten att bli raderad, inte tillämpliga och dina rättigheter enligt GDPR kan komma att begränsas. Om du har frågor om vår personuppgiftsbehandling, vänligen kontakta oss på centralreservation@elite.se