Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Välkommen till våra digitala studios

På Elite Park Avenue Hotel har vi byggt upp två tekniskt kompletta och nyckelfärdiga studios mitt på Avenyn i Göteborg. Oavsett om du vill sända ett program live, förinspela material för senare publicering eller vill hålla ett hybridmöte så har våra studios stor flexibilitet för alla ändamål.

  • Teknisk utrustning
  • Professionell personal
  • Lokalhyra för en dag
Från 35000 SEK/dag

Om erbjudandet

Många är de konferenser, styrelsemöten, säljkickoffer, stämmor, föreläsningar och personaldagar som ställts in eller skjutits på framtiden. I vår studio kan vi hjälpa dig att genomföra ett bra digitalt event av hög teknisk kvalitet. Studion bemannas med professionella ljud- och ljustekniker, kameramän med mera - allt efter just era behov.

I vår lilla studio, som är 158 kvadratmeter, erbjuder vi ett smidigt upplägg för den något enklare föreläsningen, utbildningen eller mötet. Med snygg design och hög teknisk kvalitet är detta ett prisvärt alternativ. Anpassat för två personer vid ett ståbord med egen dator.

Vår stora studiolokal är 248 kvadratmeter och kan expanderas i ytterligare två moduler och bli totalt hela 585 kvadratmeter. Detta innebär gott om plats för deltagande gäster med luftig möblering. Vi har tagit fram tre kostnadseffektiva paket för att ge en snabb bild av vad som kan passa er; Studio Small, Medium och Large. Kontakta oss gärna för mer information och skräddarsydda lösningar.

Elite Park Avenue Hotel har lång erfarenhet av såväl internationella som nationella stora och små möten. I vår inspirerande mötesmiljö träffar du vår professionella personal som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse. Fika, lunch och middag serveras från vår populära restaurang atPark.

Vi följer givetvis noga de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar. Renlighet och hygien är av högsta prioritet och utöver detta har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för våra konferensgäster och vår personal.

Fakta & Detaljer

Ingår i studiolokalerna:

  • Fast studiobelysning
  • Ljudtekniker
  • Bildproducent
  • Lokalhyra för en dag

I formuläret väljer ni om ni vill boka lilla eller stora studiolokalen.