Glömt lösenord?

Sinnen skapar minnen

Lyssna på köket

Slå dig ner i någon av våra trevliga barer eller mysiga matsalar. Beställ in något gott att ha i glaset innan maten, luta dig tillbaka och lyssna på ljuden från köket. Kanske kommer du höra hur ost dras över vassa rivjärn, smör som smälts i varma stekpannor, såser som slås ihop i stålbunkar, knivar som stöts mot skärbrädor eller musslor som läggs upp på tallrikar. Snart kan du njuta av smakerna. 

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Höj upplevelsen med Elite Hotels

Våra hotell erbjuder mat och dryck av hög kvalité. På hotellet finns alltid en restaurang eller vår gastropub The Bishops Arms. Boka in er nästa hotellupplevelse på ett av våra anrika hotell runt om i landet och låt era sinnen skapa nya minnen. 

Lyssna på köket

Våra restauranger

Våra restauranger

Vi driver många väletablerade restauranger på våra hotell runt om i landet. Trivs i unika och välkomnande atmosfärer, möt vår trevliga och kunniga personal och njut av goda smaker från förstklassiga kök. 

En äkta gastropub-upplevelse

En äkta gastropub-upplevelse

Om ni trivs i klassisk engelsk pubmiljön är The Bishops Arms stället för er! Här serveras en prisvärd pubmeny, ett brett sortiment av öl både på flaska och fat samt upp till 250 sorters single malt whisky. 

Snart kan du njuta av smakerna

Hotellvistelse med middag

Hotellvistelse med middag

Gör ett välförtjänt och avkopplande avbrott i vardagen med en Staycation till förmånligt pris på något av våra fina hotell. En av kvällarna avnjuter ni en god tvårättersmiddag i hotellets restaurang eller på vår gastropub The Bishops Arms. 

En romantisk vistelse

En romantisk vistelse

Sätt guldkant på er hotellvistelse med vackra blommor, frukt och choklad på rummet. Avrunda kvällen med en fantastisk middag på hotellets restaurang eller gastrobar. Lyxa till vistelsen med frukost på rummet eller njut av hotellets läckra frukostbuffé om ni önskar.

Alla våra matpaket

Alla våra matpaket

Utforska våra matpaket och se fram emot att snart få njuta av smakerna. Här finns något för alla, en blandning av smaker från ostar, drycker, delikatesser, choklad och mycket mer. I alla våra paket ingår en härlig övernattning och generös frukostbuffé.