e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell centrala Stockholm

Är du på jakt efter ett hotell i centrala Stockholm? Bo på ett av Elite Hotels sju hotell i centrala Stockholm med närhet till allt huvudstaden har att erbjuda. Shoppa på Drottninggatan, promenera längs vackra Djurgården eller ta en öl på Söder. I Stockholm finns något för alla och du bor bäst hos Elite Hotels!

Boka ett hotell i centrala Stockholm

Elite Hotels har sju underbara hotell i centrala Stockholm som är det perfekta utgångsläget när du är på besök i staden. Några av våra mest centrala hotell som har nära till allt och goda kommunikationer direkt utanför dörren är följande:

  • Elite Hotel Adlon. Beläget på Vasagatan tar det inte mer än någon minut att nå Stockholms Centralstation. Ett familjevänligt hotell i en klassisk byggnad där du enkelt når allt i Stockholm.
  • Elite Eden Park Hotel. Mitt i hjärtat av centrala Stockholm intill Humlegården och Stureplan hittar du detta hotell med förstklassig service. Besök Restaurang Miss Voon eller gastropuben GOMA för god mat.
  • Elite Palace Hotel. I Vasastan som är en central och mysig stadsdel ligger detta fantastiska hotell. Här kan du uppleva staden på dagen och sedan ta ett avslappnande besök i Vana spa som ligger i hotellet.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza. Ett klassiskt hotell i centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan. Här har du lyxig shopping runt hörnet och flera underbara restauranger längs samma gata.

Bo på Elite Hotels

Oavsett vilket Elite-Hotell du väljer att bo på kan du alltid vara säker på att du bor på ett hotell med hög standard. Våra rum är mysigt inredda och bjuder in till en god natts sömn i sköna sängar. När du vaknar står den stora frukostbuffén uppdukad och du kan börja dagen på bästa sätt.

Varmt välkommen att boka din nästa vistelse hos oss redan idag!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1161 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-05-14)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   921 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   826 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-01)

Boka
_