Om erbjudandet

I Lund finns gott om varierande vandringsleder i vackra omgivningar. Vi har tagit fram ett vandringspaket där ni kan avsluta er aktiva dag med en härlig tvårätters middag på vår trevliga gastropub The Bishops Arms.

Hotel Bishops Arms i Lund erbjuder ett bekvämt boende i centrala Lund. Bo i mysiga hotellrum med allt du behöver för en komplett hotellvistelse. På entréplan hittar du The Bishops Arms där ni bjuds på en mättande tvårätters meny under er vistelse hos oss. Här kan ni även umgås över en svalkande dryck och pusta ut efter en inspirerande dagsutflykt utmed Lunds fina vandringsleder.

Lund erbjuder flera vandringsleder på nära avstånd från vårt hotell. För er som önskar ge er ut på en kortare tur finns vandringsstråk som den 4,5 km långa Höjeåstråket, den 5,5 km långa Romelestigen och de vackra naturstigarna kring Skrylle. Fråga gärna vår personal för tips på vandringsleder som passar er!

För er som önskar en mer utmanande dagstur finns den 15 km långa Skryllerundan, en del av den natursköna Skåneleden. Vandra genom lummiga lövskogar, öppna landskap och pausa för lunch på Skryllegårdens restaurang eller vid Knivsåsens stenbrott. Ta dig smidigt till en av startplatserna för vandringsleden med lokalbussar från Lund. Skryllegården och Knivsåsen är båda utmärkta startpunkter för er vandring och för de som önskar gå en kortare sträcka går det bra att avsluta rundan efter halva distansen. I Lund finns även den 27 km långa vandringsleden Häckeberga där möjlighet att övernatta i vindskydd erbjuds längs vägen.

Varmt välkommen till oss för en aktiv semester genom det vackra skånska landskapet!

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

  • Tvårätters middag på The Bishops Arms
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi

Villkor

  • Om- och avbokningbart fram till kl. 14.00 på ankomstdagen
  • Bokningsbart fram till den 31 december 2021
  • Betalas på plats på hotellet