Glömt lösenord?
Publiceringsdatum 21 juli, 2017

Topp tre bästa restaurangerna i Växjö

Växjö bjuder på spännande matupplevelser från flera olika kulturer. Närodlad mat på småländska råvaror, en middag som tar dig till Asien eller en helhetsupplevelse med musik där både mat och dryck håller toppklass? I Växjö finns något för alla smaker!

Kafé de luxe

I Snus-Lundgrens gamla 1700-talshus huserar Kafé de luxe. Här kan du äta och dricka gott, i köket möts det traditionella med det nyskapande och resulterar i spännande smaker. Mycket närproducerade och ekologiska råvaror används. Det finns även möjlighet att fortsätta kvällen med livemusik och dans för den som är sugen. Kafé de luxe erbjuder en unik stämning i en retroinspirerad miljö.

Izakaya Moshi

Izakaya är en japansk pub eller ”slink in”, men låt dig inte luras av det avslappnade konceptet. Maten är vällagad och genuin, främst med inspiration från Japan men även från Vietnam, Korea och Kina. På lunchmenyn hittar du välkända rätter som dumplings och nudelsallad, medan kvällsmenyn bjuder på fler spännande inslag i form av bao buns, okonomiyaki och experimentell sushi.

PM & Vänner

Är du ute efter en högklassig och modern matupplevelse med grym finess? Då har du hittat rätt. På Michelin-restaurangen PM & Vänner baserar de sin matfilosofi på de tre hörnstenarna skog, äng och sjö. Med närodlade, småländska råvaror skapar de magi i köket med hjälp av spännande tekniker och texturer. Ett besök här är så mycket mer än bara en middag.

Elite Hotels har två hotell i Växjö

Växjö

Elite Hotels har två fina hotell i Växjö, Elite Stadshotellet vid Stortorget och Elite Park Hotel vid Växjö Konserthus. Båda hotellen ligger centralt i Växjö nära Växjö Centralstation och centrum.

Middag serverad för två, vin i glasen och på kylning i bakgrunden

Mat & dryck paket

Vi har en mängd olika Mat & Dryckespaket, med olika teman för stora och små sällskap. Här kan ni upptäcka en värd av ostar, delikatesser, drycker, choklad och mycket mer. Givetvis ingår även en härlig övernattning på något av våra kvalitéshotell och vår generösa frukostbuffé.