Glömt lösenord?
Publiceringsdatum 20 juli, 2017

4 av de bästa matupplevelserna i Lund

Restaurangutbudet i Lund kan mätta flera olika munnar, här finns nämligen något för alla. Här listar vi fyra utvalda favoriter som serverar allt från prisbelönade hamburgare, svenska klassisker till veganska vedugnspizzor.

Mat & Destillat

Är du ute efter svenska smaker? Då ska du till Mat & Destillat. Här möts det bästa från förr och nu i form av vällagade, klassiska rätter med nyskapande tekniker och tankar. Smakerna du känner igen, fast med en modern tvist. Efter maten kan du även njuta av grymma drinkar i cocktailbaren där du hittar ett stort urval av både klassiker och restaurangens egna drinkar.

Bonsai Sushi Bar

Glöm det tråkiga, lokala sushihaket – här finns ordentlig sushi som smakar som det ska göra. Varje bit lagas och läggs upp med omsorg, ”att äta med ögat” är inte bara ett uttryck här. Det är vackert, gott och prisvärt. Ring gärna och beställ i förväg för att minimera väntetiden.

La Cucina

Här hittar du Lunds bästa pizza. De lagas med tomaternas tomat San Marzano, mozzarella och diverse toppings innan de bakas i en vedugn. Alla råvaror är noggrant utvalda från Italien, och det märks. Det är genuint och vällagat med mycket omsorg. Det finns även färska pastarätter och veganska alternativ på menyn, så här finns det något för de flesta.

Restaurang M.E.A.T

M.E.A.T är ett modernt steakhouse med influenser från det amerikanska köket. Fokus ligger på det kolgrillade köttet som serveras med gästens egna val av tillbehör. Hit kommer man när man är sugen på en god köttbit.

Lobbyn på Elite Hotel Ideon

Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon i Ideon Gateway är ett toppmodernt och trivsamt hotell. Här finns bekväma rum, flexibla konferenslokaler samt gym och bastu. Hotellet är en inbjudande mötesplats i Lund med två restauranger och lobbybar. Ett utmärkt val för såväl barnfamiljer som affärsgäster.
Middag serverad för två, vin i glasen och på kylning i bakgrunden

Mat & dryck paket

Vi har en mängd olika Mat & Dryckespaket, med olika teman för stora och små sällskap. Här kan ni upptäcka en värd av ostar, delikatesser, drycker, choklad och mycket mer. Givetvis ingår även en härlig övernattning på något av våra kvalitéshotell och vår generösa frukostbuffé.