Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Upptäck exklusiva Vana spa & gym

  • Poolen på Elite Palace Hotel
Upptäck exklusiva Vana spa & gym

Välkommen till Vana Spa!

Stig in till oss på Vana Spa, ett av Stockholm största spa och gym. Här kan du koppla av i en elegant miljö med tillgång till pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum och ett 300 kvm stort gym. Unna dig en lyxig spabehandling eller boka in ett träningspass. Varmt välkommen till oss!


Om oss

Läs mer om vår nya spa- och träningsanläggning

Medlemskap

Upptäck fördelarna med ett medlemskap

Behandlingar

Här hittar du vår behandlingsmeny


Svit

Spa-dag

Från 595 kr

Unna dig en avkopplande spa-dag, en härlig upplevelse för både kropp och själ. Njut av en härlig dag med träning i vårt fina gym och koppla av i vår pool, jacuzzi, aromarum, ång- och torrbastu.


Svit

Spa paket med övernattning

Från 1580 kr/natt

Unna dig en härlig spa-upplevelse med en övernattning för två personer på Elite Palace Hotel. Vi erbjuder flera förmånliga spa-paket, bland annat Söndags-Vana där du kan samla energi och starta den nya veckan på bästa sätt med spa, gym och hotellfrukost. 


Kära gäster och medlemmar,

Vi tar utvecklingen av COVID-19 på yttersta allvar och följer direktiven från myndigheterna. Vi har en tät dialog med er gäster och medlemmar och vill be dig som besökt ett av de av folkhälsomyndighetens identifierade drabbade områden, du som träffat någon som besökt dessa eller du som känner dig sjuk, med att vänta med att besöka oss under minst två veckor. Detta för er gästers och våra medarbetares bästa och vi säkrar att vi minimerar riskerna att sprida viruset vidare.

Tack för förståelse och visad hänsyn.

_