Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Använd poäng

Inga resultat

Bonusnatt


Från 8 500 Poäng

Använd dina välförtjänta poäng till en bonusnatt på något av våra hotell! Vi har alla våra rumstyper öppna för bokning. Poängkostnad för en bonusnatt är beroende av rumskategori och hotell. När du är inloggad kan du söka på ditt favorithotell på sidan för bonusnätter, du hittar den via knappen här nedanför. 


Presentkort


Från 25 000 Poäng

Använd dina välförtjänta poäng till ett presentkort på Elite Hotels! Presentkortet levereras i en fin förpackning och kan användas på alla våra hotell* runt om i Sverige. Perfekt att ge bort som present! Med ett presentkort finns en högre tillgänglighet av rum när du ska boka. Leveranstid cirka 1 vecka.

*Gäller ej på Elite Eden Park Hotel i Stockholm.

Barncancerfonden


Från 5 000 Poäng

Skänk dina poäng till Barncancerfonden. Poängen används till frinätter för drabbade familjer. Det finns ingen gräns för hur mycket du kan skänka. Välj något av beloppen nedan eller skänk ett valfritt belopp genom att mejla member@elite.se

Frukostvoucher


Från 3 000 Poäng

Bjud någon på frukost och få en extra bra start på dagen! Med en frukostvoucher är du välkommen att avnjuta en härlig frukost på något av våra hotell. Vouchern gäller alla dagar i veckan och är giltig i 12 månader från utställt datum. Lämnas till frukostvärden i restaurangen. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna). Vänligen kontakta hotellrestaurangen innan besöket då vouchern gäller i mån av plats.Restaurangcheck


Från 7 500 Poäng

Unna dig ett besök på någon av våra hotellrestauranger i Elite Hotels regi eller på The Bishops Arms. Vouchern gäller som hel- eller delbetalning för mat och dryck. Leveranstid ca. 1 vecka (kontakta member@elite.se om du planerar att använda checken de närmaste dagarna).
Hyrbil


Från 20 000 Poäng

Behöver du bil över helgen eller bara för en dag? Använd dina poäng till att hyra en bil med Europcar under en helg eller ett dygn. Erbjudandet gäller endast bilhyror i Sverige. Vid hyra över helgen får du ha bilen från fredag kl. 8.00 till måndag kl. 8.00. Moms, försäkring (självriskreducering för skada och stöld) samt fria mil ingår, bensin tillkommer. Vid bokning återkommer Service Center inom kort med bokningsbekräftelse.
King magazine


Från 4 000 Poäng

King är den enda renodlade modetidningen i Sverige som riktar sig mot män! Tidningen hjälper dig att hålla koll på de senaste modetrenderna och hur man på bästa sätt kombinerar dem.
Inrikesresa


Från 12 500 Poäng

Använd dina poäng till en inrikesresa med flygbolaget BRA! De flyger dig smidigt till 16 olika destinationer i Sverige, läs gärna mer om BRA:s destinationer och annat på www.flygbra.se. Resor är bokningsbara alla dagar i veckan och är ej ombokningsbara. Vid bokning återkommer vårt Service Center inom kort med en bokningsbekräftelse.Live it


Från 10 000 Poäng

I år har du chansen att ge bort eller unna dig en mer oförglömlig present än vanligt. Live its upplevelsebox innehåller mer än 70 olika upplevelser över hela landet. Mottagaren får välja bland allt från vinprovningar och skönhetsbehandlingar till motorsport och adrenalinfyllda äventyr. Boxen är giltig i ett år så det finns gott om tid att uppleva något nytt. Leveranstid 1-2 veckor. OBS! Boxen kan bara skickas till adresser inom Sverige.


Passion for Business


Från 4 000 Poäng

Det kvinnliga nätverket för ledarskap, företagande och karriär. 


Fokus prenumeration


Från 8 500 Poäng

Är du samhällsintresserad, använd dina poäng till en prenumeration av nyhetsmagasinet Fokus. I Sveriges största nyhetsmagasin Fokus läser du varje vecka berättelserna, fördjupningarna, analyserna och nyheterna om det viktigaste just nu inom politik, vetenskap, ekonomi, kultur och livsstil. Fokus lotsar dig fram i nyhetsflödet och ger dig de initierade sammanfattningarna.
Res prenumeration


Från 1 500 Poäng

Läs reportagen och förflytta dig i tanken. Tidningen RES innehåller spännande resereportage skrivna av Sveriges främsta skribenter och bilder tagna av några av världens bästa fotografer._