Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
018-780 99 00
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Academia, Uppsala


Konferens på Elite Hotel Academia, Uppsala


Konferens i Uppsala med lokaler för upp till 250 personer
Elite Hotel Academia i Uppsala erbjuder ljusa och luftiga konferenslokaler med modern teknik för upp till 250 deltagare. Läget är det bästa tänkbara vid sidan av Uppsala C. Vår erfarna och engagerade personal ser till att det blir en uppskattad helhetsupplevelse oavsett om det är ett möte för två, en dagkonferens eller två dagars teambuilding med övernattning.

Lokalerna anpassas efter syftet med konferensen. Här finns rum för utbildning, seminarier, workshop, kickoff och sprudlande fester. På elfte våningen finns vår spektakulära lokal Panorama med strålande utsikt över Uppsala.

Med tre restauranger inklusive konferenskök, 198 bekväma hotellrum, gym med relaxavdelning och bastu, samt vår engagerade konferenservice, kan Elite Hotel Academia erbjuda oändliga möjligheter för en lyckad och minnesvärd konferens.

Varmt välkommen att boka nästa konferens eller möte på Elite Hotel Academia i Uppsala!

Konferenslokaler med gångavstånd från Uppsala C
Elite Hotel Academia ligger bredvid Uppsala C vilket gör det lätt att resa hit med tåg och bussar. Restiden är 18 minuter från Arlanda, 30 minuter från Stockholm och det finns parkeringsmöjligheter i hotellets byggnad.  


Fakta


 • 10 konferenslokaler
 • 198 rum
 • 3 restauranger
 • 2 barer
 • 2–160 personer
 • Hiss
 • Projektor
 • WiFi
 • Whiteboard
 • DVD
 • Mikrofon
 • Blädderblock
 • Anteckningsblock
 • Pennor
 • Vatten
 • Frukt & karameller
 • HCP-anpassat


Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Selma Lagerlöf 166 160 100 - 96 -
Dag Hammarskjöld 90 60 50 20 36 -
Kai Siegbahn 77 60 40 20 36 -
Arne Tiselius 59 50 40 20 36 -
Allvar Gullstrand 30 24 18 10 18 -
Nelly Sachs 30 24 18 10 18 -
Elsa Beskow 36 20 12 - - -
Panorama 34 - - - - 20
Mötessvit 66 - - - - 8

Beskrivningar


Selma Lagerlöf är hotellets största konferenslokal med plats för upp till 166 personer i biosittning. Lokalen är belägen mot Bäverns gränd samt har fönster från golv till tak vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Selma Lagerlöf är lokalen vi rekommenderar för konferenser med större antal deltagare. Det är också en perfekt lokal för banketter och fester med sittning vid fint dukade långbord eller runda bord.

Vi använder den senaste tekniken för att projicera mot två filmdukar. Det finns även möjlighet att använda både headset och handmikrofon. Konferenslokalen är  delbar och går att avskilja med en vikvägg.

Se fler bilder

Dag Hammarskjöld


Dag Hammarsköld är en del av Selma Lagerlöf, även den en möteslokal med stora fönster och ett fint ljusinsläpp. Lokalen erbjuder plats för upp till 90 personer i biosittning. Den är belägen mot Bäverns gränd och ligger i direkt anslutning till vår konferensentré.

Dag Hammarskjöld fungerar utmärkt för större konferensgrupper men även för mingel, demo och produktvisningar. Möteslokalen är utrustad med projektor och går att koppla upp via dator och ansluta med HDMI eller VGA.


Kai Siegbahn


Kai Siegbahn är en del av Selma Lagerlöf med stora fönster som bjuder på härligt ljusinsläpp. Lokalen passar den mellanstora konferensgruppen och är även ett utmärkt val för en fest eller ett event i nära anslutning till vår restaurang.

Konferenslokalen är utrustad med projektor.  Möjlighet finns att koppla upp dator och ansluta med HDMI eller VGA.


Arne Tiselius är en lokal på 59 km2 med utsikt över vår innergård och härligt ljusinsläpp från stora fönster. Konferenslokalen passar utmärkt till utbildningar, workshops och föreläsningar.

Möteslokalen är utrustad med projektor och dator kan anslutas med HDMI eller VGA.

Se fler bilder

Allvar Gullstrand är en mindre lokal som passar en mindre mötesgrupp på upp till 20 personer. Rummet är belägen mot innegården och har stora fönster som släpper in naturligt ljus.

Möteslokalen är modernt utrustad med projektor som går att koppla upp via dator och ansluta med HDMI eller VGA.

Se fler bilder

Nelly Sachs är en av våra mindre lokaler och passar möten på upp till 12 personer. Stora fönster bidrar till ett fint ljusinsläpp med utsikt mot innergården.

Möteslokalen är modernt utrustad med projektor och går att koppla upp via dator samt ansluta med HDMI eller VGA.

Se fler bilder

Elsa Beskow är vårt kreativa aktivitetsrum med plats för upp till 12 personer. En fin möteslokal för team- eller styrelsemöten, utrustad med högtalarsystem och en 65 tum TV-skärm. Möjlighet finns att koppla upp en dator via HDMI.

Sätt fart på  kreativiteten med roliga aktiviteter. Elsa Beskow är utrustad med pingisbord, fotbollsspel, dart och basket. I anslutning till mötesrummet finns  även hotellets gym.

Se fler bilder

Panorama


Panorama ligger högst uppe i hotellets byggnad på våning 11 och erbjuder en fantastisk utsikt över Uppsala. Panorama är Uppsalas är en oslagbar lokal förmöten med plats för upp till 20 personer, till exempel styrelse- eller strategimöten. I Panorama sitter man avskiljt, i lugn och ro med en strålande utsikt att inspireras av. 

Konferenslokalen är utrustat med 65 TV-skärm och det finns möjlighet att koppa upp en dator via HDMI. 


Mötessviten ligger på nionde våningen och har en imponerande utsikt över Uppsala i riktning mot Uppsala slott och Uppsala domkyrka.

Mötessviten består av ett sovrum och ett vardagsrum samt en dedikerad del med plats för åtta personer. Där finns en tv-skärm samt möjlighet att koppla upp en dator via HDMI.

Se fler bilder

Whiskeyprovning

Öl eller whiskeyprovning

Öl- och whiskeyprovning på The Bishop Arms i Uppsala
Vårt fokus är att bidra med personlig service, kunskap och erfarenhet så att dina konferenser och möten hos oss blir både inspirerande och minnesvärda. Ölprovning på the Bishop Arms är en trevlig och uppskattad kvällsaktivitet i genuint engelsk pubmiljö.

Ölprovningen inleds med en introduktion till ölens spännande smakvärld och sedan smakar vi på fem olika ölsorter. The Bishop Arms erbjuder marknadens bredaste sortiment av fatöl och single malt whiskey och många deltagare åker hem med en ny smakfavorit.

Puben ligger i samma byggnad som Elite Hotel Academia, på hotellets bottenvåning vilket gör det både smidigt och trevligt att runda av konferensdagen med ölprovning. Det går även utmärkt att boka middag i anslutning till ölprovningen. Beräkna cirka 60 minuter för en ölprovning med 5-10 deltagare.

Ölprovning basic
Vi går igenom de grundläggande öltyperna, samt historia och tillverkningsprocess. Passar alla som är nyfikna på öl och vill dyka in i öldjungeln!
5 x 15 cl ca 60 min, 295 kr per person

Ölprovning Belgo
Vi går igenom det belgiska ölet, med allt från kloster och munkar till Lambic, den unika bryggningsmetoden som kännetecknar Belgiens mest kända öltyp.

Specialanpassade provningar
Utöver detta skräddarsyr vi provningar, exempelvis lokala bryggerier, IPA med fokus på olika humlesorter, årgångsprovningar etc.

Minimiantal 5 personer, max 20 personer.

Bokning: 018 – 780 99 14
Email: Uppsala@bishopsarms.se


Nu har vi slagit upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset. Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.


Restaurang Nobel


I restaurang Nobel serveras hotellets generösa frukostbuffé varje morgon. Nobel är även en perfekt lokal att abonnera för mingel, event och middagar för över 10 personer.

Öppettider

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30 
Lördag–söndag: 07.00–11.00

Brunch

1 september–15 december 
Söndagar: 12.00‒15.30


The Bishops Arms Uppsala


Välkommen till vår engelska gastropub The Bishops Arms. Här kan du njuta av vällagad mat och ett brett dryckessortiment i en ombonad miljö.

Öppettider

Måndag 16.00 – 22.00
Köket har öppet till 21.00

Tisdag 16.00 – 22.00
Köket har öppet till 21.00

Onsdag 16.00 – 23.00
Köket har öppet till 22.00

Torsdag 16.00 – 23.00
Köket har öppet till 22.00

Fredag 15.00 – 01.00
Köket har öppet till 23.00

Lördag 15.00 – 01.00
Köket har öppet till 23.00

Söndag 16.00 – 22.00
Köket har öppet till 21.00


Restaurang Miss Voon i Uppsala


Miss Voon drivs av välrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund. Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär.

Öppettider

Restaurangen

Måndag – Torsdag:

17.00 – 00.00

Fredag:

17.00 – 01.00

Lördag:

17.00 – 01.00

Söndag:

Stängt


Baren

Måndag – Torsdag:

17.00 – 00.00

Fredag:

16.00 – 01.00

Lördag:

17.00 – 01.00

Söndag:

Stängt

 

 

 


Frukost på Elite Hotel Academia


Starta dagen med en riktig härlig hotellfrukost. I restaurang Nobel serverar vi vår generösa frukostbuffé varje morgon.

Öppettider

Öppettider

Måndag – fredag: 6.30 – 9.30 
Lördagar – söndag: 7.00 – 11.00Konferera i veckan på Elite Hotel Academia i hjärtat av Uppsala.
Vi erbjuder extra förmånliga priser när du ankommer måndag och torsdag.


Från 1686 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Boka konferens på måndagar och få halva priset på lokalhyran.


Från 2750 SEK /Lokal

Boka
Ändra hotell


Boka ert möte med kort varsel till ett förmånligt pris. 


Från 300 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Få dina kollegor att längta till nästa konferens. Varje fredag njuter våra konferensdeltagare av god mat och en inspirerande möteslokal.


Från 695 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Dags att runda av en hektiskt vår eller kicka igång hösten med ny energi? 


Från 595 SEK /person

Boka
Ändra hotell

_