Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08- 559 017 20
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Palace Hotel i Stockholm

 • Konferensrum på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Konferensrum på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Fika lounge på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Konferensrum på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Stolar i konferensen på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Middagsdukning på Elite Palace Hotel i Stockholm
 • Cupcakes

Konferens på Elite Palace Hotel i Stockholm


I ett föredetta bilpalats i den pittoreska stadsdelen Vasastan ligger Elite Palace Hotel. Hotellet erbjuder 12 ljusa och bekväma lokaler med kapacitet för upp till 150 personer. Här kan du ha styrelsemöte i det gamla biblioteket, som en gång i tiden var bilpalatsets kontor, eller varför inte ha en festlig bankettmiddag i den stora Vasasalen.

Det centrala läget intill Odenplan gör att du alltid har nära till både buss och tunnelbana. Flygbussen till Arlanda Flygplats stannar precis utanför hotellet.

Lunch och middag serveras i den trevliga restaurangen Taabla. För det mindre sällskapet finns även den engelska gastropuben The Bishops Arms.

Med härliga lokaler och erfaren personal hjälper vi dig att skapa ditt bästa möte någonsin. Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan. Vi ser fram emot att välkomna dig hos oss!


Fakta


 • 12 konferenslokaler (4 styrelserum)
 • 2-150 deltagare
 • Gastropuben The Bishops Arms
 • Restaurang Taabla
 • WiFi
 • Parkering
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Elite Palace Hotel är ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med stora ytor. Våra spännande lokaler ger dig alla möjligheter att skapa intressanta möten. Hotellet erbjuder 12 ljusa och bekväma lokaler samt egen konferensreception. 
Vi hjälper dig att få lokalen möblerad och utrustad efter dina önskemål. Här finns gott om plats för både stora konferenser och små möten.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Vanadissalen & Vasasalen 200 150 120 50 140 -
Vasasalen 150 120 80 50 80 -
Vanadissalen 50 60 40 30 36 30
Gästrikesalen 48 40 30 16 30 16
Hälsingesalen 52 40 24 24 24 16
Dalasalen 42 30 16 14 18 14
S:t Eriksalen 56 40 24 20 30 16
Frej 29 20 14 12 12 12
Tor 40 30 16 14 18 14
Philipsonrummet 27 - - - - 10
Haga 20 - - - - 8
Svea 20 - - - - 8
Oden 10 - - - - 4

Beskrivningar


Vanadissalen & Vasasalen


Vanadissalen och Vasasalen är två lokaler som går att öppna upp till en stor lokal eller om så önskas användas var för sig. Här kan du ha allt ifrån produktlanseringar och föreläsningar till bankettmiddagar. Lokalen är belägen på entréplan och har stora fönster ut mot innegården. Här kan du konferera upp till 150 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé kan dukas upp i lokalen om så önskas. I lokalen ingår en scen 2 x 5 meter, 1 headset och 2 st trådlösa mikrofoner samt ljus & ljud utrustning. Lokalen har heltäckningsmatta.


Vasasalen


Vasasalen är en rymlig lokal med scen som passar allt från föreläsningar till bankettmiddagar, här är möjligheterna många. Här kan du konferera upp till 120 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé dukas upp utanför. Vasasalen har en vikvägg som går att öppna upp mot Vanadissalen vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. I lokalen ingår en scen 2 x 5 meter, 1 headset och 2 st trådlösa mikrofoner samt ljus & ljud utrustning. Lokalen har heltäckningsmatta.

Se fler bilder

Vanadissalen


Vanadissalen är en ljus och luftig lokal som är belägen på entréplan. Lokalen har stora fönster ut mot innegården. Här kan du konferera upp till 60 personer. Restaurangen ligger i anslutning till lokalen och fikabuffé dukas upp utanför. Vanadissalen har en vikvägg som går att öppna upp mot Vasasalen vilket gör att den passar perfekt för flexibla möbleringar. Lokalen har heltäckningsmatta.


Gästrikesalen


Gästrikesalen är en ljus och trevlig konferenslokal med en kapacitet på upp till 40 personer. Lokalen är belägen på entréplan och har stora fönster mot Hälsingegatan. Lokalen har heltäckningsmatta.


Hälsingesalen


Hälsingesalen är en luftig konferenslokal en halv trappa upp från entréplan. Här kan du konferera upp till 40 personer. Hälsingesalen har heltäckningsmatta och stora fönster ut mot Hälsingegatan. Lokalen har heltäckningsmatta och det är en trappa upp till lokalen.


Dalasalen


Dalasalen är en ljus konferenslokal med stora fönster. Lokalen belägen på entréplan och har stora fönster ut mot Hälsingegatan. Här kan du konferera upp till 30 personer.


S:t Eriksalen


S:t Erikssalen hittar ni på entréplan. Lokalen passar utmärkt för föreningsstämma och föredrag. Lokalen har högt i tak och är handikappanpassad. 


Frej


Frej är ett luftigt och ljust konferensrum som är beläget på entréplan. Lokalen har stora fönster mot innegården. Frej passar perfekt för konferenser för upp till 14 personer. 


Tor


Tor är ett luftigt och ljust konferensrum som är beläget på entréplan. Här kan du konferera upp till 30 personer. Lokalen har stora fönster ut mot innegården. 


Philipsson är ett styrelserum där du kan du konferera upp till 10 personer.

Se fler bilder

Hagarummet är ett styrelserum där du kan konferera upp till 8 personer.

Se fler bilder

Svea är ett styrelserum där du kan konferera upp till 8 personer.

Se fler bilder

Oden är ett litet mötesrum beläget på våning 6. Lokalen är en fullt utrustad podcaststudio. Lokalen är belägen på våning 6 och utrustad med allt som krävs för att spela in en podcast. 

I lokalen ingår: M-Audio Uber mic och ett par hörlurar

Se fler bilder

När du startar din morgon hos oss dukar vi upp smörgåsar, kaffe och te. Konferenslunch serveras i vår trevliga restaurang Taabla, här erbjuds tre olika rätter och till det serveras en stor salladsbuffé.
På eftermiddagen kan du njuta av vår uppskattade fikabuffé med godsaker från bageriet.
Vi erbjuder även buffémenyer för lunch och middag. I buffémenyerna kan du välja bland olika teman från alla världens hörn.

Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. På Elite Palace Hotel erbjuder vi ett flertal aktiviteter som genomförs proffsigt med mycket glädje.  Vi arrangerar alltifrån spa-upplevelser till öl-/whiskey provningar i vår pub The Bishops Arms.


Whiskeyprovning

Öl och Whiskeyprovning

I samband med konferensen kan vi erbjuda en trevlig aktivitet som öl eller whiskeyprovning på The Bishops Arms. Ni får en introduktion i ölets eller whiskeyns spännande värld och tillsammans provar vi olika sorter. Kanske hittar du en ny favorit? Du kan se fram emot en riktig smakupplevelse samt intressant fakta i en genuint engelsk miljö. Önskar du middag i anslutning till provningen går det givetvis utmärkt att boka. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment, vilket innebär spännande smakupplevelser för den djärve. För grupper mellan 2-50 personer.


Rosa blommor som flyter på vattnet

Hälsokonferens

Effektivisera din konferens genom ökad fysik och näringsrik kost! Bullar och kakor byts ut till fruktsallader och smoothies. Börja dagen med morgonyoga eller ett träningspass i våra lokaler på Actic Elite Gym. Efter en heldag med konferens hjälper vi er att aktivera kroppen igen. Eller varför inte avsluta dagen med en avkopplande massage på Palace Spa Relax? För priser och mer information om hälsokonferens, kontakta oss direkt per telefon eller mejl så berättar vi mer.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-566 217 20 eller mejla konferens.palace@elite.se så berättar vi mer.


Elite Palace Hotel hittar ni i Vasastan, 5 minuters promenad från tunnelbanan vid St. Eriksplan och Odenplan. I hotellet finns 284 hotellrum, gastropuben the Bishops Arms samt Actic Elite Gym. Flygbussen till Arlanda stannar 200 meter från hotellet vid hållplats Norra Stationsgatan.


Maträtt på gastropuben The Bishops Arms på Elite Palace Hotel i Stockholm

The Bishops Arms Sankt Eriksgatan, Stockholm


Vår pub är ett uppskattat stamställe för både stockholmare och hotellgäster. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment och på menyn hittar man klassiska pubrätter som Högrevsburgare och Fish n’ Chips.

Öppettider

Måndag - fredag 11.30-00.00
Lördag 16.00-00.00
Söndag 16.00-23.00

Vi tar emot sista beställningen 30 minuter före stängning.

 

 


Restaurang Taabla


Restaurang Taabla serverar frukost, konferensluncher och middagar i en avslappnad och modern miljö. Taabla skräddarsyr menyer för större sällskap och det finns även möjlighet att hyra restaurangen för fester och bröllop.

Öppettider

Frukost

Mån-Fre 06.30-10.00
Lördag 07.30-11.00
Söndag 07.30-12.00

 

 Med vårt nya koncept Easy meetings bokar du enkelt och smidigt möten med kort varsel.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Starta konferensen med en energiboost. Vid ankomst väntar en hälsodrink och våra hemgjorda energibars för att få en riktigt bra start.


Från 595 SEK /person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater
Latitud: 59.34675 | Longitud: 18.039329
 
FLYGPLATSER
Flygbussarna från Stockholm Arlanda Airport stannar vid hållplats ”Norra Stationsgatan”, ca 50 meter från hotellet. Arlanda Express går direkt till Stockholm Centralstation. Taxi till hotellet tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.
Från Bromma flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

TUNNELBANA
Gröna linjens tunnelbanestation St. Eriksplan, uppgång Torsgatan och en promenad på ca 500 meter.

TÅG OCH PENDELTÅG
Stockholm Centralstation. Fortsätt med pendeltågets rosa linje mot Uppsala
Centralstation, Märsta eller Bålsta. Kliv av vid Odenplan Station och välj uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger 200 meter från uppgången.
 
BUSS
Buss 57 stannar i närheten av hotellet vid hållplats Vanadisplan. Hotellet ligger 200 meter från uppgången.

BIL
E4:an norrifrån: kör mot Norrtull och håll höger fil efter Karolinska Sjukhuset. Vid Norrtull följer du den vita skylten mot Sankt Eriksplan. När du kommer in på Sankt Eriksgatan ligger hotellet ca 100 meter upp på höger sida.
E4:an söderifrån: följ Essingeleden norrut runt city. Tag avfarten mot Norrtull och välj första vita skylten mot Sankt Eriksplan. Passera under Solnabron, kör ca 500 meter, sväng sedan höger in på St. Eriksgatan och hotellet som ligger på höger sida.

PARKERING
Hotellet förfogar över ett antal parkeringsplatser i byggnadens garage. Platser kan förbokas via reception och p-biljett kan också lösas direkt i receptionen.
_