Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
010-5832320
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Stockholm Plaza

 • Konferenslounge på Elite Hotel Stockholm Plaza
 • Konferensfika på Elite Hotel Stockholm Plaza
 • Konferensrum på Elite Hotel Stockholm Plaza
 • Restaurang Vassa Eggen på Elite Hotel Stockholm Plaza

Konferens på Elite Hotel Stockholm Plaza


Förstklassiga och anrika Elite Hotel Stockholm Plaza är beläget intill den vackra parken Humlegården och livfulla Stureplan. Här kan du konferera i en vacker och lugn miljö med stadens puls runt hörnet. På Elite Hotel Stockholm Plaza har du närhet till kommunikationer och allt vad Stockholm har att erbjuda.
Lunch och middag erbjuds i någon av hotellets populära restauranger, Vassa Eggen Steak House eller TAKO med inspiration från japanska och koreanska köket. Hos oss på Elite Hotel Stockholm Plaza får du alltid personlig service och vår erfarna personal finns alltid tillhands för att hjälpa dig.

Fakta


 • 3 konferenslokaler
 • 2-50 deltagare
 • Restaurang Vassa Eggen Steak House
 • Whiteboard
 • WiFi
 • Projektor
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Våra härliga konferenslokaler är belägna på entréplan. De eleganta salarna är ljusa och välutrustade och tar upp till 50 konferensgäster. Här kan du ha konferenser, styrelsemöten och middagar i sober miljö. Alla lokaler är lugnt belägna med stora fönster ut mot David Bagares gata.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Clubrummet 22 - - - - 10
Clara 35 - - - - 20
Damberg 62 50 32 22 24 20

Beskrivningar


Clubrummet


Clubrummet är vårt moderna och välutrustade styrelserum som passar perfekt för mindre konferenser och styrelsemöten. Här finns trådlös uppkoppling till en 75 tums TV-skärm. Rummet kan även användas som Chambre Séparée för middagar.


Clara är ett härligt styrelserum om 35 kvm med varma färger och modern inredning som ger optimala förutsättningar för bra möten. Lokalen är belägen på entreplan med stora fönster. Clara rymmer upp till 20 personer i styrelsesittning och är utrustad med all nödvändig mötesteknik.

Se fler bilder

Damberg


Damberg är ett ljust och luftigt konferensrum om 62 kvm som passar utmärkt till större sällskap och kan anpassas efter dina önskemål. Lokalen kan delas av med en vikvägg om man endast behöver hälften av utrymmet eller om man önskar fördela konferensen i två grupper. Rummet passar även för mingel, uppackningar och är populärt att boka för Chambre Séparée.


Vi erbjuder konferenslunch i samarbete med den populära restaurangen Vassa Eggen Steak House som ligger i hotellet. I vår trivsamma lounge dukar vi upp för enklare förtäring och fikapaus. Till lunch serveras klassisk husmanskost av de finaste råvarorna.
Rejäla portioner gör att ni har energi att fokusera och vara produktiva hela dagen. Kontakta oss för aktuella menyer och priser. 

 


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-555 627 00 eller mejla konferens.stoplaza@elite.se så berättar vi mer.


Elite Hotel Stockholm Plaza ligger i en anrik byggnad mittemot Humlegården och Kungliga biblioteket. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House. Här bor du på bästa läge intill trendiga Stureplan med shopping, restauranger och nattliv. Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger 5 minuters promenad bort. 


Välkommen till TAKO!


Nu har teamet bakom Vassa Eggen slagit upp dörrarna till en helt ny restaurang - Tako. Med smaker från Japan och Korea kommer du att uppleva en oas av oväntade intryck, elegans och sociala upplevelser.

Öppettider

Lunch
Måndag-fredag 11.30 - 14.00

Middag
Måndag-tisdag 17.30 - 00.00 
Onsdag 17.30 - 01.00 
Torsdag-lördag 17.30 - 02.00


Vassa Eggen Steak House


På Vassa Eggen står maten alltid i fokus – där inramningen är yngre och modernare med riktig storstadskänsla. Här kan du som gäst få en smakupplevelse av högsta klass.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag
Måndag–torsdag: 18.00–22.00
Fredag–lördag: 18.00–23.00
Söndag, endast baren öppen: 17.00–22.00Med vårt nya koncept Easy meetings bokar du enkelt och smidigt möten med kort varsel.


Från 400 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta hit


GPS koordinater
59.337408 | 18.069988

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Avstånd ca 40 km

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter.

Från Bromma flygplats
Taxibilar och flygbussar till Stockholm City terminal avgår utanför entrén. Avstånd ca 10 km. Med kommunaltrafik ta buss 110 till Alvik och därefter tunnelbana mot Hötorget. Ta en promenad längs Kungsgatan ner mot Stureplan och sväng in till vänster på Birger Jarlsgatan. Efter ca 100 meter finner du Elite Stockholm Plaza på vänster sida.
Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Om du åker taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.

Med bil

Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfarten mot Norrtull. Följ skyltar mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i rondellen in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan ca 2 kilometer till nummer 29, så har du Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida. Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Norrtull. Följ skyltarna mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i rondellen in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan ca 2 kilometer till nummer 29, så har du Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida. Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

 

_