Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08-400 004 66
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Stockholm Plaza


Konferens på Elite Hotel Stockholm Plaza


Elite Hotel Stockholm Plaza ligger i Stockholms innerstad, ett stenkast från livliga Stureplan och oasen Humlegården. Här finns en inbjudande och kreativ mötesmiljö för upp till 50 personer. Här finns också två restauranger som ger mötesdeltagarna en perfekt lunchpaus eller avslut med middag.

Vassa Eggen Steakhouse är en finkrog med avspänd miljö och vällagad mat. Inredningen med dova färger och stilren design påminner om en lounge i New York. Här kan ni beställa lunch, middag eller after work.

Restaurang TAKO erbjuder mat med japanska och koreanska influenser. Att se på nära håll hur kockarna briljerar med olika sushi-rätter är uppskattat. Vill ni sitta ostört går det även bra att boka restaurangens chambre separée.

Elite Hotel Stockholm Plaza erbjuder tre ljusa och luftiga konferenslokaler på entréplan, utrustade med sköna stolar, wifi, frukt och vatten. Alla mötesrum har tillgång till en gemensam mingelyta där vi bland annat dukar upp vår uppskattade konferensfika med smått och gott som ger hjärnan en härlig boost med energi

Hotellets närhet till bussar och tunnelbana samt en inspirerande miljö ger goda förutsättningar för lyckade möten, konferenser, utbildningar och workshops.

Varmt välkommen att boka konferens på Elite Hotel Stockholm Plaza!


Fakta


  • 3 konferenslokaler
  • 2-50 deltagare
  • Restaurang Vassa Eggen Steak House
  • Whiteboard
  • WiFi
  • Projektor
  • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
  • Frukt
  • Vatten
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Våra härliga konferenslokaler är belägna på entréplan. De eleganta salarna är ljusa och välutrustade och tar upp till 50 konferensgäster. Här kan du ha konferenser, styrelsemöten och middagar i sober miljö. Alla lokaler är lugnt belägna med stora fönster ut mot David Bagares gata.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Clubrummet 22 - - - - 10
Clara 35 - - - - 20
Damberg 62 50 32 22 24 20

Beskrivningar


Clubrummet


Clubrummet är vårt moderna och välutrustade styrelserum som passar perfekt för mindre konferenser och styrelsemöten. Här finns trådlös uppkoppling till en 75 tums TV-skärm. Rummet kan även användas som Chambre Séparée för middagar.


Clara är ett härligt styrelserum om 35 kvm med varma färger och modern inredning som ger optimala förutsättningar för bra möten. Lokalen är belägen på entreplan med stora fönster. Clara rymmer upp till 20 personer i styrelsesittning och är utrustad med all nödvändig mötesteknik.

Se fler bilder

Damberg är ett ljust och luftigt konferensrum om 62 kvm som passar utmärkt till större sällskap och kan anpassas efter dina önskemål. Lokalen kan delas av med en vikvägg om man endast behöver hälften av utrymmet eller om man önskar fördela konferensen i två grupper. Rummet passar även för mingel, uppackningar och är populärt att boka för Chambre Séparée.

Se fler bilder

Vi erbjuder konferenslunch i samarbete med den populära restaurangen Vassa Eggen Steak House som ligger i hotellet. I vår trivsamma lounge dukar vi upp för enklare förtäring och fikapaus. Till lunch serveras klassisk husmanskost av de finaste råvarorna.
Rejäla portioner gör att ni har energi att fokusera och vara produktiva hela dagen. Kontakta oss för aktuella menyer och priser. 

 


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-555 627 00 eller mejla konferens.stoplaza@elite.se så berättar vi mer.


Elite Hotel Stockholm Plaza ligger i en anrik byggnad mittemot Humlegården och Kungliga biblioteket. I hotellet ligger den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House. Här bor du på bästa läge intill trendiga Stureplan med shopping, restauranger och nattliv. Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger 5 minuters promenad bort.


Välkommen till TAKO!


Nu har teamet bakom Vassa Eggen slagit upp dörrarna till en helt ny restaurang - Tako. Med smaker från Japan och Korea kommer du att uppleva en oas av oväntade intryck, elegans och sociala upplevelser.

Öppettider

Lunch
Tisdag-fredag 11.30 - 14.00

Middag
Måndag-tisdag 17.30 - 00.00 
Onsdag 17.30 - 01.00 
Torsdag-lördag 17.30 - 02.00


Vassa Eggen Steak House


På Vassa Eggen står maten alltid i fokus – där inramningen är yngre och modernare med riktig storstadskänsla. Här kan du som gäst få en smakupplevelse av högsta klass.

Öppettider

Frukost
Måndag–fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag
Måndag–torsdag: 18.00–22.00
Fredag–lördag: 18.00–23.00
Söndag, endast baren öppen: 17.00–22.00Konferera till specialpris På Elite Hotel Stockholm Plaza i vinter. Vi erbjuder nyrenoverade och inspirerande lokaler på bästa läge.


Från 4400 SEK /lokal

Boka
Ändra hotell


Med vårt nya koncept Easy meetings bokar du enkelt och smidigt möten med kort varsel.


Från 400 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater
Latitud: 59.3375144 | Longitud: 18.06974
 
FLYGPLATSER
Från Stockholm Arlanda Airport går Arlanda Express direkt till Stockholm Centralstation och Flygbussarna stannar vid fler hållplatser under vägen. Taxi från Arlanda tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att priset bekräftas innan du stiger in i taxin.
Från Bromma flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm Cityterminalen. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana till Hötorget, uppgång Kungsgatan. Följ Kungsgatan ner mot Stureplan och sväng vänster på Birger Jarlsgatan. Efter ca hundra meter är du framme vid Elite Stockholm Plaza.

TUNNELBANA
Röda linjen och tunnelbanestation Östermalmstorg, utgång Birger Jarlsgatan.

BUSS
Blå buss 1 och 2 stannar vid Stureplan som är närmsta busshållplats.

TÅG
Från Stockholms Centralstation kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, ta tunnelbanan. Taxi finns utanför centralstationen.

BIL
Via E4:an: ta avfarten mot Norrtull och följ skyltar mot Värtahamnen. Efter 400 meter håll höger i Roslagstull-rondellen och sväng sedan första höger in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan omkring två kilometer fram till Elite Hotel Stockholm Plaza på höger sida.

PARKERING
Parkeringsgarage finns på David Bagares gata 5-7, precis runt hörnet från hotellet.

_