Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
010-5832320
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Eden Park Hotel i Stockholm

 • Konferensrum på Elite Eden Park Hotel
 • Mötessvit med utsikt över Humlegården på Elite Eden Park Hotel
 • sittgrupp i mötessvit på Elite Eden Park Hotel
 • Restuarang Miss Voon på Elite Eden Park Hotel
 • Säng i hotellrum på Elite Eden Park Hotel

Konferens på Elite Eden Park Hotel i Stockholm


Elite Eden Park Hotel är beläget intill den vackra parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Hotellet är ett utmärkt val för mindre möten och för dig som vill konferera privat och ostört. Här, mitt i hjärtat av Stockholm, erbjuder vi dig två exklusiva mötessviter för upp till åtta personer.
Det centrala läget gör det enkelt att mötas här. Hotellet ligger endast 400 meter från tunnelbanan och bussar stannar precis utanför entrén. Med högstandard på både mat och dryck samt den högsta servicenivån ser vi till att ert möte blir något utöver det vanliga.

Fakta


 • 2 mötessviter
 • 2-8 deltagare
 • Restaurang Miss Voon
 • Gastropuben The Bishops Arms
 • WiFi
 • Gym
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten


Elite Eden Park Hotel är ett perfekt val för mindre möten. Hotellet erbjuder två mötessviter med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Här konfererar ni i en inspirerande miljö upp till 8 personer.
Mötessviterna har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. Lunch och middagsmöjligheter erbjuds i hotellets populära restaurang Miss Voon.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Mötesrum 214 42 - - - - 8
Svit 315 70 - - - - 6

Beskrivningar


Mötesrum 214


I detta exklusiva mötesrum om 42 kvm kan du arrangera möten för upp till 8 personer. Här konfererar du i en inspirerande miljö med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Rummet har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas.


Svit 315


Svit 315 är en smakfullt inredd mötessvit om 70 kvm. Här kan du arrangera inspirerande möten för upp till 6 personer. Mötessviten erbjuder en balkong med fridfull utsikt över parken. Här finns även pentry och en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. 


Kombinera nytta med nöje och avsluta ditt möte med en avkopplande bastu i vår relaxavdelning eller varför inte med en dryckesprovning i någon av våra trevliga restauranger.


Whiskeyprovning

Öl eller whiskeyprovning

I samband med konferensen kan vi erbjuda en trevlig kvällsaktivitet som öl eller whiskeyprovning på The Bishops Arms. Ni får en introduktion i ölets spännande värld och tillsammans provar vi fem olika ölsorter och kanske hittar du en ny favorit? Se fram emot en riktig smakupplevelse samt intressant fakta i en genuint engelsk miljö. Önskar du middag i anslutning till provningen går det givetvis utmärkt att boka. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment, vilket innebär spännande smakupplevelser för den djärve.

Tids åtgång för ölprovning – ca 60 min
För grupper mellan 5-10 personer.
Priser vid förfrågan.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 08-555 627 00 eller mejla konferens.edenpark@elite.se så berättar vi mer.


Elite Eden Park Hotel är centralt beläget mitt emot parken Humlegården, ett stenkast från Stureplan. I hotellet finns två restauranger, den asiatiskt inspirerade restaurangen Miss Voon och gastropuben The Bishops Arms. Här bor du med närhet till shopping, restauranger och trendiga nattklubbar. Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger med 5 minuters promenadavstånd. 


gastropuben The Bishops Arm i Elite Eden Park Hotel

The Bishops Arms Linnégatan, Stockholm


Välkommen till vår engelska gastropub The Bishops Arms. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt i en genuint engelsk miljö. Vår mat håller hög standard och är en central del i vårt koncept. Vi lägger stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–22.00
Torsdag–lördag: 16.00–00.00
Söndag: 16.00–22.00


Närbild på dukning på restaurang Miss Voon

Restaurang Miss Voon i Stockholm


Miss Voon drivs avvälrenommerade Grupp F12 och är en restaurang som kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en europeisk grund. Miss Voons bar är en självklar mötesplats där man kan slinka in en för stund eller umgås en hel kväll. I drinklistan avspeglas också restaurangens asiatiska karaktär. Ett par kvällar i veckan gästas baren av dj.

Öppettider

Frukosttider
Måndag-fredag: 06.30–10.00
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 08.00–12.00

Lunch
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Middag/Bar
Måndag–torsdag: 17.00–01.00
Fredag–lördag: 17.00–02.00


Kontakta oss 

Hitta hit

GPS koordinater 
59.338169 | 18.074698

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda åker du taxi direkt från flygplatsen till hotellet, alla taxibolag känner till adressen. Pris ca 500 kr, avstånd 41 km 

Snabbtåget Arlanda Express går till centralstationen med 10 minuters mellanrum, och tar cirka 20 minuter. Flygbussen går också till centralstationen var femte minut och tar då cirka 40 minuter. 

Från Bromma flygplats
Flygbussar avgår till City terminalen i Stockholm. Taxi kostar ca 350 kr, avstånd 41 km. 

Från centralstationen
Från Stockholms Central kan du antingen ta en kvarts promenad till hotellet eller om du har mycket bagage, tag tunnelbanan. Tag röd linje till Östermalmstorg med utgång Birger Jarlsgatan. Man kan också åka Blåbuss 1 från Kungsbron (Cityterminalen), stig av vid Linnégatan eller buss 56 mot Hakberget. Om ni väljer att åka taxi, finns taxistolpar utanför centralstationen.
Följande bussar stannar utanför hotellet
Blå buss linje 1 
Stora Essingen – Fridhemsplan – Hötorget – Stureplan – Gärdet – Frihamnen Buss 56 
Hornsberg – S:t Eriks sjh – Centralen – Hötorget – Stureplan – Hakberget Buss 55 
Hjorthagen – Gasverket – Stadion – Stureplan – Slussen – Södra stn – Skanstull – Sofia 

Med bil
När du kommer till Stockholm med bil via E4:an, tar du avfarten mot Norrtull. Framme vid rondellen kör du rakt igenom denna och fortsätter ca 200 meter till Roslagstull, också det en rondell. Tag första till höger in på Birger Jarlsgatan. Fortsätt sedan gatan framåt ca 3 kilometer till Stureplan, sväng vänster vid Stureplan in på Sturegatan, och du har Elite Eden Park Hotel på höger sida.

 

_