Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
08-559 017 50
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Carolina Tower


Konferens på Elite Hotel Carolina Tower


Söker du efter moderna och luftiga konferenslokaler i Stockholm med bra transporter för dina deltagare? Välkommen till Elite Hotel Carolina Tower i nya Hagastaden. Vi erbjuder åtta flexibla mötes- och konferenslokaler med kapacitet för 2-130 personer. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken. Läget i Hagastaden, intill Karolinska sjukhuset och Karolinska Institutet, gör det enkelt för alla att komma på plats. 

Högst upp på våning 16 finns två exklusiva lokaler som är lämpade för styrelsemöten, event, mingel och fester. Både the View och the Club bjuder  på en fantastisk utsikt över Stockholm.

Konferenslokalerna på första våningen har fått namn efter kända fysiker. Den största lokalen Röntgen har plats för upp till 130 personer. Alla våra konferenslokaler är trivsamt möblerade, har god lufkonditionering och kan anpassas efter behov och arrangemang, oavsett om det är möten för bara några få, konferenser, workshops, seminarier och föreläsningar.

Möjligheterna är många och med vår engagerade och personliga service vill vi bidra till en lyckad och minnesvärd konferens.

Om du planerar en konferens med boende på hotellet erbjuder Elite Hotel Carolina Tower 221 rum, modernt inredda i varma färger, med arbetsplats, sköna sängar och fräscha badrum. På översta våningen finns hotellets skygym, bastu och relaxavdelning. Utsikten? Den är fantastisk!

Hotellets läge i Stockholms nya stadsdel Hagastaden gör transportvalet enkelt. Med bil är avfarten från E4/E18 nära hotellet och bilen kan parkeras mot avgift i garaget under byggnaden. Flygbussen stannar hundra meter från hotellet. Väljer man att åka tunnelbana är det gröna linjen, station St. Eriksplan, samt sju minuters gångväg. Lokalbussar stannar nära hotellet vid hållplats ”Eugeniavägen”.

Varmt välkommen att konferera på Green Key-märkta Elite Hotel Carolina Tower!

Fakta


 • 9 konferenslokaler
 • 2-130 deltagare
 • Lounge med servering
 • Hiss
 • Parkering (mot avgift)a
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten


Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Röntgen 122 130 60 30 55 40
Curie 80 70 30 20 30 20
Widerström 40 30 17 16 18 16
Fleming 62 60 32 25 36 20
Pavlov 43 30 24 18 18 12
Pasteur 42 30 16 16 18 12
Semmelweis 22 - - - - 10
The View 26 - - - - 12
The Club 97 - - - - 18

Beskrivningar


Röntgen


Röntgen är vår största konferenslokal med plats för upp till 130 personer. En luftig lokal med bra ventilation och panoramafönster som ger stort ljusinsläpp. Takmonterade BOSE-högtalare erbjuder flexibla lösningar, bland annat kan lokalen delas av till två separata lokaler. Röntgen är anpassad för personer med hörselnedsättning och lokalen går även att mörklägga.

Konferenslokalens namn kommer från den tyska fysikern Wilhelm Conrad Röntgen som blev känd för sin upptäckt av röntgenstrålarna och belönades med det första Nobelpriset i fysik, 1901.


Curie


Curie är en vacker och modern lokal lämplig för konferenser med upp till 80 deltagare. Inredningen är genomgående ljus och stilfull vilket skapar en lugn och bekväm miljö. Lokalen är utrustad med projektor, BOSE-högtalare och lokalen går även att mörklägga.

Konferenslokalens namn kommer från Marie Curie som blev den första kvinnliga nobelpristagaren 1903 när hon tog emot priset tillsammans med sin make för forskningen om radioaktivitet. Hon fick priset en gång till, 1911, för upptäckten av grundämnena polonium och radium.


Widerström


Widerström är en perfekt lokal för en konferens eller en workshop med upp till 30 personer. Panoramafönster bidrar med fint ljusinsläpp och man kan mörklägga lokalen. I lokalen finns BOSE-högtalare som ger bästa ljudkvalité samt allt som behövs för konferensen.

Konferenslokalens namn kommer Karolina Widerström som blev Sveriges första kvinnliga läkare. Hon tog sin examen vid Karolinska Institutet i maj 1988.


Fleming


Fleming är en medelstor konferenslokal för upp till 60 personer. En luftig lokal med fint ljusinsläpp från panoramafönstren. Här konfererar ni bekvämt och lugnt med tillgång till modern utrustning och god service. Lokalen är utrustad med takmonterade BOSE-högtalare, heltäckningsmatta och projektor.

Konferenslokalens namn kommer från Alexander Fleming som blev känd för att ha upptäckt penicillinet. År 1945 tilldelades han Nobelpriset i fysiologi eller medicin


Pavlov är lokalen vi rekommenderar för den medelstora konferensen, med upp till 30 deltagare. En härlig och ljus lokal med takmonterade BOSE-högtalare, heltäckningsmatta, projektor och all modern utrustning som ger förutsättningar för en lyckad konferens. Panoramafönster med generöst ljusinsläpp och ger en luftig och fräsch känsla.

Konferenslokalens namn kommer från Ivan Pavlov som år 1904 tog emot Nobelpriset i fysiologi eller medicin för sin forskning om hur nerverna styr bukspottskörteln. Han är också känd för sitt psykologiska experiment som kalla ”Pavlos hundar.

Se fler bilder

Pasteur


Pasteur är en lokal som passar den medelstora konferensen på upp till 30 personer. För konferensgäster med höga krav på modern utrustning kommer lokalens höga ljudkvalitet kommer från takmonterade BOSE-högtalare. Inredningen är ljus och stilren, lokalen är luftig och fräsch med ett fint ljusinsläpp från panoramafönstren.

Konferenslokalens namn kommer från den franske kemisten och biologen Louis Pasteur. Han upptäckte bland annat metoden att upphetta livsmedel för att döda farliga bakterier (pastörisering) samt utvecklade ett vaccin mot rabies.

Se fler bilder

Semmelweis


Semmelweis är möteslokalen för det medelstora sällskapet på upp till tio personer. Med modern utrustning, bland annat takmonterade BOSE-högtalare och projektor finns allt ni behöver för att arrangera ett effektivt möte. Lokalen är fräsch och luftig med fint ljus från panoramafönster.

Konferenslokalens namn kommer från den ungerska läkaren Ignaz Semmelweis som upptäckte att barnsängsfeber var smittsam och att dödligheten kunde minskas om vårdgivarna ökade sin hygien genom att tvätta händerna före undersökningen med klorkalklösning.


The View


The View är en exklusiv mötes- och konferenslokal högst upp på våning 16. Det här är lokalen som vi rekommenderar till dig söker efter lokal med känsla och upplevelse. Två soffgrupper och en mindre bar gör att The View passar utmärkt både till mingel och mindre möten. På väggen finns en 65" tv-skärm och konferensbordet kan enkelt omvandlas till ett pingisbord för aktivitet, utmaning eller avkoppling.

Behöver vi säga att utsikten över Stockholm är fantastisk!


The Club


The Club ligger också högst upp i hotellet på våning 16 och är en både exklusiv och vacker lokal för dig som söker det lilla extra. En modern lokal med spännande inredning lämplig för styrelsesittning och stå-möten. Sköna soffgrupper för paus eller dialog i mindre grupper.

Med milsvid utsikt över Stockholm är The View en lokal som skapar minnen och är lämplig för många olika arrangemang, fester och mingel för mellan 20-60 personer.


Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.


Haga Bottega


På Haga Bottega är du välkommen från tidig morgon till sen kväll. De flesta platserna lämnar vi obokade för det spontana besöket men vill du vara säker på att få ett bord till middagen kan rekomenderar vi att boka bord. Vid lunch tar vi emot bokningar för större sällskap. 

Öppettider

Måndag-Fredag 06.30-23.00
Lördag 07.00-23.00
Söndag 07.00-23.00

Frukost
Måndag-fredag 06.30-10.00
Lördag 07.00-11.00
Söndag 07.00-12.00Passa på att boka vårt fina öppningserbjudande och konferera till specialpris. Boka konferens innan den 28 februari och få 15% rabatt på lokalhyran. 


Från 12000 SEK /lokal

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss


Hitta hit


Från Arlanda flygplats
Från Arlanda kan man åka taxi direkt till hotellet. Avstånd ca 40 km

Flygbussarna från Arlanda till Stockholm city avgår var 20:e minut.  Gå av vid hållplats ”Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen” fortsätt längre fram på Eugeniavägen där ni finner hotellet.

Arlanda Express går från Arlanda till Stockholm centralstation. Arlanda Express avgår var 15:e minut och tar 20 minuter.  Från centralstationen tar man pendeltåget till Stockholm Odenplan och går ut mot uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Från Bromma flygplats
Bromma flygplats ligger ca 7 km från hotellet.

Från centralstationen
Från Stockholms Central tar ni tunnelbanan till S:t Eriksplan och väljer där uppgång Torsgatan. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från S:t Eriksplan.

Med bil
Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfart 164-165 från E4:an. Håll till höger och fortsätt på avfart 165, följ skyltarna mot Karolinska. Fortsätt på Karolinska vägen, sväng av till Gävlegatan och sedan mot Eugeniavägen.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Sankt Eriksplan. Sväng vänster till Solnavägen. Kör i mittfilen och sväng höger in på Eugeniavägen.

Tunnelbana
St Eriksplan, uppgång Torsgatan.

Buss
Buss 3, 67, 73, 77 och 507 stannar utanför hotellet. Stoppet heter Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen

Parkering
Biljetter finns att köpa till varmgarage i hotellets reception, avgift dygnet runt. 195 kr/ dygn.
Ytterligare ett p-garage till fördelaktigt pris finns ett kvarter bort, receptionen hänvisar gärna.

_