Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
0660-23 51 10
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Konferens på Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik


Konferera i ett av våra moderna mötesrum! Vi erbjuder 13 rymliga konferenslokaler och två härliga Vip-våningar, fördelade på Elite Plaza Hotel och Arken Konferens. Lokalerna tar både små och stora konferensgrupper på upp till 170 personer. Våra lokaler är ljusa och moderna samt utrustade med den senaste tekniken. En av Vip-våningarna ligger högst upp i hotellet på 14:e våningen och rymmer tolv personer, förutom den hänförande utsikten finns även tillgång till bastu. Här finner du förutsättningarna för en lyckad konferens – en plats för både utsikt och insikt.
Arken konferens blir Elite konferens
Nu renoverar vi Elite Plaza Hotel & Arken Konferens! I augusti har vi fyra nyrenoverade lokaler i Arken och fortsätter med renoveringen under höst och vinter. Det blir dock ingen byggkänsla då vi tar lokalerna i olika etapper för att inte störa våra gäster.

Fakta


 • 13 konferenslokaler + 2 vip-våningar
 • 135 hotellrum
 • 2170 personer
 • 2 restauranger
 • WiFi
 • Hiss
 • Parkering
 • Projektor
 • Whiteboard
 • Mikrofon
 • Block & pennor
 • Frukt & vatten


Vi erbjuder 13 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 170 personer. Utöver det även två härliga Vip-våningar med mötesrum och bastu.
Alla våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Briggen 33 30 18 14 - -
Skonerten 36 35 22 16 - -
Barken 67 49 36 26 24 -
Jakten Vip-våning 0 - - - 12 -
Arken vip-våning 120 - - - - 14
Bojorten 26 - - - - 14
Galejan 1 40 - 20 16 18 -
Galejan 1+2 110 100 70 44 - -
Galejan 2 70 - 40 24 24 -
Haxen 26 - - - - 14
Håpen 26 - - - - 14
Karibiska rummet 20 - - - 6 -
Lodjan 46 32 20 16 18 -
Pinassen 160 170 - - - -
Skeppet 65 46 - 14 - -
Snäckan 26 - - - - 14

Beskrivningar


Briggen


Ljust och luftigt konferensrum på 33 kvm med havsutsikt, utrustat med all nödvändig konferensteknik. Rymmer upp till 16 personer. Konferensrummet är beläget på hotellet.


Skonerten


Ljust och luftigt konferensrum på 37 kvm, utrustat med all nödvändig konferensteknik. Rymmer upp till 20 personer. Konferensrummet är beläget på hotellet.


Barken


Stort, fint och ljust konferensrum på 67 kvm med utsikt över havet. Lokalen är utrustad med all nödvändig konferensteknik och rymmer upp till 40 personer. Konferensrummet är beläget på hotellet.


Jakten Vip-våning


Härlig våning som ligger högst upp i hotellet på våning 14 med vacker utsikt över vattnet. Mötesrummet rymmer upp till tolv personer och i anslutning ligger relaxavdelningen med bastu. Här kan ni mötas kreativt eller mingla med tilltugg och god dryck. Konferensrummet är beläget på hotellet.


Arken vip-våning


  14 personer

Etagevåning med ljus och fin matsalsdel, konferensdel samt bastu och relax med härlig utsikt. Konferensdelen rymmer upp till 14 personer. Bastun och relaxavdelningen rymmer fler personer beroende på ändamål. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Bojorten


  26 m2   14 personer

Ljust och luftigt konferensrum på 26 kvm som ser likadant ut som rummet Snäckan. Rymmer upp till 14 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik. Går även att nyttja som grupprum vid behov. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Galejan 1


  40 m2   20 personer

Luftigt konferensrum på 40 kvm, utrustat med all nödvändig konferensteknik plus hörslinga. Rymmer upp till 20 personer och går även att öppna upp med en vikvägg in till Galejan 2. De kombinerade rummen blir då 110 kvm och rymmer upp till 70 personer. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Galejan 1+2


  110 m2   100 personer

Luftigt konferensrum på 110 kvm, utrustat med all nödvändig konferensteknik plus hörslinga. Rymmer upp till 100 personer och är då en sammanslagning av rummen Galejan 1 och 2. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Galejan 2


  70 m2   40 personer

Luftigt konferensrum på 70 kvm, utrustat med all nödvändig konferensteknik plus hörslinga. Rymmer upp till 40 personer och går även att öppna upp med en vikvägg in till Galejan 1. De kombinerade rummen blir då 110 kvm och rymmer upp till 70 personer. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Haxen


  26 m2   14 personer

Ljust och luftigt konferensrum på 26 kvm som ser likadant ut som rummet Håpen. Rymmer upp till 14 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik. Går även att nyttja som grupprum vid behov. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Håpen


  26 m2   14 personer

Ljust och luftigt konferensrum på 26 kvm som ser likadant ut som rummet Haxen. Rymmer upp till 14 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik. Går även att nyttja som grupprum vid behov. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Karibiska rummet


  6 personer

Litet temasatt mötesrum för det mjuka mötet, inrett i karibiskt tema, rymmer upp till sex personer. Karibiska rummet går även att använda som grupprum i anslutning till vår lokal Skeppet. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Lodjan


  46 m2   20 personer

Ljust och luftigt konferensrum på 46 kvm, utrustat med all nödvändig konferensteknik. Rymmer upp till 20 personer. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Pinassen


  160 m2   170 personer

Stor och luftig hörsal utformad som en grekisk arena med sköna biofåtöljer där stolarna har egna skrivskivor. Salen rymmer upp till 155 personer, det går även att ställa in stolar i salen om så önskas och då ryms upp till 170 personer. Pinassen är utrustad med all nödvändig mötesteknik plus hörslinga, mickar, headset och trådlös uppkoppling mot projektor. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Skeppet


  46 personer

Litet konferensrum med sköna fåtöljer för upp till 36 personer. Det går även att ställa in stolar i Skeppet om så önskas och då ryms upp till 46 personer. Lokalen är utrustad med all nödvändig konferensteknik plus stationär dator och hörslinga. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Snäckan


  26 m2   14 personer

Ljust och luftigt konferensrum på 26 kvm som ser likadant ut som rummet Bojorten. Rymmer upp till 14 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik. Går även att nyttja som grupprum vid behov. Konferensrummet är beläget på Arken Konferens.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. 


Champagneprovning

Avsluta en lyckad mötesdag med en uppskattad champagneprovning!
Eva Weckström är sommeliern från Ängelholm med gedigen erfarenhet inom yrket.
Under hennes champagneprovningar ges möjlighet att smaka på exklusiv champagne samtidigt som ni får lära er allt om mat och dryck i kombination.

Pris ges vid förfrågan. 


whiskeyglas från The Bishops Arms

öl & whiskyprovning

Vi erbjuder öl eller whisky provning på The Bishops Arms. Under provningen får ni en guidad tur genom öl- eller whiskyns historia och prova nya spännande smaker. Minsta antal är 10 personer.


Middag med quiz

Boka en middag med quiz på vår gastropub The Bishops Arms. Detta är en rolig aktivitet som passar för sällskap på minst 15 personer. Tidsåtgång ca 1,5 timme. Pris ges på förfrågan. 


Aktivitetförslag

PARADISET BAD & SPA
Njut av härliga Spa-aktiviteter eller bad på ett av Europas största upplevelsebad.

AKTIVATOR
Team building och spännande aktiviteter som till exempel Segway och skoteråkning.

GOLF
Vi samarbetar med Veckefjärdens GC, endast 1,5 km från hotellet, en av Norrlands högst rankade banor som grundats av Peter och Kent Forsberg.

BUNGY PUMP
Testa ett skräddarsytt pass där en instruktör leder er på en promenad med de unika stavarna. Passar alla årstider.

MODO HOCKEY
Vi ordnar platser till en rafflande match på Fjällräven Center med eller utan förtäring.

RÄKKRYSSNING
Räkkryssa från mitten av maj fram till hösten med underhållning av populära trubadurer och med fullständiga rättigheter ombord.


Elite Plaza Hotel ligger centralt beläget vid hamnen på Hotellgatan i Örnsköldsvik. Byggnaden invigdes 2013 och är stadens högsta med härlig utsikt och relaxavdelning längst upp. Gastropuben The Bishops Arms ligger i anslutning till hotellet och erbjuder på sommaren en populär uteservering. Konferenslokaler finns både på hotellet och på närliggande Arken Konferens.


The Bishops Arms Örnsköldsvik


Mat och dryck avnjuter du på The Bishops Arms som ligger på gatuplan i hotellet. Här serveras rustik och vällagad mat i genuin engelsk pubmiljö. På sommarhalvåret erbjuder restaurangen även en magnifik uteservering precis intill vattnet.

Öppettider

Måndag-tisdag: 16.00–23.00
Onsdag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 14.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00


Med reservation för ändringar.


Frukost på Elite Plaza Hotel


Med glimtar mot havet och den marina atmosfären är detta ett utmärkt ställe att starta sin dag på.

Öppettider

Avvikande öppettider
16/9 – 29/9

Måndag – fredag: 6.00 – 9.00
Lördag: 6.00 – 11.00
Söndag: 6.00 – 11.00

Öppettider
Måndag – fredag 06.00 – 09.00
Lördag 07.30 – 11.00
Söndag 7.30 – 11.00*

* Under vår och höst erbjuder vi snooze på söndagar, med några få undantag. Under Snooze håller frukosten öppet till kl. 12.00. För mer information, vänligen kontakta vår reception.


Lunch på Elite Plaza Hotel


Fräsch vällagad mat med det lilla extra.

Öppettider

Måndag-fredag 11.30 – 13.30

*med reservation för helgdagar och evenemang


Afternoon tea på Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik


Upplev en klassisk engelsk afternoon tea.

Öppettider

Varje lördag från och med den 5 oktober t.o.m. 23 november

kl. 14.00‒16.00Konferenspaket med räkkryssning i Höga Kustens vackra skärgård.


Från 1364 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka en surströmmingsprovning i samband med er nästa konferens!


Från 148 SEK /person

Boka
Ändra hotell

_