Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
040-66 44 860
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Residens, Malmö

 • Receptionen på Elite Hotel Residens i Malmö

Easy meetings

Möten med kort varsel till ett förmånligt pris

Konferens på Elite Hotel Residens, Malmö


Elite Hotel Residens ligger som ett mindre grannhotell till Elite Hotel Savoy och erbjuder strålande förutsättningar för smidiga resor i och med sin närhet till Centralstationen. Från hotellet är det endast två minuters promenadavstånd till förbindelser över sundet och vidare ut i landet.

Hotellet har en konferenslokal, Biblioteket, som finns på entréplan i direkt anslutning till frukostmatsalen. Lokalen är inredd som ett klassiskt bibliotek i engelsk club-stil med mörka träslag och ett spröjsat takfönster.

Luncher och middagar intas vanligtvis på grannhotellet Elite Hotel Savoy, men vi kan även ordna privat tillgång till matsalen för våra gäster.
 • Centralt men väldigt lugnt läge
 • Möjlighet till matlagningskurs i köket

Fakta


 • 1 konferenslokal
 • 2-45 personer
 • Hiss
 • Parkering (i intilliggande byggnad)
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Mikrofon
 • Anteckningblock/Blädderblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Biblioteket 67 45 34 20 26 20

Beskrivningar


Klassisk lokal på 67 kvm inredd som ett engelskt bibliotek med mörka träslag och ett spröjsat takfönster. Tar upp till 45 personer i biosittning och används ofta för föreläsningar, frukost- eller kvällsevent och större heldagskonferenser.

Se fler bilder

Njut av härliga rätter i vårt systerhotell Elite Hotels Savoys restaurang. All mat tillagas av Savoy Grill som drivs av krögarduon Niklas Billsten och Joakim Nilsson.

 


Sällskapsmeny

SÄLLSKAPSMENY

MENY 1
469 SEK/person exkl. moms

- Skaldjursbisque med lax och fänkål

- Bakad torskrygg med vitvinssås, handskalade räkor och sparrispotatis

alt.

- Confiterat anklår med rosmarinsky, potatis och purjolök

- Mörk chokladmousse med skogsbär


MENY 2
491 SEK/person exkl. moms

- Toast Skagen

- Grillad entrecôte med tryffelpotatispuré, haricot verts och rödvinsssås

- Crème Brûlée


MENY ORDINAIRE
531 SEK/person exkl. moms

- Råbifff på oxfilé med dijonsenap, kapris och äggula

- Grillplate med det bästa från grillen, med pommes frites, bearnaise, rödvinssås och savoysallad

- Chokladfondant med hallonsorbet


Menyn gäller för grupper om minst 10 personer.
Vid två rätter dras 100 SEK av från priset. Vegetariska alternativ erbjuds på förfrågan.


Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen.


Matlagningskurs på Savoy Grill

Vi inleder kvällen med en samling i baren där vår bartender tipsar om sina favoriter och serverar drinkar samt tilltugg. Vi går igenom kvällens aktivtet innan det är dags att förflytta oss till köket. Tillsammans med Savoy Grills kockar lagar ni till en meny med fokus på grillad mat med passande tillbehör. Matlagningen sker under lättsam stämning och det bjuds på öl och vin. Kvällen avslutas med att alla läckerheterna ska avnjutas tillsammans med noga utvalda viner samt kaffe.

Pris
1750 kr per person exkl. moms

Detta ingår
Fördrink, matlagningskurs, 3-rätters middag, utvalda viner till maten och kaffe

Minst antal gäster är 10 personer.


Teamtastic

Tänk dig att du och ditt dreamteam stiger in i ett videospel med 9 uppdrag. I varje uppdrag kommer ni att jobba tillsammans för att lösa uppgiften på bästa möjliga sätt. Ni har endast 5 minuter varje rum, så snabbtänkthet och en effektiv strategi är en fördel. Beroende på hur ni löser uppdraget kommer ni att nå en level mellan 0 - 10 i varje uppdrag. När ni har passerat alla 9 “missions” kommer ert lag att få reda på er slutgiltiga teamfactor som ni tävlar med mot övriga lag. Alla uppdrag är uppbyggda så att ni lätt kan komma tillbaka veckan efter och testa lyckan med ett nytt lag!

Teamtastic återfinns på Hamngatan 5 vid Stortorget i Malmö vilket ligger inom bekvämt gångavstånd från hotellet. För mer information, ladda ner Teamtastics infoblad eller besök www.teamtastic.se.

Pris - Personal Touch
Från 316 kr per person exkl. moms

Detta ingår
1 runda i spelet, personlig introduktion, coachning, peptalk och ingående statistik

Max antal gäster är 54 personer.


Cathy YogaCoach

Kundaliniyoga är en enkel yogaform som passar alla. Oavsett fysik och kondition kan alla göra denna yoga och få ut många positiva effekter. Yogan har också många övningar som kan göras på stol i konferensrummet.

Varför just yoga?
Här i väst har många studier gjorts på yogans effekter. Genom yoga och meditation kan vi påverka nervsystem, körtelsystem, sänka högt blodtryck samt uppnå en känsla av harmoni både i kropp och sinne. Många av kundaliniyogans övningar frigör spänningar i rygg, skuldror, axlar och nacke där stressen ofta sätter sig och blockerar cirkulationsflödet.

Hur då?
Med slutna ögon guidas du in i olika dynamiska yogaövningar som i huvudsak arbetar med ryggens olika delar. Du får prova på olika andningstekniker som har en positiv påverkan fysiskt och mentalt samt är starkt stressreducerande.

Konferensyoga
Yoga på konferensen kan göras som frukostyoga, lunchyoga, eftermiddagsyoga. Passen kan varieras från 30 min. till 60 min. Vi kan även ha 90 min. yoga o meditation på ullyogamatta.

Pris
Prisexempel: 395/deltagare.

Detta ingår
45 min. yoga på stol. Du får lugn musik att yoga till, vi tänder ljus, du blir guidad och får även med dig övningar i text och bild.

Minsta antalet deltagare är 6 st och vi kan i stort sett vara hur många som helst. Vi har gjort yoga med över 200 deltagare. Vid större grupper erbjuder vi ett paketpris.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker.Aktiviteter på hotellet

Aktivitetsblad

Aktiviteter med Malmö Adventure

AktivitetsbladElite Hotel Residens har ett idealt läge mittemot Centralstationen och nära Stortorget. Här bor du mitt i centrum av Malmö, med stadens affärer och restauranger samt trafikförbindelser på bekvämt gångavstånd. Från Centralstationen finns det direktförbindelser till flygplatserna i både Köpenhamn och Malmö Airport, restider ca 25 minuter respektive 40 minuter. Hotellet har en mysig och lugn atmosfär med personlig och genuin service. Hotellets 73 rum är komfortabelt inredda med dusch eller badkar, hårtork och kabel-TV. Trådlöst nätverk finns tillgängligt på hela hotellet och är naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster. Avkopplingsmöjlighet finns i form av en ångbastu i vår relaxavdelning. Förfriskningar kan köpas i hotellets lobbybar. På systerhotellet Elite Hotel Savoy ett stenkast bort ligger grillrestaurangen Savoy Grill och den engelska puben The Bishops Arms.


Frukost på Elite Hotel Residens


I vår trivsamma frukostmatsal samlas varje dag hotellgäster, konferensdeltagare och besökare för att njuta av den generösa frukostbuffén.

Öppettider

Måndag – fredag: 06.30–10.00 
Lördag: 07.30–11.00 
Söndag: 07.30–11.00*

*12.00 vid Snooze


Savoy Grill


På vårt systerhotell Elite Hotel Savoy som ligger på 100 meters avstånd finns restaurangen Savoy Grill.

Restaurangen är inspirerad av internationella storstadskrogar i kombination med en lokal Malmö-touch.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag:  11.30–01.00
Lördag:  17.00–01.00
Söndag:  15.00–21.00

The Bishops Arms (Savoy) Malmö


På vårt systerhotell Elite Hotel Savoy som ligger på 100 meters avstånd finns puben The Bishops Arms.

Puben stoltserar med ett av Sveriges största urval av öl, bourbon, vin, mescal samt maltwhisky. Här serveras även en populär matmeny med pubklassiker och nya favoriter.

 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag

16.00–00.00

Tisdag 16.00–23.45
Onsdag–fredag

16.00–01.00

Lördag

15.00–01.00

Söndag

15.00–23.00

Köket öppet fram till kl 23.00Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer på Elite Hotel Residens Malmö.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen att boka er nästa dagkonferens på Elite Hotels i Malmö. I detta paket ingår både lokal, konferensfika, lunch och aktiviteten Cases by Sherlocked.


Från 1000 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev en heldagskonferens utöver det vanliga och kombinera era möten med fartfyllda aktiviteter hos Teamtastic.


Från 900 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_