Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
040-24 85 80
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Esplanade


Konferens på Elite Hotel Esplanade


Elite Hotel Esplanade erbjuder fyra eleganta konferensrum med plats för upp till 50 personer i det den största lokalen, Sophia. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och med vår engagerade personal på plats finns alla möjligheter att arrangera en unik och minnesvärd konferens, seminarium, fest eller event. Genomförandet och de små detaljerna är vår expertis.

Närheten till kommunikationer underlättar för konferensdeltagare. Det tar fem minuter att gå till Elite Hotel Esplanade från Malmö Centralstation som också är en knutpunkt för lokal- och flygbussar samt för tåg från bland annat Lund och Köpenhamn. Hotellets gäster har även möjlighet att mot avgift parkera bilen i hotellets eget privata garage.

Mat och dryck kan beställas från hotellets restaurang Quan. Här serveras vällagade rätter med det bästa från Korea, Japan och Kina. En spännande och internationell smakupplevelse som rör sig över gränser. I den populära baren kan man beställa en klassisk cocktail eller en nyskapande, innovativ drink av våra skickliga bartenders.

Hotellet erbjuder fyra konferensrum, 127 rum på fyra våningar samt restaurang och bar. Centralt läge med närhet till sevärdheter och kommunikationer ger oss goda förutsättningar att bidra till en framgångsrik konferens. Varmt välkommen att ringa eller skicka en bokningsförfrågan till oss.


Fakta


 • 4 konferenslokaler
 • 2-50 personer
 • 1 restaurang & bar
 • Hiss
 • Parkering
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Mikrofon
 • Blädderblock/Anteckningblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten





Alla våra fyra mötes- och konferensrum är stilrent möblerade och utrustade med den senaste tekniken. Karakteristiska tegelväggar och fint ljusinsläpp från fönstren skapar en inbjudande och luftig stämning.    

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Nina 25 - - - - 10
Julia 25 - - - - 10
Sophia 50 50 - 50 - -
Isabel 40 22 - - - -

Beskrivningar


Lokalen har en yta 25 m2 och passar utmärkt för styrelse- och teammöten med upp till tio personer.

Se fler bilder

Julia


Lokalen har en yta 25 m2 och passar utmärkt för styrelse- och teammöten med upp till tio personer.

Se fler bilder

Sophia är vår största lokal med plats för upp till 50 personer. Det är en flexibel lokal på 50 m2 som kan anpassas efter behov och önskemål, till exempel biosittning, u-bord eller middagssittning.

Se fler bilder

Isabel


Konferenslokalen Isabel är 40 m2 stor och kan anpassas efter olika önskemål på sittning och passar för sällskap upp till 22 personer.

Se fler bilder

Vår erfarna konferenspersonal ger gärna förslag på aktiviteter som ger konferensen det där lilla extra. Sevärdheter, stadsvandring, cykelturer, inspiration eller återhämtning, vi hjälper till med arrangemanget. 


Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Esplanade erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.


Frukost på Elite Hotel Esplanade, Malmö


Sätt guldkant på tillvaron och starta dagen på bästa sätt - med en mättande frukost i en fantastisk atmosfär.

Öppettider

Måndag – fredag: 06.30–10.00 
Lördag: 07.30–11.00 
Söndag: 07.30–11.00*

*12.00 vid Snooze


Quan by quan


Quan är en mötesplats där du kan varva ner, koppla av och njuta av ögonblicket. Här möts du av en sofistikerad tolkning av asiatisk mat, dryck och miljö. Ett besök på Quan ska vara en ren njutning, välkommen hit och sätt guldkant på tillvaron!

Öppettider

Lunch

Måndag–fredag: 11.30–14.00

À la carte

Måndag–torsdag: 17.00–00.00 (köket stänger 22.00)
Fredag–lördag: 17.00–01.00 (köket stänger 23.00)
Söndag: Stängt



Välkommen att boka er nästa dagkonferens på Elite Hotels i Malmö. I detta paket ingår både lokal, konferensfika, lunch och aktiviteten Cases by Sherlocked.


Från 1000 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev en heldagskonferens utöver det vanliga och kombinera era möten med fartfyllda aktiviteter hos Teamtastic.


Från 900 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

_