Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
040-24 85 80
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Adlon


Konferens på Elite Hotel Adlon


Elite Hotel Adlon erbjuder fyra eleganta konferensrum med plats för upp till 50 personer i det den största lokalen, Sophia. Alla rum är utrustade med den senaste tekniken och med vår engagerade personal på plats finns alla möjligheter att arrangera en unik och minnesvärd konferens, seminarium, fest eller event. Genomförandet och de små detaljerna är vår expertis.

Närheten till kommunikationer underlättar för konferensdeltagare. Det tar fem minuter att gå till Elite Hotel Adlon från Malmö Centralstation som också är en knutpunkt för lokal- och flygbussar samt för tåg från bland annat Lund och Köpenhamn. Hotellets gäster har även möjlighet att mot avgift parkera bilen i hotellets eget privata garage.

Mat och dryck kan beställas från hotellets restaurang Quan. Här serveras vällagade rätter med det bästa från Korea, Japan och Kina. En spännande och internationell smakupplevelse som rör sig över gränser. I den populära baren kan man beställa en klassisk cocktail eller en nyskapande, innovativ drink av våra skickliga bartenders.

Hotellet erbjuder fyra konferensrum, 128 rum på fyra våningar samt restaurang och bar. Centralt läge med närhet till sevärdheter och kommunikationer ger oss goda förutsättningar att bidra till en framgångsrik konferens. Varmt välkommen att ringa eller skicka en bokningsförfrågan till oss.


Fakta


 • 4 konferenslokaler
 • 2-50 personer
 • 1 restaurang & bar
 • Hiss
 • Parkering
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Mikrofon
 • Blädderblock/Anteckningblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

Alla våra fyra mötes- och konferensrum är stilrent möblerade och utrustade med den senaste tekniken. Karakteristiska tegelväggar och fint ljusinsläpp från fönstren skapar en inbjudande och luftig stämning.    

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Nina 25 - - - - 10
Julia 25 - - - - 10
Sophia 50 50 - 50 - -
Isabel 40 22 - - - -

Beskrivningar


Nina


Lokalen har en yta 25 m2 och passar utmärkt för styrelse- och teammöten med upp till tio personer.

Se fler bilder

Julia


Lokalen har en yta 25 m2 och passar utmärkt för styrelse- och teammöten med upp till tio personer.

Se fler bilder

Sophia


Sophia är vår största lokal med plats för upp till 50 personer för mingel och cocktail. Det är en flexibel lokal på 50 m2 som kan anpassas efter behov och önskemål, till exempel biosittning, u-bord eller middagssittning.

Se fler bilder

Isabel


Konferenslokalen Isabel är 40 m2 stor och kan anpassas efter olika önskemål på sittning. Mingel och cocktail för upp till 30 personer, biosittning för 22 och middag för 20 personer.

Se fler bilder

Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Adlon erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.


quan by quan


Quan är en mötesplats där du kan varva ner, koppla av och njuta av ögonblicket. Här möts du av en sofistikerad tolkning av asiatisk mat, dryck och miljö. Ett besök på Quan ska vara en ren njutning, välkommen hit och sätt guldkant på tillvaron!

Öppettider

Frukost

Måndag–fredag 06.30–10.00
Lördag 07.30–11.00
Söndag 07.30–11.00*
*Frukosten serveras fram till kl. 12.00 vid Snooze på söndagar


Lunch

Måndag–fredag 11.30–14.00


à la carte

Måndag–torsdag 17.00–00.00 (köket stänger 22.00)
Fredag–lördag 17.00–01.00 (köket stänger 23.00)
Söndag StängtUpplev en heldagskonferens utöver det vanliga och kombinera era möten med fartfyllda aktiviteter hos Teamtastic.


Från 786 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Upplev en konferens utöver det vanliga och kombinera era möten med Savoy Grills generösa julbord.


Från 1000 SEK /person

Boka
Ändra hotell

 Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater: 
Latitude: 55.605766 | Longitude: 12.997745

FLYGPLATSER
Malmö Airport, flygbussarna stannar vid centralstationen.
Köpenhamns flygplats, tåg till Malmö centralstation.

TÅG
Hotellet ligger fem minuters promenad från Malmö Centralstation. Gå över Mälarbron, ta höger och gå Norra Vallgatan, sedan vänster på Mäster Johansgatan och 250 m längre fram ligger Elite Hotel Adlon.

BIL
Från E22: Följ skyltning mot Malmö Centralstation. Fortsätt framåt till Norra Vallgatan och kör cirka 1 km, sväng sedan vänster in på Gråbrödersgatan. Sväng vänster efter 150 m in på Isak Slaktaregatan och hotellet ligger i hörnet.

PARKERING
Hotellet erbjuder parkering i privat parkeringsgarage. Platserna kan inte förbokas, men checka gärna in och köp p-biljett innan du kör ner i garaget.

_