Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
0920-27 40 40
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Stadshotellet, Luleå


Middagskryssning

Avsluta mötet med båtfärd!

Konferens på Elite Stadshotellet, Luleå


Välkommen att konferera hos oss i våra unika lokaler på Elite Stadshotellet Luleå. Med modern mötesteknik kompletterar vi våra nio vackra konferensrum som alla har anor från tidigt 1900-tal. Konferensvärdinnor med lång erfarenhet välkomnar och följer dig från bokning till möte, allt för att du skall känna dig trygg och bekväm i genomförandet. Vår största sal Festivitetssalen är otroligt vacker med takmålningar, stukaturer samt kristallkronor och passar utmärkt när du vill ordna företagsfest eller konferens.

Fakta


 • 9 konferenslokaler
 • 158 hotellrum
 • 2–200 personer
 • 1 restaurang
 • WiFi
 • Hiss
 • Parkering
 • Projektor
 • Whiteboard
 • Mikrofon
 • Block & pennor
 • Frukt & vatten

Vi erbjuder nio unika konferenslokaler med kapacitet för upp till 200 personer. Våra mötesrum har anor från tidigt 1900-tal och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Svartön 21 - - - - 10
Altappen 21 - - - - 10
Notviken 78 75 50 34 36 -
Björkskatan 74 40 22 16 18 14
Östermalm 40 - - - - 15
Sandön 105 100 70 30 48 -
Mjölkudden 48 40 30 22 24 -
Gammelstad 78 50 - - - -
Festivitetssalen 235 200 - - 120 -

Beskrivningar


Svartön


Ljust och luftigt styrelserum på 21 kvm som liknar rummet Altappen. Rymmer upp till 10 personer och kan även användas som grupprum tillsammans med annan konferenslokal. Rummet är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Altappen


Ljust och luftigt styrelserum på 21 kvm som liknar rummet Svartön. Rymmer upp till 10 personer och kan även användas som grupprum tillsammans med annan konferenslokal. Rummet är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Notviken


Ljust och rymligt konferensrum på 78 kvm med stora fina fönster för maximalt ljusinsläpp. Notviken rymmer upp till 75 personer är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Björkskatan


Ljust och rymligt konferensrum på 74 kvm med golvpelare och stora fina fönster. Rymmer upp till 40 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Östermalm


Vackert ovalt styrelserum på 40 kvm med stämningsfull karaktär beläget i hotellets torn. Möblerat med ett stort runt bord som rymmer upp till 15 personer. Östermalm är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Sandön


Ljust och rymligt konferensrum på 105 kvm med flera stora fönster. Rymmer upp till 100 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Mjölkudden


Ljust och rymligt konferensrum på 48 kvm. Rymmer upp till 40 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Gammelstad


Ljus och trevlig konferenslokal på 78 kvm med sköna biostolar i fast möblering. Rummet rymmer 50 personer och är utrustat med all nödvändig mötesteknik.


Festivitetssalen


En av Norrlands bäst bevarade festvåningar från tidigt 1900-tal. Mycket vacker sal på 235 kvm med takmålningar, kristallkronor, stukaturer och gulddetaljer i fransk renässansstil. Festivitetssalen passar ypperligt för flera olika tillställningar. Vid firmafest, sittningar och banketter ryms upp till 220 personer och önskar du hålla en konferens ryms upp till 200 personer i biosittning. 


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta konferensbokningen för mer information.


Elite Stadshotellet ligger centralt beläget på Storgatan i Luleå med lunchrestaurang, gastropub och gym. Hotellet invigdes första gången 1903 och är Luleås mest anrika hotell med ståtlig entré och magnifik festsal. Varmt välkommen att bo hos oss!


The Bishops Arms, gastropub. Bardisk på höger sida med flaskor på hyllor längst väggen. Pelare i mitten, och barbås till vänster.

The Bishops Arms Luleå


I anslutning till hotellet ligger vår mycket uppskattade gastropub The Bishops Arms. Här kan du avnjuta vällagad mat och dryck i genuin engelsk pubmiljö.

Öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag–lördag: 16.00–02.00
Söndag: 16.00–23.00

Köket har öppet kl. 16.00–22.00 alla dagar.


Lunchrestaurang Tallkotten. Dukade bord med glas, tallrikar, bestick och vita servetter. Bruna stolar med lädersits, och sittsoffor i blått tyg.

Restaurang Tallkotten


Vid lunchtid är Tallkotten det givna valet för affärs- och representationsluncher. 

Öppettider

Lunch 
Måndag–fredag: 11.30–14.00

Frukost
Måndag–fredag: 06.00–09.30
Lördag: 07.00–11.00
Söndag: 07.00–12.00Avsluta konferensen med ett trevligt eftersnack på The Bishops Arms. Vi erbjuder två utvalda mat- och dryckespaket till specialpris.


Från 125 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Boka en inspirerande konferens med middagskryssning och show i Luleå skärgård. I vårt konferenspaket ingår även boende på vackra Elite Stadshotellet i Luleå.


Från 1485 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Upplev årets julbord på Elite Stadshotellet i Luleå i samband med er konferens. Vi serverar ett traditionellt julbord med en modern twist i vår vackra festivitetssal med anor från tidigt 1900-tal.


Från 850 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Hos oss på Elite Stadshotellet i Luleå kan du boka möten i någon av våra nio vackra lokaler. Konferensvåningen har anor från början av 1900-talet och alla mötesrum är utrustade med modern konferensteknik. 


Från 200 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Boka in er nästa konferens på Elite Stadshotellet i Luleå. Vi erbjuder ett förmånligt konferenspaket där lunch i restaurang Tallkotten, lokalhyra, konferensfika och middag på The Bishops Arms eller hos vår samarbetspartner Restaurang CG´s ingår.


Från 1095 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS koordinater 
65.583662 | 22.146292
 
FLYGPLATS
Luleå Airport, bussar med Luleå Lokaltrafik avgår i anslutning till flygavgångarna. Närmaste hållplats är Smedjegatan, fyra minuter från hotellet.
 
TÅG
Luleå tågstation ligger 800 m från hotellet. Gå en kort promenad längs Storgatan.
 
BUSS
Luleå Busstation ligger nära tågstationen, ca 800 m från hotellet. Gå längs Storgatan till hotellet.
 
BIL
Följ skyltning mot centrum, hotellet ligger på Storgatan 15 mitt i Luleå.
 
PARKERING
Hotellet har ett antal platser i eget kallgarage med tillgång till motorvärmare. Platserna kan inte förbokas.
_