Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
042-37 37 07
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

 • Konferensrummet Peter Mollbergsalen på Elite Hotel Mollberg
 • Ingång till några av konferensrummen
 • Samlingsplats för konferens i källaren

Konferens på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg


Elite Hotel Mollberg har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Den anrika atmosfären genomsyrar hela fastigheten, även i de nyrenoverade hotellrummen har man tagit hänsyn till byggnadens klassiska inramningar. Hotellet stoltserar med tre fina restaurangalternativ i form av den franskinspirerade restaurangen At Mollberg, italienska PAOLO'S samt den brittiska puben The Bishops Arms.

Hotellet har en konferensavdelning bestående av grupprum och konferenslokaler som kan ta emot mellan åtta och 85 mötesdeltagare. Den största lokalen ligger i anslutning till restaurangen vilket erbjuder strålande möjligheter till mingelevents.

 • Centralt läge
 • Nyrenoverade hotellrum
 • Varierande typer av grupprum och konferenslokaler
 • The Bishops Arms

Fakta


 • 6 konferenslokaler
 • 8-85 deltagare
 • 3 restauranger
 • Hiss
 • Parkering (i intilliggande byggnad mot avgift)
 • WiFi
 • Whiteboard
 • Projektor
 • Mikrofon
 • DVD
 • Blädderblock/Anteckningblock/Pennor
 • Frukt
 • Vatten

Peter Mollbergsalen återfinns i entréplan i anslutning till restaurangen. Resterande lokaler är placerade i hotellets källare.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Peter Mollbergsalen 100 85 66 25 40 40
Helsingborgsrummet 70 35 30 20 20 18
Vinkällaren 45 40 30 24 20 16
Biblioteket 45 24 18 14 16 12
Viken 30 20 16 13 12 10
Kärnan 24 - - - - 8

Beskrivningar


Peter Mollbergsalen


Hotellets största lokal ligger i direkt anslutning till restaurangen. Den ljusa lokalen har utsikt mot Mariakyrkan och rymmer upp till 85 mötesdeltagare. I denna lokal finns luftkonditionering och en befintlig ljudanläggning med tillhörande headset.

Lokalen kan användas både som konferenslokal och som festvåning.


Helsingborgsrummet


I hotellets klassiska källarvåning återfinns denna lokal som har en maxkapacitet på 35 deltagare i biosittning och 30 personer i skolsittning. Lokalen har en egen ljudanläggning.


Vinkällaren


Hotellets vinkällare ligger i anslutning till möteslokalen, vilket har gett lokalen sitt självklara namn. Vinkällaren har en egen ljudanläggning och kan användas både som konferenslokal och festvåning. En trevlig lokal som rymmer ca 40 personer.


Biblioteket


I källarplan återfinns denna karakteristiska lokal där vi bland annat har valt att bevara en gammal eldstad. Ett trevligt rum med plats för ca 24 personer.


Viken


En ljus lokal som kan användas både som konferenslokal och grupprum. Lokalen har en maxkapacitet på ca 20 personer och återfinns i den klassiska källarvåningen.


Kärnan


En trevlig lokal med en maxkapacitet på 8 personer. Återfinns i hotellets klassiska källarvåning.


Special Sport School

Som en trevlig avslutning eller välförtjänt paus i konferensen har Elite Hotel Mollberg möjlighet att erbjuda en rad skräddarsydda aktiviteter tillsammans med aktivitetsbolaget Special Sport School AB.

Idag får ca 250 företag om året upplevelser levererade av Special Sport School.

Tid och kvalité är viktiga faktorer i valet av konferensaktivitet. Vi har därför valt ut ett antal aktiviteter som passar alla typer av konferenser.

Önskar ni komplettera er aktivitet med måltider utanför hotellens 
restauranger hjälper vi gärna till.

För att göra valet enklare och utbudet mer lättöverskådligt har vi delat upp aktiviteterna i två tidsintervallerna. 
Nedan finns pdf:er för de olika tidsintervallerna.
Tumlarsafari

Upplev ett äventyr tillsammans på Kullaberg! Sveriges enda Valsafari utgår från Mölle vid foten av Kullaberg. Åk ut med RIB-båt mot spetsen på Kullaberg för att titta på den lilla tandvalen Tumlaren. För att göra er dag komplett kan detta kombineras med allt ifrån bergsnedfirning till vandringar.

I samabete med Kullabergsguiderna.

 


RIB-båt och guidad tur på Spirit of Hven Distillery

Man behöver inte åka till Skottland för att besöka ett whiskey distillery. Ni hämtas upp med RIB-båt utanför Elite Hotel Marina Plaza. Efter en säkerhetsgenomgång åker ni sedan klädda i överlevnadsoveraller, på en fantastisk tur till Ven. Väl framme promenerar ni till Spirit of Hven Distillery där ni får ni en guidadad tur på cirka 45 minuter. Ni får inblick i såväl produktionen som i lagerhuset. Det är en unik upplevelse där man får se två olika destillerier ett med Potstill och ett med Kollonpanna. Ni får även ta del av hur de olika produkterna tillverkas på ön Hven. Det som tillverkas idag är Vodka, Gin, Aquavit, Rye whisky & Single Malt Whisky. Turen avslutas med ett smakprov från något av destillaten

I samarbete med Special Sports School.

Foto: www.januslanghorn.com


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 042 - 37 37 00 eller mejla reservation.helsingborg@elite.se så berättar vi mer.


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns också den alldeles nyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollberg, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.


Frukostbuffé på Elite Hotel Mollberg

Frukost på Elite Hotel Mollberg


I den härliga restaurangen At Mollberg serverar Elite Hotel Mollberg varje morgon sin uppskattade frukost.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–9.30
Lördag: 07.00–10.30
Söndag: 07.30–12.00

 


Inomhusserveringen på Paolo´s på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Paolo's Helsingborg


PAOLO's är ett italienskt café- och restaurangkoncept som serverar fantastisk mat och dryck från morgon till kväll. Varmt välkommen in på en vällagad pizza, pasta eller sallad med det bästa från Italien. 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–onsdag:

11.00–22.00

Torsdag–lördag:

11.00–00.00

Söndag:

11.00–22.00

 


Översikt över puben The Bishops Arms på Elite Hotel Mollberg

The Bishops Arms Helsingborg


En genuin, engelsk pub med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment. Med kunnig personal och inredning hämtad direkt ifrån England får besökaren en skön känsla av tradition, hemtrevnad och gemytlighet, en pub öppen för alla. 

Öppettider

Måndag–torsdag:  16.00–00.00
Fredag–lördag:  16.00–02.00
Söndag:  16.00–22.00

 


at Mollberg


At Mollberg är en fransk/svensk bistro som serverar frukost, lunch och middag. Kom in och hitta din favorit på menyn, kontakta oss för att boka bord.

Öppettider

Måndag–fredag  11.30–22.30
Lördag  14.00–22.30
Söndag Stängt

 Passa på att boka vårt konferenspaket på Elite Hotel Marina Plaza eller Elite Hotel Mollberg. Bokar du en övernattande konferens för mer än 15 personer så bjuder vi på var 15:e konferensdeltagare.


Från 1600 SEK /person

Boka
Ändra hotell

_