Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring oss på
016-540 23 05
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

 • Konferensrummet Visheten på Elite Stadshotellet i Eskilstuna
 • Konferenslokalen Viljan på Elite Stadshotellet i Eskilstuna
 • Skylt på Elite Stadshotellet i Eskilstuna
 • Konferensrummet Havet på Elite Stadshotellet i Eskilstuna
 • Karameller i olika färger på konferensen
 • Konferensrummet Vakteln på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Konferens på Elite Stadshotellet i Eskilstuna


Konferera på Elite Stadshotellet Eskilstuna med stadens bästa läge i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Vackert beläget intill Eskilstunaån, i hjärtat av staden tillhör hotellet en av de mest eleganta mötesplatserna. Hotellets konferensmöjligheter är oändliga och vi är mycket stolta att kunna erbjuda dig en helt nyrenoverad konferensavdelning.

Vår största konferenslokal Havet kan möbleras för 500 deltagare i biosittning.

Inom promenadavstånd finner du tåg- och busskommunikationer vilket förenklar din resa till och från oss. Välkommen!


Fakta


 • 19 konferenslokaler
 • 8 grupprum
 • 132 rum
 • 2 restauranger
 • 2 barer
 • 2-500 personer
 • Hiss
 • Projektor
 • WiFi
 • Whiteboard
 • DVD
 • Mikrofon
 • Hörslinga 
 • Blädderblock
 • Anteckningsblock
 • Pennor
 • Vatten
 • Frukt & karameller
 • HCP – anpassat
Easy meetings

EASY MEETINGS


Läs mer


Vår konferensvåning har 19 möteslokaler, 11 konferenslokaler och 8 grupprum. Vår största konferenslokal kan möbleras för upp till 500 deltagare, vi kan även arrangera banketter med underhållning för upp till 350 gäster.
Samtliga lokaler är modernt utrustade med den senaste tekniken, luftkonditionering och trådlöst internet. Även om tekniken är viktig är det människorna som är viktigast. Därför har vi en egen stab med konferenspersonal som finns till hands inför, under och efter ert möte.

Sittningar


Lokaler KVM Bio Skolsittning U-sittning Öar Styrelsesittning
Havet 463 500 320 - 138 -
Viljan 196 168 130 70 112 -
Vakteln 97 80 64 30 48 -
Skolmästaren 62 55 36 30 36 28
Ostran 55 20 20 20 20 20
Vörten 50 50 30 22 20 20
Niten 46 36 32 26 20 20
Visheten 43 - - - - 24
Nystfoten 31 25 18 14 12 10
Värjan 28 20 16 14 12 12
Nötknäpparen 28 16 12 12 12 -
Grupprum 16 - - - - 8

Beskrivningar


Havet


Havet är vår största konferenslokal och här har det konfererats och festats med stil. Havet skapades med inspiration från en fransk vinterträdgård, det är högt i tak med stora fönster på långsidorna (ej med dagsljus), en stor scen och två balkonger. Bra ljud, ljus och ventilation med plats för upp till 500 personer. I denna fantastiska lokal är ni hjärtligt välkomna att konferera, avnjuta galamiddag, eller dela ut priser. Havet passar alla evenemang som kräver något utöver det vanliga.


Viljan


Viljan är med sitt ljus, sin rymd och fantastiska utsikt över Eskilstunaån en perfekt plats för grandiosa evenemang. Lokalen är ett populärt alternativ för konferenser, bolagsstämmor, mässor, cocktails och middagar. Behöver ni mer plats finns det möjlighet att boka vårt angränsande rum Vakteln. Har ni bokat galamiddag i Havet är det trevligt att hälsa välkommen och bjuda på ett glas champagne i Viljan. 


Vakteln


Här är det bara fantasin som sätter gränser. I vår fina lokal Vakteln är utsikten fantastisk. Utanför glittrar Eskilstunaån som ramas in av Stadsparken. Öppna balkongdörren och låt frisk luft strömma in i konferensen eller bland de festklädda gästerna. Behöver ni mer plats finns det möjlighet att hyra vårt angränsande rum Viljan – detta gör att utrymmet är flexibelt och anpassningsbart efter era önskemål. 


Skolmästaren


På första våningen ligger Skolmästaren. En ljus och fin lokal med dagsljus och modern miljö. Här fungerar det utmärkt att ha frukostmöten, lunchsittningar eller utbildningar. Skolmästaren är perfekt anpassat för möten upp till 55 personer.

 


Ostran


Vill ni sitta lite i avskildhet under ett mindre möte är vår lokal Ostran perfekt. Med plats för upp till 20 personer och utan fast möblering, bestämmer ni själva hur ni önskar sitta. Rummet har fönster (dock inte dagsljus) och ligger i nära anslutning till grupprummen. 


Vörten


Styrelsemöte eller utbildning? Vörten är perfekt avpassat för sällskap upp till 50 personer. Här kan ni också börja dagen med frukost eller sitta kvar över lunch, möten blir ofta mer givande när de även innehåller avbrott från agendan. Lokalen har dagsljus och parkettgolv och ligger på plan 2. 


Niten


Välkommen till en inspirerande miljö för den mindre konferensen. Niten ligger på första våningen med utsikt över Eskilstunaån. Perfekt för frukostmöten då vår stora frukostbuffé dukas upp i nära anslutning i Y-Won Bar & Grill en trappa ned. När ni hyr Niten finns det även möjlighet att boka det angränsade rummet Nystfoten. Bra idéer och kreativa möten kräver ibland extra yta.


Visheten


Dags för styrelsemöte eller produktlansering? Imponera med en modern lokal i en fantastisk miljö med utsikt över Eskilstunaån. Lokalen Visheten är vår mest exklusiva lokal som gjord för storslagna presentationer. Den öppna spisen som är kvar från 30-talet, är tänkt att ge en elegant entré och ljuset strömmar in från två väderstreck. 


Nystfoten


Nystfoten ligger på första våningen med fönster längs med båda långsidor. Perfekt för frukostmöten då vår stora frukostbuffé dukas upp i Y-Won Bar & Grill en trappa ned. Här är det lätt att trivas. Behöver ni mer plats finns det även möjlighet att boka det angränsande rummet Niten.


Värjan


Värjan är en lämplig lokal om du planerar ett mindre möte eller behöver ett större grupprum med plats för upp till 20 personer. Lokalen ligger i anslutning till våra mindre grupprum och har flexibel möblering.


Nötknäpparen


Nötknäpparen är en lämplig lokal om du planerar ett mindre möte eller som ett större grupprum med plats för upp till 22 personer. Lokalen har fönster, dock inget dagsljus och ligger i anslutning till våra mindre grupprum och har helt flexibel möblering


Grupprum


 Vi har 8 grupprum (Vinkelhaken, Näktergalen, Skärgården, Solrosen, Vittnet, Växlaren, Vapensmeden och Vitterheten) som ligger beläget i hjärtat av huset på plan 1 och 2 och har plats för 8 personer i styrelsesittning.


Vi tar möten, fester, event och vällagad mat på största allvar. I våra festlokaler finns möjligheter att anordna allt från en privat middag för ett mindre sällskap till ett stort event med över 1000 inbjudna gäster. För oss är det viktigt att ge er de förutsättningar ni behöver för att ni ska känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Till er hjälp finns här en stab av kunnig och erfaren personal som hjälper er att planera och projektleda just ert event.

 


Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. Vi på Elite Stadshotellet erbjuder ett flertal aktiviteter som genomförs professionellt med mycket glädje. Vi hjälper dig att arrrangera aktiviteter både på hotellet och hos våra utvalda partners. Vi kommer gärna med förslag på vad som skulle passa för just er konferens.

Hos oss kan du ha många olika provningar som till exempel öl- och whiskeyprovning eller kanske en cocktailskola för hela gruppen före middagen. Vi kan även hjälpa till att boka aktiviteter utanför hotellet som till exempel en specialguidad nattvandring på Parken Zoo, bowling, shuffleboard eller en magisk show i samband med middagen.

Vi sätter guldkant på ditt event!
Vi hjälper dig med allt ifrån dekor, blomsterarrangemang, underhållning och teknik. Vi samarbetar även med välrenommerade eventbolag som kan arrangera teambuilding och kreativa aktiviteter både på och utanför hotellet.


Ölprovning på The Bishops Arms i Eskilstuna

Ölprovning på The Bishops Arms

Provning av 5 olika ölstilar, ledd av en av våra provningsledare. Ca, 1,5 – 2 timmar.
Pris 275:-/person. Minimum 10 personer.


Vy över The Bishops Arms på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Whiskyprovning på The Bishops Arms

Provning av 5 olika typer av Skotsk Single Malt, ledd av en av våra provningsledare. Ca 1,5 – 2 timmar. Pris 395:- /person. Minimum 10 personer.


Bowling som konferensaktivitet på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Bowling, shuffleboard, skytte och dart

På promenadavstånd från hotellet ligger Eskilstuna Bowling som kan erbjuda alltifrån discobowling till shuffleboard, skytte och dart. Här kan man med fördel boka in en trevlig femkamp eller lagbowling. Det finns även möjlighet att boka hela Bowlinghallen för ert företagsevent. Vi tar fram offert efter avstämning av era önskemål.


Cocktailskola på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Bar/Cocktailevent i Y-Won Bar & Grill

En genomgång från vår bartender som berättar om de vanligaste drinkarna och ger en kort demo. Ett tävlingsmoment där två och två får försöka sig på att blanda drinkar. Bartendern bedömer smak, hastighet, värdskap och service. Avslutningsvis får alla göra varsin drink. Passar bra som ett event före middagen. Ca 1,5 – 2 timmar. Minimum 10 personer. 


Champagneprovning på Elite Stadshotellet i Eskilstuna

Champagneprovning i Y-Won Bar & Grill

Vi provar 6 olika sorters champagne med olika karaktär tillsammans med passande tilltugg. Tid ca 1,5-2 timmar. Minimum 10 personer.


Parken Zoo

På Parken Zoo finns det flera aktiviteter som går att boka som grupp. T ex. specialvisning med rovdjurs-matning, eller kvällsvandring bland kattdjuren. Företagsvisningar från ca. 3.000:- /företag.


Vinprovning i Y-Won Bar & Grill

Vi provar 3 röda- och 3 vita viner i olika stilar och lär oss hur dessa utvecklar sig tillsammans. Ca 1,5 – 2 timmar Pris 275:-/person. Mer avancerad provning med 6 viner från 325:-/person. Minimum. 10 personer.


Externa talare

Vi vet att ett lyckat möte kräver ett bra och genomtänkt innehåll. Elite Hotels samarbetar därför med Talarforum som är Skandinaviens ledande kunskapshus för externa föreläsare med mer än tjugo års erfarenhet. Med över 8 000 föreläsare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer kan de hjälpa till med att hitta precis det upplägg som är rätt för ert tillfälle. Det finns en mängd olika alternativ för både små och stora plånböcker. Kontakta hotellets konferensbokning på telefon 016-540 23 00 eller mejla info.eskilstuna@elite.se så berättar vi mer.


Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån mitt i city. Hotellet har stadens bästa läge och här bor du i en flärdfull miljö med gångavstånd till shopping, nattklubbar, tågstation och bussar. 


Puben The Bishops Arms på Elite Stadshotellet Eskilstuna

The Bishop Arms i Eskilstuna


På The Bishops Arms i Eskilstuna erbjuder vi bl.a. 120 st olika flasköl från jordens alla hörn, fler än 300 sorters whisky, 12 olika sorters vin på glas och därtill såväl torr som söt cider. The Bishops Arms välutbildade och kunniga personal guidar dig gärna genom det stora sortimentet och anordnar även öl och whiskyprovningar efter önskemål.

 

Öppettider

Måndag–tisdag 16.00–23.00
Onsdag–torsdag 16.00–00.00
Fredag 15.00–02.00
Lördag 13.00–02.00
Söndag 17.00–22.00


Restaurang Y-won Bar & Grill på Elite Stadshotellet Eskilstuna

Y-WON Bar & Grill


På Elite Stadshotellet, med en fantastisk utsikt över Eskilstunaån mitt i centrala Eskilstuna, ligger Y-WON Bar & Grill.

Öppettider

FRUKOST

Måndag-fredag 06.30–09.30
Lördag 07.30–11.00
Söndag 07.30–12:00

LUNCH

Måndag-fredag 11.30–14.00

MIDDAG

Tisdag–torsdag 16.00–22.00 ( köket öppnar 17.00 )
Fredag 11.30–02.00 ( köket öppet 11.30-14.00 och 17.00-22.00 )
Lördag 16.00–02.00 ( köket öppet 17.00-22.00 )
Söndag Stängt


Vi vill inspirera till en mer hälsosam matkultur och erbjuder ett gott och energigivande måltidspaket till konferensen. Menyn sträcker sig över hela dagen och innehåller förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika.


Från 350 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


På Elite Stadshotellet Eskilstuna är det enkelt och förmånligt att boka möte för grupper upp till 10 personer med kort varsel. Rummen är utrustade med den senaste tekniken, luftkonditionering och trådlöst Internet.


Från 250 SEK /Person

Boka
Ändra hotell

Kontakta oss

Hitta till hotellet

GPS Koordinater: 
Latitud: 59.3722177 | Longitud: 16.5162286

TÅG
Hotellet ligger 10 minuters promenad från tågstationen. Följ Drottninggatan, ta höger vid Hamngatan utmed Eskilstunaån. Hotellet ligger mittemot Klosters Kyrka som är den stora byggnaden med två torn.


BIL
Från E20: sväng av vid avfart Eskilstuna C och följ skyltar mot centrum. Passera Klosters kyrka på vänster sida och följ vägen över bron. Ta vänster i rondellen på Hamngatan och du är framme vid hotellet.


PARKERING
Hotellet har ett fåtal platser utanför hotellet och p-biljett kan köpas i receptionen. Vi samarbetar även med Mobilpark och p-biljett kan lösas i receptionen.

_