Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
Vill du veta mer om vad vi erbjuder?
Ring växeln på
0771-788 789
eller gör en
förfrågan

Konferens på Elite HotelsPlanerar du en konferens, ett seminarium, kongress, mässa, kund- eller PR-event? Letar du efter unika lokaler till personalfesten eller styrelsemötet? Hos oss på Elite Hotels finns oändliga möjligheter.

Vi har hotell med konferens- och möteslokaler i 19 svenska städer. En del lokaler är i slottsliknande miljöer, andra i toppmoderna miljöcertifierade byggnader. Några bjuder på strålande utsikt, andra på en spännande historia, en del är till och med kulturminnesmärkta. 

Gemensamt är att våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken och att de är lätta att hitta till. Elite Hotels ligger centralt i staden, nära tåg, bussar och hållplatser samt erbjuder parkeringsmöjligheter mot avgift. 

Vid din sida finns vår engagerade och erfarna personal som har öga för detaljer och månar om att konferensen ska bli en lyckad helhetsupplevelse. 

Tänk också på att mat och dryck är en viktig och uppskattad del av en konferens. Vårt konferensfika ger deltagarna mer än bara fika med bulle, den fyller på med energi som är god och vacker att titta på! Genom våra restauranger kan vi arrangera allt från fika till fruktskål, mingel och snittar, lunch, buffet och trerättersmiddag.

Med god planering ökar förutsättningarna för en lyckad konferens. Vi hjälper dig planera arrangemanget från idé till färdig lösning, så att varje detalj leder till en minnesvärd upplevelse.  

Ring och boka konferensen på 0771-788 789 eller skicka en förfrågan till oss. Det går lika bra att kontakta hotellet direkt, se alla våra konferenshotell nedan. 

En talare och en publik

Externa talare

Hitta inspiration med Talarforum

En bild på Elite Hotels nya konferensfika

Lyckat möte

Öka dina förutsättningar för ett lyckat möte

En del av en konferenslokal på Elite Hotels

Easy meeting

Prisvärda möten med kort varsel._