Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Servitör/Servitris Elite Hotel Palace

Om tjänsten


Vi söker nu en utåtriktad person med flerårig erfarenhet av servisarbete.

För att lyckas som servitör/servitris på vår restaurang krävs stort intresse inom Öl, mat, dryck i allmänhet och en stor passion för service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av bankettservice och från restaurangservice.

Du bör vara stresstålig och kunna ta initiativ för att lösa de utmaningar som kan uppstå under arbetstid och bör ha erfarenhet av att läsa av olika gästers behov. Arbetstiderna är främst kvällstid och helger förekommer.

Utöver ordinarie servisarbete ansvarar du som servitör/servitris för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk.

Tjänsten avser en heltidsanställning på 100% med start i slutet på februari.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Palace Hotel, Stockholm


Elite Palace Hotel hittar ni i Vasastan, 5 minuters promenad från tunnelbanan vid St. Eriksplan och Odenplan. I hotellet finns 284 hotellrum, gastropuben the Bishops Arms samt Actic Elite Gym. Flygbussen till Arlanda stannar 200 meter från hotellet vid hållplats Norra Stationsgatan.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
11 mars
Rekryterande chef
Johan Stjernström
_