Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

SERVISPERSONAL till NORTHEAST RESTAURANT

Om tjänsten


Vi söker dig som har minst 3-års dokumenterad arbetslivserfarenhet i servisen med a la carte. Vi ser att du har goda kunskaper inom mat samt dryck och du ska brinna för att sätta gästen i centrum. Du har även god samarbetsförmåga, energi och positiv utstrålning. Viktigt är även att du tycker om att verka i en bransch som står under ständig vidareutveckling.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer. Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Det är meriterande om du har jobbat med Micros sedan tidigare.

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av Christian Hatesaul, Restaurangchef på 0768 792 091

Anställning
75%

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt dock senast 25 juni. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdag.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Restaurangchef Christian Hatesaul via
e-mejl: christian.hatesaul@elite.se

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Ideon, Lund


Elite Hotel Ideon är placerat i norra delen av Lund och är en del av stadens högsta byggnad Ideon Gateway. Från den närliggande och vältrafikerade busshållplatsen tar du dig smidigt till Lunds centralstation samt Malmö och flygplatsen Malmö Airport. För den bilburne finns goda parkeringsmöjligheter i det intilliggande parkeringsgaraget. Elite Hotel Ideons 178 hotellrum är smakfullt inrädda och många har en fin utsikt över omnejden. Alla gäster har fri tillgång till trådlöst internet samt hotellets relaxavdelning med gym och bastu. I bottenplan finns två utsökta restaurangalternativ i form av a´la carte restaurangen NorthEast samt det italienska caféet och restaurangen Paolo’s.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
7 juni
Stad
Lund
Sista ansökningsdatum
25 juni
Rekryterande chef
Christian Hatesaul
_