Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Restaurantchef Växjö Konserthus/Elite Park Hotel

Om tjänsten


Efter lång och trogen tjänst har vår nuvarande restaurangchef valt att gå vidare i karriären och vi söker därför en efterträdare. Vi vågar nog påstå att detta är ett av de trevligaste restaurangchefsjobben i Växjö!

Växjö Konserthus är en av regionens största konsert- och konferensarenor och utgör en del av Elite Hotels i Växjö. Vi tillhandahåller restaurangservice bland annat i samband med konferenser, konserter, fester, banketter och baler. Här finns även en à la carte del i "restaurang Teaterparken" där vi serverar dagens affärslunch och erbjuder en liten à la carte meny på kvällar. Kapaciteten är stor, vi kan ta emot upp till 800 sittande gäster i den 1100 kvm stora konferensfoajén. Konserthuset är ett av Växjös landmärken och syns ofta i olika offentliga sammanhang. Restaurangchefen är ett viktigt ansikte utåt för hela verksamheten.

Som restaurangchef arbetar du både operativt i den dagliga verksamheten och sköter den administration som är förenad med tjänsten. Du ansvarar fullt ut för den kvalitet och den service som levereras. Du verkar för ett gott värdskap, våra gäster ska känna sig efterlängtade och välkomna.

Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet inom yrket samt är van vid att hantera större sällskap. Du är driftig, engagerad, strukturerad och besitter goda ledaregenskaper.

Vi arbetar med löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Tillträde är önskvärt i augusti.

Frågor ställs till platschef Helen Bäckstedt 0739-173425, kökschef Johan Nihl 0470-702247 eller driftchef Anton Ramming 076-0273783.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Elite Park Hotel, Växjö


Hotellet ligger i den lummiga Teaterparken i centrala Växjö, bara några minuters promenad från Centralstationen. Här erbjuds gratis Wi-Fi och rum med kabel-TV. Elite Park Hotels ljust inredda rum har skrivbord och badrum med dusch. Här finns även en minibar och en vattenkokare. Vissa rum har kvalitetssängar från Hästens. I den avkopplande miljön på Restaurang Teaterparken serveras nyskapande nordiska rätter gjorda på ekologiska råvaror. I baren kan du beställa uppfriskande drycker. I hotellets bubbelpool och bastu har du möjlighet att koppla av. Du har också möjlighet att träna på Nordic Club som ligger 5 minuters promenad från hotellet. Den omgivande parken erbjuder en rogivande miljö. Växjö Konserthus ligger alldeles intill hotellet. Till Växjö Teater är det bara 50 meter.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
29 maj
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
30 juni
Rekryterande chef
Helen Bäckstedt
_