Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Frukostansvarig på Elite Stadshotellet Karlstad

Om tjänsten


Vi vill ge varje gäst en frukostupplevelse som startar dagen på bästa sätt och vi söker dig som vill vara ansvarig för att tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för detta.

Service är viktigt för dig och du sätter alltid gästen i centrum. Du har erfarenhet från liknande arbete, är engagerad och har ett öga för detaljer. Du kommer att ansvara för beställningar och tillsammans med vår F&B Manager Monica gör du personalplaneringen. Arbetet kräver god samarbetsförmåga, stresstålighet, initiativförmåga samt att du är bra på att leda och inspirera andra. Självklart är du positiv och bidrar med energi till vårt gäng.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och innefattar arbete både vardagar och helger.

Om Elite Stadshotellet, Karlstad


I en anrik byggnad från 1870, belägen mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen, sevärdheter och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 bekvämt och fräscht inredda hotellrum, en trivsam frukostrestaurang, ”Vintermatsalen” och i samma hus ligger den genuina engelska puben, The Bishop´s Arms, med stadens bästa solläge. Alla hotellets gäster har möjlighet att träna i vårt i gym och koppla av i vår bastu. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder en totalupplevelse och inte bara ett rum för natten. Karlstad är strategiskt beläget mellan Oslo, Göteborg och Stockholm.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
2 februari
Stad
Karlstad
Rekryterande chef
Anna Björkenstam Wedberg
_