Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

at Mollberg Bar & Restaurang söker driven Restaurangchef med stark marknadskänsla

Om tjänsten


Är du en erfaren och driven restaurangchef med stark marknadskänsla och lyhördhet för vad som skapar långsiktig gästnöjdhet och medarbetarengagemang och som nu söker nytt? Vill du driva arbetet med att göra at Mollberg till Helsingborgarnas och våra hotellgästers givna mötesplats?

at Mollberg är Elite Hotel Mollbergs à la carte restaurang som nu får en ny kostym och därför söker vi Dig som kan etablera restaurangen på marknaden och skapa ett tajt och engagerat team som levererar hög gästnöjdhet och god lönsamhet. Även om konceptet är satt, är en viktig del av jobbet att vara med och forma hur vi levererar det i vardagen till våra gäster, så vi söker dig som har dokumenterat god kunskap om vad marknaden efterfrågar och hur vi blir attraktiva hos våra primära målgrupper.

Som restaurangchef hos oss är du ansvarig för både den strategiska utvecklingen och operativa driften av restaurangen.

Du rapporterar direkt till Hotelldirektören för Elite Hotel Mollberg och är en central medlem av hotellets ledningsgrupp. Vi söker dig som är erfaren och självgående med god initiativförmåga, samtidigt som du är en god lagspelare som aktivt bidrar till ett bra samarbetsklimat eftersom vi är många avdelningar som varje dag arbetar tajt ihop. Vi är ett härligt gäng i blandade åldrar och erfarenhetslängd.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång, därför är det viktigt för oss att du är en trygg ledare som får andra att vilja anstränga sig det lilla extra.

Arbetsuppgifterna innebär ansvar för resultat och personal i form av effektivitet i bemanningen genom schemaläggning, planering, inköp och beställningar samt aktivt arbete med teamet i den dagliga driften. Tillsammans med köksmästare förvaltar du restaurangkonceptet samt mat/dryck till vår konferensverksamhet. Meriterande är om du har en dryckesutbildning.

  • Arbetstid/omfattning - Heltidstjänst, arbete förekommer under både kvällar och helger.
  • Kontaktperson för frågor - vänligen kontakta Hotelldirektör Annika Birkfeldt på annika.birkfeldt@elite.se
  • Lön - enligt överenskommelse

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollberg, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.

Om att jobba inom Restaurang på Elite Hotels


Att arbeta inom restaurang och servis ställer stora krav på flexibilitet, kunskap kring mat och dryck och förmågan att få den individuella gästen att känna sig speciell i en fullsatt restaurang.

Passar dig som


  1. Ser den individuella gästen och får energi av att leverera minnesvärda upplevelser
  2. Har organisationsförmåga och en god överblick
  3. Är stresstålig och behåller lugn och fokus även under högre tempo

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
5 juni
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
28 juni
Rekryterande chef
Annika Birkfeldt
_