Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Regional Revenue Manager till Region Skåne

Om tjänsten


Är du den nyckelspelare vi letar efter?

Elite Hotels fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad Regional Revenue Manager med ansvar för ett antal av våra fina hotell i Skåne.

Om rollen

Som Regional Revenue Manager hos oss är du strategiskt och taktiskt ansvarig för att dina hotell ska nå sina intäktsmål och ta marknadsandelar. Du ansvarar för prissättning inom samtliga segment och för distributionen av hotellets rum. I tätt samråd med Hotelldirektörer ansvarar du för budgetering och prognostisering av beläggning, snittpris, RevPAR samt distributionskostnader.

I rollen som Regional Revenue Manager arbetar du i nära dialog med hotelldirektörer, försäljningschefer och bokningskolleger på hotellen då vi tror på en stark lokal närvaro. Till ditt stöd finns hela vår centrala Revenue Management-avdelning med specialistkompetens vad gäller strategi, system, distribution och rapportering. Du blir en viktig del i vårt nationella Revenueteam där du förväntas bidra till att vi som kedja flyttar fram positionerna och utvecklas.

Personliga egenskaper

Du är en analytisk, erfaren, effektiv och proaktiv person med mycket driv som trivs att arbeta i en dynamisk bransch i en självständig roll. Du har god affärsförståelse och trivs med att kombinera operativa uppgifter med strategiskt tänk. Du räds inte att ta stort ansvar och har stor arbetskapacitet. Och sist men inte minst så brinner du verkligen för Revenue Management.

Kvalifikationer och utbildning

Kvalifikationer och utbildning:
Du har både praktisk och teoretisk bakgrund samt minst 3 års erfarenhet av Revenue Management från hotell. Då vi är en svensk kedja, måste du vara flytande i svenska i tal och skrift. Vi ser det som en fördel att du har goda kunskaper i Micros Opera samt i Office-programmen.

 


Fakta om tjänsten

Stad
Malmö
Rekryterande chef
Kia van Ettinger
_