Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellreceptionist, vikariat 75%

Om tjänsten


Vi söker dig med minst två års vana och erfarenhet av arbete i hotellreception.

Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och blir gästens första intryck, det är därför viktigt att du har en hög känsla för service och kvalitet och känsla för merförsäljning. Det är ett krav att du sedan tidigare har kunskaper i systemet OPERA.

Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Hos oss är tempot stundtals högt så vi ser gärna att du är van att ha "många bollar i luften" utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat på 75%. Tillträde inom kort. Som receptionist jobbar man efter ett rullande schema med både för- och eftermiddagspass samt helgarbete. Även nattarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Kontakt: Frågor om receptionen besvaras av Sandra Andersson, Receptionschef, 042-19 21 00.

Lön: Avtalsenlig lön.

Ansökan: Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget vid kanten av Öresund. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. Här befinner sig gästen i en modern och internationell miljö med all tänkbar service i närheten. Våra 194 rum är modernt utrustade och flera har en underbar utsikt mot havet. Alla hotellgäster har möjlighet att träna i vårt gym eller koppla av en stund i bastun. Hotellet erbjuder ett varierat restaurangutbud. Välj mellan à la carte restaurangen Marina Bar & Bistro, The Bishops Arms med ett stort öl- och whiskysortiment samt trevlig pubmeny eller koppla av i lobbybaren. Sommartid njuter du av havet, båttrafiken och stadens puls intill kajkanten på våra uteserveringar.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
10 september
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
22 september
Rekryterande chef
Sandra Andersson
_