Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Plaza Hotel Göteborg söker Guest Service natt

Om tjänsten


Vi söker nu Guest Service natt och arbetsuppgifterna utöver att välkomna våra gäster är att möblera våra konferenslokaler, ansvara för room service beställningar och parkera våra gästers bilar m.m. så vi söker dig är ansvarstagande och är självgående. Körkort är ett krav.

Du trivs med att jobba i team och förstår att tempot är högt och att det krävs stort engagemang, glädje och humor i alla led och situationer. Du behöver vara flexibel och kreativ då både tempot och våra gästers servicebehov är olika ifrån dag till dag och från person till person. Vi samarbetar med alla kollegor i huset för att våra gästers upplevelse skall bli den absolut bästa.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande utmaningar sedan tidigare. Ett plus är om du har kunskaper i systemet OPERA. Vi tror dock att man kan lära sig allt om man har rätt inställning och personlighet. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade.

Kontaktperson för frågor För ytterligare information kontakta Front Office Manager Jennifer Bengtsson på 031-720 40 15, Elite Plaza Hotel.

Anställningsform: Fram till ca mitten av juni har vi möjlighet att erbjuda varannan vecka, måndag till fredag samt extra vid behov.

Tillträde Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Lön Enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Hof ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.

Om att arbeta i Reception på Elite Hotels


Att arbeta i receptionen innebär att ingen dag är den andra lik, varför det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Som receptionist är du också säljare och det är viktigt för oss att det är naturligt för dig att aktivt jobba med merförsäljning som en form av service och så snart möjligheten finns erbjuda en högre rumskategori, en middag i huset eller parkeringsplats – allt för att erbjuda gästen en högklassig serviceupplevelse hos oss!

Passar dig som


  1. Är ansvarstagande och initiativtagande; gästen kan sällan vänta
  2. Är lyhörd med god problemlösningsförmåga
  3. Kan arbeta bra självständigt såväl som i grupp

Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Jennifer Bengtsson
_