Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Konferenskoordinator sökes till Elite Park Avenue Hotel

Om tjänsten


I befattningen som konferenskoordinator ingår följande:

  • Försäljning
  • Offerthantering
  • Skriva bekräftelser
  • Optimera och öka merförsäljning
  • Ta emot kunder som vill komma på visning eller gå igenom förbokade arrangemang.
  • Följa & utveckla planlagda säljstrategier med konferenschefen.


Din erfarenhet och personlighet

Vi söker dig med hög service- och kvalitetskänsla. Du ska även ha erfarenhet av konferens och festvåningsverksamhet samt vara duktig på att organisera, gilla struktur, högt arbetstempo och ha ett brinnande intresse för att att sälja in lyckade konferenser och event. Vidare har du stor förståelse och ödmjukhet för resten av organisationen, du kommer att vara en oerhört viktig del i vårt team.

Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet från vårt system Opera är meriterande.

Arbetstid/omfattning
Som konferenskoordinator rapporterar du till konferenschefen. Anställningen är en 100% tjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Om Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Elite Park Avenue Hotel är beläget i centrala Göteborg på stadens paradgata Avenyn med promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hotellet erbjuder två populära restauranger, en engelsk pub. Restaurang Park Aveny Café är en naturlig mötesplats för både hotellgäster och Göteborgare. The Bishops Arms serverar traditionell pubmat, medan Locatelli erbjuder kontinental meny och bar på kvällarna. Hotellgäster har fri tillgång till hotellets wellnessavdelning där det finns gym, bastu samt relaxpool.

Att arbeta med Konferens & Festvåning på Elite Hotels


Som medarbetare inom konferens- och festvåningsgruppen, ansvarar du för att ta emot gästerna på plats och att genom bästa service och lyhördhet, säkerställa att deras konferens blir minnesvärd och en väl sammansatt helhetsupplevelse där allt från välkomnande och fikapauser till teknik och kringarrangemang fungerar problemfritt. Det innebär ett stort mått av lyhördhet, fokus på utmärkt, personlig service och hög standard på alla delar av vårt erbjudande.

Som medarbetare inom konferens- och festvåning, förväntar vi oss att du kontinuerligt är med och bidrar till att utveckla Elite Hotels konferensprodukt så att vi alltid ligger i framkant i branschen och bibehåller vår höga kvalitets- och servicestandard.

Passar dig som


  1. Lyhörd
  2. Har en utpräglad känsla för personlig service
  3. God problemlösare och anpassningsbar efter de många situationer som kan uppstå

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
16 maj
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
15 juni
Rekryterande chef
Anna Brams
_