Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kreativ och driven köksmästare som vill skapa nytt sökes till Elite Hotel Mollberg

Om tjänsten


Vi ska ut på en resa – vill du vara med och forma den?

Vårt brasseri Café le fil du Rasoir ska få en ny kostym i form av både ny meny och nytt inredningskoncept, där tankarna och influenserna har börjat gro och där din roll blir central. Därför söker vi nu Dig som vill ta en central roll i detta arbete, som både kan samarbeta med oss och av erfarenhet och kunnighet kan leda oss till ett marknadsvinnande koncept.

Om tjänsten som köksmästare på Elite Hotel Mollberg

Som Köksmästare på Elite Hotel Mollberg ansvarar du för köket som förser våra tre restauranger; vårt italienska Paolo’s, vår pub Bishop Arms samt brasseriet Café le fil du Rasoir.

En central del i ditt uppdrag är att delta i utformningen av vårt nya koncept för Rasoir och att ta det från idé till tallrik. Du också ansvar för att upprätthålla och finjustera verksamheten i Paolo’s och Bishop i nära samarbete med deras avdelningschefer. Alla tre restauranger delar kök, så du har personal- och budgetansvar för samtlig köksverksamhet på Mollberg. Tjänsten är operativ och du deltar aktivt i den dagliga driften vilket innebär tjänstgöring även kvällar och helger. Du rapporterar direkt till vår hotelldirektör och ingår i hotellets ledningsgrupp.

Vem är du?
Med tre olika kök under ett tak, är det viktigt att du har framgångsrik erfarenhet av att leda team till utveckling och framgång. Du har känslan för och intresset att ta fram nya koncept som blir marknadsledande. Som ledare är du trygg, tydlig och effektiv och du får energi av att utveckla dina medarbetare.

Din erfarenhet
Du har en gedigen bakgrund inom restaurang, helst i arbetsledande befattning. Meriterande är god kännedom om ekonomi avseende driften i en restaurang samt vana att budgetera och sköta inköp för köket.

Praktikaliteter:

  • Arbetstid/omfattning: Anställningen är på 100%,
  • Startdatum: intervjuer sker löpande och tillträde enligt överenskommelse.
  • Kontaktperson för frågor: Hotelldirektör Annika.Birkfeldt@elite.se

Vi ser framemot att höra från dig, välkommen med din ansökan!

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns också det franska brasseriet Café le fil du Rasoir, italienska caféet Paolo´s och engelska puben The Bishop’s Arms.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
6 februari
Stad
Helsingborg
Sista ansökningsdatum
28 februari
Rekryterande chef
Annika Birkfeldt
_