Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Elite Stadshotellet Eskilstuna söker Souschef

Om tjänsten


Vi söker en souschef

Elite Stadshotellet Eskilstuna söker en souschef till vår växande verksamhet på Y-won Bar & Grill samt The Bishops Arms. Elite Stadshotellet Eskilstuna är ett fyrstjärnigt hotell mitt i centrala Eskilstuna. Hotellet har 132 hotellrum, 19 konferenslokaler, gastropuben Bishops Arms, à la carte restaurangen Y-won Bar & Grill samt stor festvåning som tar upp till 500 gäster.

Vi söker dig som har relevant utbildning samt minst 5 års erfarenhet av à la carte.

Du skall ha goda ledaregenskaper på ett tydligt och ödmjukt sätt. Du bör ha ett genuint intresse för matlagning och råvaror samt kunna arbeta lika bra i team som självständigt. Vi tror att du, precis som vi, uppskattar högt tempo och en god stämning på jobbet. Dokumenterade kunskaper inom livsmedel och hygien.

Som souschef ska du besitta kunskap om klassisk matlagning och även ha ett nytänk för modern à la carte. Det är mycket meriterande om du har arbetat som souschef tidigare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, utmanande och utvecklande.

Arbetsuppgifter

Operativt i produktionen leda köksteamet tillsammans med vår köksmästare och souschef.

Ansvara för att vi håller överenskommen kvalité och god lönsamhet. Ansvara för att inventering och egenkontroll utförs vid fasta tidpunkter. Aktivt delta i menyplanering, utvecklings- och förbättringsarbete. Genomföra dagliga genomgångar med servis- och hovmästare. Vid köksmästarens frånvaro ansvara för den dagliga bemanningen utefter överenskomna ramar. Arbetstiderna är varierande med både dagtid och kvällar samt helger.


Tjänsten är 100%. Provanställning tillämpas.Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi kan hjälpa till att förmedla kontakt till boende. Intervjuer sker löpande.

Ansökan och frågor om tjänsten besvaras av köksmästare Philip Hedström koket.eskilstuna@elite.se.

Välkommen med din ansökan!

Elite Stadshotellet Eskilstuna

Hamngatan 11

632 20 Eskilstuna

016-5402300

www.elite.se

Om Elite Stadshotellet, Eskilstuna


Elite Stadshotellet Eskilstuna är vackert beläget vid Eskilstunaån mitt i city. Hotellet har stadens bästa läge och här bor du i en flärdfull miljö med gångavstånd till shopping, nattklubbar, tågstation och bussar.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
7 juni
Stad
Eskilstuna
Sista ansökningsdatum
10 augusti
Rekryterande chef
Per-Gustaf Junger
_