Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Vikarierande husfruassistent för sommaren till Elite Hotel Marina Tower

Om tjänsten


Vi söker en husfruassist till sommaren med tillträde snarast. För rätt person kan finnas möjlighet till fortsatt anställning och för en eventuell studerande finns möjlighet att kunna fortsätta på helgerna och lov.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av hotellstäd.

Som Husfruassistent blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att avlasta vår husfru i det dagliga arbetet på husfruavdelningen. Städning, arbetsfördelning, arbetsledning, städkontroller och schemaplanering ingår i dina arbetsuppgifter. Du upprätthåller renligheten på hotellet samt ser till att hotellens städ- och miljökoncept efterföljs.

Du kommer att arbeta i ett team av duktiga kollegor och även som en länk mellan andra avdelningar, speciellt receptionen.

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Det är viktigt att du är professionell och personlig i ditt bemötande av både gäster och kollegor. Självklart är du stresstålig, lyhörd, sprider positiv energi och har en bra organisationsförmåga.

Erfarenheter och kunskapskrav:

  • Flerårig erfarenhet av hotellarbete på inom housekeeping
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God fysisk hälsa
  • Dataerfarenhet
  • Ledarerfarenhet

I arbetet ingår helger och kvällar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Elite Hotel Marina Tower är vackert beläget vid vattnet, bara några minuter från Stockholm city. Hotellet har 186 rum varav många med havsutsikt. Här erbjuds Sturebadet Marina Tower med bastu, pool, gym och hamam samt restaurang med uteservering. Hotellet har bra kommunikationer, båt till Nybroviken avgår från kajen utanför, buss och tåg finns inom kort gångavstånd.

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
8 maj
Stad
Stockholm
Sista ansökningsdatum
23 maj
Rekryterande chef
Jaana Sayed
_