Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Lokalvårdare med känsla för det lilla extra

Om tjänsten


Till vårt härliga städteam söker vi nu en lokalvårdare som i första hand skall jobba med hotellrumsstäd

Du är positiv och flexibel, har god organisationsförmåga samt ett öga för detaljer. Då du kommer att arbeta i drift med flera olika team och ha kontakt med andra avdelningar krävs det att du har en god samarbetsförmåga.

Vår tanke är att du med tiden ska få lite mer ansvar, vilket bl a innebär att du kommer att ansvara för förråd och vissa våningar. Du kommer även längre fram att få instruera och lära upp extrapersonal.

Vid behov och på schemalagd helg backar du upp husfrun med bl.a. daglig arbetsfördelning,
tidsrapportering och beställningar.

Vi tror att du har rätta känslan för vad som krävs för att leverera service av hög kvalitet till våra gäster. Vi vill att du har minst 3 års branscherfarenhet och då framför allt av hotellstäd men även lokalvård. Goda kunskaper i svenska är ett krav och övriga språk är en merit.

Övrigt:

  • Anställningen är på 75%. Arbetstiderna är dagtid och helger.
  • Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär att tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt kandidat.
  • Vid ytterligare information kontakta Ulrika Reyes 073-917 34 35

Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad
Växjö
Rekryterande chef
Ulrika Reyes
_