Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bokningsagent

Om tjänsten


Vi söker en ny medarbetare till vårt bokningsteam i Göteborg, är du en servicestjärna som är intresserad av att jobba i ett fantastiskt team? Ansök redan i dag!


Du som söker ska brinna för service och sätta gästen i fokus i alla lägen. Vi gör allt för våra gäster och de ska känna att de blir väl omhändertagna när de kommer till oss.
Då vi i många fall är första mötet med gästen eller bokaren är det viktigt att du är lyhörd till vad gästen eller bokaren vill. Det är viktigt för oss att du är noggrann och stresstålig då det kan vara ett högt tempo, ingen dag är den andra lik. Du trivs med att jobba i ett team och förstår vikten av samarbete. Då vi arbetar nära receptionen är det viktigt att du förstår den avdelningen och hur den är uppbyggd. Du är en organiserad person som kan hantera flera bokningar samtidigt.


Arbetet innebär följande uppgifter:
· Besvara förfrågningar och skicka offerter.
· Svara på och administrera de bokningar som kommer in till våra Göteborgshotell.
· Offerera och boka in rum via de kanalerna som vi använder.
· Hantera no show, sena avbokningar.


Din erfarenhet:
Goda kunskaper av Officepaketet samt erfarenhet från bokningssystemet Opera eller liknade är ett krav. Minst 2 års erfarenhet av reception inom hotell. Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska är en förutsättning.
Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
· Tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning
· Arbetstiden är förlagd dagar samt vissa helger


Kontaktperson för frågor:
Vid frågor, kontakta Anna Brams, Reservation Manager, anna.brams@elite.se


Vi ser fram emot din ansökan!

Att jobba på Bokning


Vi som jobbar på bokningen är oftast de som har den första kontakten med gästen, därför behöver vi vara experter på att kunna förmedla tillit och kunskap om Elite Hotels. Service för oss handlar om att med stor lyhördhet verkligen förstå gästens behov och önskemål och säkerställa att bokningen uppfyller dessa.

Passar dig som


  1. Är lyhörd
  2. Är säljinriktad
  3. Har god problemlösningsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
9 maj
Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Anna Brams
_