Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   140 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra mysiga standardrum är 17-19 kvm och passar för en person. Rummen går i modern stil och är smakfullt inredda med ett sängskåp som har en säng på 140 cm samt arbetsplats och en skön fåtölj. Badrummet har dusch. Samtliga standardrum är utrustade med minibar, hårtork, strykjärn, strykbräda, safety box samt tv med Chromecast. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

Se fler bilder

Från  801 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2018-10-20)

Nästa

  1-2 personer   2 x 100 cm   17-19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga standard twinrum är 17-19 kvm och passar för en till två personer. Rummen är belägna på våning 7-9 och går i modern och komfortabel stil. I varje rum finns två separata sängar, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga standard twinrum är utrustade med safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda samt tv med Chromecast. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2019-01-06)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   21-22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är 21-22 kvm passar för en till två personer. Rummen går i en fräsch och modern stil och är belägna på våning 9-14. Dubbelsäng ingår i varje rum tillsammans med arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga superiorrum är utrustade med tv, safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda.

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2019-01-06)

Nästa

  1-2 personer   180 cm   22 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är 22 kvm passar för en till två personer. Rummen ligger på de övre våningsplanen och är smakfullt inredda med en dubbelsäng, arbetsplats och badrum med dusch. Samtliga deluxerum är utrustade med minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda, kaffemaskin samt morgonrock och tofflor samt tv med Chromecast.

Se fler bilder

Från  952 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2019-01-11)

Nästa

  1-4 personer   2 x 100 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra mysiga och extra rymliga familjerum på 35 kvm passar perfekt till familjen på 4 medlemmar (2 vuxna och 2 barn, alternativt 3 vuxna). Rummen går i modern och komfortabel stil och är belägna på våning 7-11. Varje rum är utrustat med två sängar, bäddsoffa, arbetsplats och badrum med badkar. Samtliga familjerum är utrustade med safety box, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda samt tv med Chromecast..

Se fler bilder

Från  1112 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2019-01-01)

Nästa

  1-4 personer   200 cm   35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra härliga juniorsviter ligger på våning 12-14 och är rymligt möblerade med en stor dubbelsäng och bäddsoffa samt badrum med badkar. Rummen har plats för två vuxna och två barn alternativt tre vuxna. 

Samtliga juniorsviter är utrustade med safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare, kaffemaskin, minibar samt morgonrock och tofflor samt tv med Chromecast.

Se fler bilder

Från  1192 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2019-01-01)

Nästa

  1-4 personer   220 cm   53 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår exklusiva svit ligger på våning 15 och har en vacker utsikt över Stockholm. Sviten är 53 kvm och har separat sovrum, vardagsrumsdel och matsal/konferensdel. Badrummet har både badkar och dusch.

Sviten är är utrustad med tv, safetybox, strykjärn och strykbräda, vattenkokare och minibar samt morgonrock och tofflor.

Se fler bilder

Från  1992 SEK /natt

(Priset hittades 2018-10-17, Priset avser 2019-01-01)

NästaElite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower ligger vid Hagaplan, intill Karolinska Institutet, i en av stadens snabbast växande stadsdelar. Hotellet erbjuder 221 rum, moderna och bekväma konferenslokaler, gym och relax och en restaurang för inresta såväl som boende i området.  Hotellet ligger i en helt nyproducerad fastighet och håller Elite Hotels höga standard och bjuder på en totalupplevelse för gäster och besökare.

Fakta om hotellet


  221 rökfria rum
  1 restaurang 
  1 bar
  9 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis Wifi

  7,5 km till Bromma Flygplats & 39 km till Arlanda flygplats
  2,5 km till tågstationen
  900 m till tunnelbanan
  600 m till citybanan


vikter i gymmet

Relax & Gym

I vår gym- och relaxavdelning kan du som gäst träna för att sedan varva ner och få en avkopplande avslutning på din dag med en värmande bastu. Här finns allt för både fysisk och mental återhämtning. 


Frukost

Frukosten serveras på entréplan i restaurangen Haga Bottega.

Frukostens öpppettider under sommaren
Alla dagar 07.30-11.00 


Dörr med röda bokstäver där det står Garage

Parkering

Biljetter finns att köpa till varmgarage i hotellets reception, avgift dygnet runt.
195 kr/ dygn.

Ytterligare ett p-garage till fördelaktigt pris finns ett kvarter bort, receptionen hänvisar gärna.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder gratis WiFi i hela hotellet.


Hund på rummet

Ta med dig hunden till oss. Vi erbjuder ett begränsat antal hundrum för er som inte kan eller vill lämna hunden hemma. För ett tillägg på 200 SEK/natt får ni bo med hunden på hotellrummet och njuta av en skön hotellvistelse tillsammans. Vi kan endast ta emot husdjur om detta föranmälts till hotellet.

I erbjudandet ingår

  • Vatten och matskål att låna
  • Påsar att plocka upp efter hunden
  • Hundgodis

Även andra husdjur än hundar är välkomna.


Runkeeper

Vi på Elite Hotel Carolina Tower vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 13 kilometer.

Rutt A - 13 km
Rutt B - 5 km
Rutt C - 3 km


Green Key

Elite Hotel Carolina Tower är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering.

Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds ljusa, luftiga konferenslokaler med en kapacitet på upp till 130 personer. 

  • 8 konferensrum 
  • Upp till 130 person
  • WiFi

Haga Bottega


På Haga Bottega är du välkommen från tidig morgon till sen kväll. De flesta platserna lämnar vi obokade för det spontana besöket men vill du vara säker på att få ett bord till middagen kan rekomenderar vi att boka bord. Vid lunch tar vi emot bokningar för större sällskap. 

Öppettider

Måndag-Fredag 06.30-23.00
Lördag 17.00-22.00
Söndag 17.00-22.00

Frukost
Måndag-fredag 06.30-10.00
Lördag 07.30-11.00
Söndag 07.00-12.00Överraska familjen med en härlig hotellvistelse på Elite Hotel Carolina Tower i Stockholm.


Från 1400 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Kombinera hotellvistelsen med en härlig middag på uppskattade restaurang Haga Bottega.


Från 1260 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Se hela Stockholm med Stockholmspasset.


Från 2090 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Maxa er Stockholmsvistelse med Stockholmspasset.


Från 2490 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Boka ett förmånligt hotellpaket med boende och shopping på Mall of Scandinavia.


Från 1290 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Korka upp champagnen och fira in det nya året i krispigt vita hotellakan.


Från 1425 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Besök Stockholm och det  nya leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende på något av våra sju hotell i Stockholm.


Från 1712 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Upplev Fjärilshuset Haga Ocean, vandra runt bland flygande fjärilar i stora tropiska växthus eller titta på hajar och fiskar i de stora akvariumet.


Från 1825 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Checka ut från veckan och in på nya Elite Hotel Carolina Tower för en välförtjänt och avkopplande weekend. Njut av god mat av bästa kvalité på Haga Bottega och blicka ut över Stockholm från hotellets gym- och relaxavdelning. Här bor bekvämt med nära till allt huvudstaden har att erbjuda. 


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vare sig ni besökt Stockholm tidigare eller inte så bjuder Elite Hotel Carolina Tower in till en helt ny upplevelse av staden. Njut av höstlovet i sköna sängar och få en god start på dagen med vår generösa frukost. Passa på att besöka den familjära restaurangen Haga Bottega i entrén och ta del av allt Stockholm har att erbjuda.


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Hotel Carolina Tower 


Från 872 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska din kärlek med vårt Love-paket som garanterar hög mysfaktor. Njut av varandras sällskap på rummet med champagne, choklad och exotiskt frukt med storstadspulsen inom gångavstånd från hotellet. Passa även på att varva ner på hotellets relax- och gymavdelning med Stockholm bästa utsikt.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


86%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 12 oktober 2018

Positivt: Nytt och fräscht, trevligt rum och jättesköna lakan. Restaurangen var väldigt trevlig med god mat och bra service.

Att förbättra: Fler enklare rätter i restaurangen


Silhouette of a person

Christina Henrixon

Omdömet skrevs den 1 oktober 2018

Positivt: Bra service och väldigt fräscht!


Hotellet svarade den 5 oktober 2018

Hej Christina, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Tusen tack för dina fina ord. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon Elite Hotel Carolina Tower


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 26 september 2018

Positivt: Super härligt modernt hotell med stort parkeringsgarage där det är super lätt att parkera, vilket är ovanligt i centrala Stockholm


Hotellet svarade den 27 september 2018

Hej kära gäst, Tusen tack att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Vi är glada att ni tyckte om vårt hotell.Vi kan inte vänta på att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon Elite Hotel Carolina Tower


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 augusti 2018

Positivt: Nytt fräscht hotell med mkt god service


Hotellet svarade den 25 augusti 2018

Bäste Malin, Tack för din fantastiska feedback efter din vistelse hos oss! Så underbart att läsa dina ord och få veta hur bra ni trivdes hos oss på så många punkter! Jag hoppas att vi får nöjet att välkomna dig tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Service Manager, Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 augusti 2018

Positivt: Bra läge om man vill kombinera stadsbesök med ett evenemang på Friends Arena. Nytt och fräscht. Mycket bra frukost.

Att förbättra: Åtgärda tillgång på mat efter kl 22, särskilt i samband med kvälls evenemang på Friends Arena. Ersätt engångsförpackningarna för tvål/schampo på badrummet med behållare för flytande dito.


Hotellet svarade den 27 augusti 2018

Hej Pontus, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Din feedback är väldigt värdefull för oss i arbetet att utvärdera och förbättra oss ytterligare så återigen, tack för detta!. Välkommen tillbaka till oss på Elite Carolina Tower. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk Service Manager, Elite Carolina Tower


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 13 augusti 2018

Att förbättra: Fixa hissarna då bara en fungerade vid utcheckning (vi åkte upp och ner i 5min), anställa ny frukostpersonal (köket). Äggröran var överstekt och fylld med vätska. Sedan hade mer alternativ i frukosten varit önskvärt.


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Hej Maxwell, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vår frukost brukar få väldig mycket berömd, så jag kommer att ta det vidare med frukosten och informera mig på vad som hände under din vistelse. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon Elite Hotel Carolina Tower


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2018

Positivt: Glad och trevlig personal. Fin utsikt mot stan från 14 e våningen

Att förbättra: Jag åt mjölk-kossa till middag och det var mycket senor i köttet c:a 5-6 st. som jag var tvungen att plocka ur mun.


Hotellet svarade den 20 augusti 2018

Hej Erland, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät och vi uppskattar dina synpunkter om restaurangen. Jag kommer att ta det vidare. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon Elite Hotel Carolina Tower


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 26 juli 2018

Positivt: Nytt å fräscht

Att förbättra: Bl.a ha svensk text på ac instruktion i rummet. Vissa av restaurang personalen kändes amatörmässigt.


Hotellet svarade den 27 juli 2018

Bästa gäst, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Tack för detta! Vad tråkigt att läsa att du kände så över restaurangpersonalen. Jag kommer att ta det vidare med dem. Om du önskar diskutera det vidare, tveka inte att kontakta mig på servicemanager.carolinatower@elite.se. Hjärtligt välkommen tillbaka till oss på Elite Carolina Tower! Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk Service Manager, Elite Carolina Tower.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 20 juli 2018

Positivt: Läget om man har något örende på Karolinska! Bra pris på rummen! Chromcast på rummet!

Att förbättra: Infört pumptvålar!


Hotellet svarade den 23 juli 2018

Hej Jimmy, Först och främst vill jag passa på att tacka dig för att du valt att bo på Elite Hotel Carolina Tower samt för att du tagit dig tid att skriva detta fina omdöme! Det glädjer mig att läsa att du har haft en trevlig vistelse hos oss och att du uppskattade våra rum! Det är genom våra gästers feedback vi motiveras till att ge fortsatt utmärkt service. Jag vill också tacka dig för din förslag. Tack än en gång för att du valt att bo hos oss. Jag ser fram emot att se dig här igen! Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk Service Manager, Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 14 juli 2018

Positivt: Rent och snyggt. Fräscht nytt hotell. Bra frukost. Fanns bra även med gluten och laktosfria alternativ

Att förbättra: Bättre badrum. Mer krokar bättre tvål. Ej fast tvål. En tvål i duschen. Det rann ut vatten på golvet från badkaret.


Hotellet svarade den 14 juli 2018

Hej Mona, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Din feedback är väldigt värdefull för oss i arbetet att utvärdera och förbättra oss ytterligare så återigen, tack för detta!. Välkommen tillbaka till oss på Elite Carolina Tower. Med vänliga hälsningar, Felix Bordon, Front Desk Service Manager, Elite Carolina Tower


Kontakta oss

Hitta hit

GPS Koordinater
Latitud: 59.348657, Longitud: 18.031870

Från Arlanda flygplats
Från Arlanda kan man åka taxi direkt till hotellet. Avstånd ca 40 km

Flygbussarna från Arlanda till Stockholm city avgår var 20:e minut.  Gå av vid hållplats ”Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen” fortsätt längre fram på Eugeniavägen där ni finner hotellet.

Arlanda Express går från Arlanda till Stockholm centralstation. Arlanda Express avgår var 15:e minut och tar 20 minuter.  Från centralstationen tar man pendeltåget till Stockholm Odenplan och går ut mot uppgång Vanadisvägen. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från Stockholm Odenplan.

Från Bromma flygplats
Bromma flygplats ligger ca 7 km från hotellet.

Från centralstationen
Från Stockholms Central tar ni tunnelbanan till S:t Eriksplan och väljer där uppgång Torsgatan. Hotellet ligger ca 10 minuter promenad från S:t Eriksplan.

Med bil
Om du kommer via E4:an norrifrån, ta avfart 164-165 från E4:an. Håll till höger och fortsätt på avfart 165, följ skyltarna mot Karolinska. Fortsätt på Karolinska vägen, sväng av till Gävlegatan och sedan mot Eugeniavägen.

Om du kommer på E4:an söderifrån, ta avfarten mot Sankt Eriksplan. Sväng vänster till Solnavägen. Kör i mittfilen och sväng höger in på Eugeniavägen.

Tunnelbana
St Eriksplan, uppgång Torsgatan.

Buss
Buss 3, 67, 73, 77 och 507 stannar utanför hotellet. Stoppet heter Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen

Parkering
Biljetter finns att köpa till varmgarage i hotellets reception, avgift dygnet runt. 195 kr/ dygn.
Ytterligare ett p-garage till fördelaktigt pris finns ett kvarter bort, receptionen hänvisar gärna.

_