Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90-105 cm   13-15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra bekväma enkelrum är 13-15 kvm, i rummet finns en enkelsäng, arbetsplats och separat fåtölj samt badrum med dusch.

Alla enkelrum har strykmöjligheter, tv, hårtork och sminkspegel. 

Se fler bilder

Från  840 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-11)

Nästa

  1-2 personer   140-160 cm eller 2x90 cm   17-23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga dubbelrum är 17-23 kvm och erbjuder en dubbelsäng eller två enkelsängar. I rummet finns även arbetsplats och separat fåtölj.

Alla dubbelrum har strykmöjligheter, tv samt badrum med dusch, hårtork och sminkspegel.

Se fler bilder

Från  1035 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-03)

Nästa

  1-2 personer   160-180 cm eller 2x90 cm   17-23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra luftkonditionerade superiorrum är dubbelrum för en till två personer. Rummen är 17-23 kvm och är modernt inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, arbetsplats och badrum i marmor med golvvärme och badkar eller dusch. Samtliga superiorrum har luftkonditionering och är utrustade med tv, minibar, hårtork, strykjärn och strykbräda. Vänligen notera att det inte får plats extrasäng i dessa rum.

Se fler bilder

Från  1125 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-02)

Nästa

  1-4 personer   160 cm eller 2x90 cm   Bäddsoffa   21-35 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rymliga Familjerum är 21-35 kvm. Här finns en dubbelsäng eller två enkelsängar samt bäddsoffa, arbetsplats och en fåtölj. Våra familjerum har plats för två vuxna och två barn upp till 12 år.

Alla rum har strykmöjligheter, tv, minibar, badrum med dusch, hårtork och sminkspegel.

Se fler bilder

Från  1352 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-11)

Nästa

  1-2 personer   160-180 cm   17-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra luftkonditionerade deluxerum ligger på fjärde våningen och är 17-25 kvm. Rummen har högt i tak och stora fönster. I rummet finns dubbelsäng och en arbetsplats, de flesta rum har även en sittgrupp.

Alla deluxerum har safe, minibar, strykmöjligheter, tv samt badrum i marmor med badkar eller dusch, hårtork och sminkspegel.

Se fler bilder

Från  1272 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-11)

Nästa

  1-2 personer   160 cm   29-31 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra charmiga juniorsviter är 29-31 kvm. Sovrummet är beläget i ett tornrum med högt i tak, här finns en dubbelsäng. I några av juniorsviterna finns även ett litet förrum med soffa samt arbetsplats.

Alla rum har strykmöjligheter, minibar, tv, badrum med dusch, hårtork och sminkspegel.

Se fler bilder

Från  1512 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-11)

NästaVälkommen till Elite Hotel Adlon i Stockholm!

Elite Hotel Adlon är beläget på Vasagatan i centrala Stockholm. Byggnaden är i nyklassicistisk stil och härstammar från år 1884. Det anrika hotellet rymmer 162 hotellrum, fyra välutrustade mötesrum samt den trevliga restaurangen Kött- och Fiskbaren. Snett över gatan hittar ni även gastropuben The Bishops Arms.

Här bor du på bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till Stockholms centralstation och Arlanda Express.

Elite Hotel Adlon har ett gott renommé samt stor potential och Elite Hotels kommer framöver att anpassa produkten med varsam hand till Elite-standard.

  162 rökfria rum
  4 konferenslokaler
  Gratis WiFi

  1 restaurang
  Parkering
  41 km till flygplatsen

  100 m till tågstationen
  100 m till buss
  100 m till tunnelbanan

receptionsdisk på Elite Hotel Adlon i Stockholm

in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Frukosten på Elite Hotel Adlon i Stockholm

Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag

07.30–11.00

Söndag

07.30–12.00

 

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

All tvätt som är inlämnad före kl. 09.00 återlämnas samma eftermiddag. Tvätt som inlämnas efter kl. 09.00 återlämnas nästa dag. Denna service finns tillgänglig måndag till fredag, under helgdagar erbjuds expresservice mot extra kostnad.


Runkeeper

Vi på Elite Hotel Adlon vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 10 kilometer.

Rutt A - City (3 km)

Rutt B - Karlberg (6 km)

Rutt C - Kungsholmen (10 km)

 


Green Key

Elite Hotel Adlon är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Läs mer om Green Key här


konferensrum på Elite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon Stockholm


Elite Hotel Adlon är beläget i en anrik byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm. Här kan du ha små och effektiva möten mitt i city. Det centrala läget gör det smidigt för alla deltagare att mötas hos oss.

  • 4 mötesrum
  • Centralt läge intill Centralstationen
  • Upp till 35 deltagare
  • Wi-Fi


Kött & Fiskbaren


Välkommen till hotellets restaurang Kött & Fiskbaren, restaurangen drivs av Melker Andersson och den välrenomerade restauranggruppen F12. Hit kan du komma för att äta lunch, middag eller varför inte något gott på eftermiddagen. Du kan även umgås i den stora härliga baren som erbjuder ett brett ölsortiment samt en spännande drinklista.

Öppettider

Restaurangen
Måndag-lördag från 17.00-22.00
Söndag: Stängt.Se musikalen Så som i himmelen vid ditt nästa besök i Stockholm. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende, mat och biljetter till musikalen.


Från 2790 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Fly vardagen och unna dig en lyxig hotellvistelse. Vid bokning av vårt delikatesspaket ingår boende för två personer och en välfylld delikatesslåda som väntar på rummet vid ankomst.


Från 1390 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Besök Stockholm och det  nya leksaks- och seriemuseet Bergrummet på Skeppsholmen. Vi erbjuder ett förmånligt hotellpaket med boende på något av våra sju hotell i Stockholm.


Från 1712 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig vistelse på Elite Hotel Adlon i Stockholm. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm. Hotellet ligger på bästa läge med bekvämt gångavstånd till centralstationen och Arlanda Express. Runt hörnet finns shopping, restauranger och caféer.


Från 895 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka en härlig weekend på Elite Hotel Adlon i Stockholm. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för dig som vill upptäcka Stockholm. Hotellet ligger på bästa läge med bekvämt gångavstånd till centralstationen och Arlanda Express. Runt hörnet finns shopping, restauranger och caféer.


Från 1112 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Besök Stockholm under jullovet och bo på Elite Hotel Adlon i Stockholm. Hotellet ligger intill Central Stationen med bästa tänkbara kommunikationer. I hotellet ligger den populära restaurangen Kött och Fiskbaren.


Från 1112 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av en romantisk vistelse på Elite Hotel Adlon. Hotellet ligger mitt i centrala Stockholm med mysiga restauranger och caféer runt hörnet. När du bor på Elite Hotel Adlon har du bästa tänkbara kommunikationer, Centralstationen ligger precis intill hotellet.


Från 2190 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


83%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 10 december 2018


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 december 2018

Positivt: Toppentrevlig personal allt från städare till reception och frukostpersonal. Fick ett härligt runt rum. Bra frukost.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 9 december 2018

Positivt: Hotellet är mycket trevligt men de ungdomar som anställts där behöver lära sig att vara serviceminded. Kanske le och säga hej och svara på tilltal. Jag har alltid valt att bo på hotellet pga dess serviceminded personal men blev besviken denna gång. Bra boende när man bara vistas där för att sova och är i Stockholm å tjänstens vägnar. Att måste dra sitt personliga kreditkort när det är en gruppbokning och för att beskräfta att man har kreditvärdighet är mycket märkligt. Detta innebär att man drar detta för att bekräfta 1 krona. Nattportien som jobbat i receptionen sedan länge och även under den gamla ägaren är värd alla pengar i världen. Hon är mycket trevlig och vänlig. Kan lära ut mycket till den nya unga personalen. Städpersonalen är mycket trevliga och vänliga.Behöver beröm.

Att förbättra: Lära receptionspersonalen att bli serviceminded. Tidigare har dessa alltid varit serviceminded men denna gång blev jag besviken. De bör lära sig att bemöta alla kunder på samma sätt oavsett ålder. Men läs ovan positiv personal som alltid är positiva och har några vänliga ord på vägen..


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 december 2018

Positivt: Trevlig personal och bra läge


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 7 december 2018

Positivt: Frukosten

Att förbättra: Försökt få till större rum och normalbreda sängar (dubbelsäng 2x90 och inte 2x80)


Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 7 december 2018

Positivt: Läget

Att förbättra: Se till att voucher gäller i den restaurang som ligger i anslutning till hotellet. Det är inte meningen att man ska behöva gå iväg till en annan restaurang för att kunna nyttja dem. Så är det ju på övriga Elitehotell i Sverige! Om man blir hänvisad till en annan restaurang för att kunna använda voutcher ska möjlighet ges att sätta upp nota på rummet. Det fungerar ju i övriga Sverige, så varför skulle det inte fungera på mitt hotell?

Övrigt: Ska man behöva använda kort för att ta sig UT ur garaget??? Var tvungen att ringa repan, som var tvungen att springa ut till flertalet grindar och öppna då kortet ej fungerade. Att använda kort för att ta sig in är ju självklart men att behöva använda det vid utpasserande!? Man ska väl ALLTID kunna ta sig ut!? Fjärröppning av grindar läggs i lådan med förbättringsförslag! Avloppslukten!?


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 3 december 2018

Positivt: Den sena utcheckningen

Att förbättra: Byta mattorna i trappan - de såg ut som en mörk, sliten fleecefilt. Servera vita bönor på frukosten. Ha fler olika sorters te att välja på vid frukosten. Fräscha upp badrummet - gulnade silikonskarvar och trasig tvålhållare på duschen. Romantik-paketet - Blommorna var vissna redan på kvällen, och vi fick varken morgonrockar eller tofflor.

Övrigt: Trevligt, centralt hotell som behöver fräschas upp, men duger bra för en natt.


Silhouette of a person

Jörgen Söderström

Omdömet skrevs den 22 november 2018

Positivt: Närheten till centrum och transporter, trevligt hotell

Att förbättra: Denna gång var det brister i frukosten, onsdag morgon vid 09:00


Silhouette of a person

Magnus Esko

Omdömet skrevs den 19 november 2018

Positivt: Nära. Bara över gatan från Centralstationen. Gångavstånd till allt. Bra rum, trevlig personal och utmärkt frukost.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 november 2018

Positivt: Gemytligt! Bra läge, frukost och mysigt rum


Elite Hotel Adlon
Vasagatan 42
111 20 Stockholm

Tel: 08-402 65 00

info.adlon@elite.se

Google maps

Bokning
Tel: 08-400 004 66
reservation.adlon@elite.se
Konferens
Tel: 08-400 004 66
stockholm.conference@elite.se
Gruppbokning
Tel: 08-559 017 50
stockholm.groups@elite.se

Förfrågan

Hotellchef
Heléne Wik Nygård
Tel: 08-402 65 00
helene.wik@elite.se
Receptionschef
Jeanette Sjölund
Tel: 08-402 65 00
jeanette.sjolund@elite.se
Försäljningschef
Alfred Högbom
Tel: 073-326 89 87
alfred.hogbom@elite.se
Hitta hit

Ankomst via flyg

Från Stockholm Arlanda Airport går Flygbussarna och Arlanda Express till Stockholm C. Taxi från Arlanda tar omkring 30 minuter beroende på trafikläget. Vi rekommenderar att du ber om fast pris innan du stiger in i taxin.
Från Bromma Flygplats finns taxi eller flygbuss till Stockholm C. Med kommunaltrafik tar man buss 110 till Alvik och fortsätter med tunnelbana.

Ankomst via bil

Följ skyltning mot centrum och Stockholms Centralstation. Hotellet ligger på samma gata som centralstationen, Vasagatan 42.

Ankomst via tåg/buss

Tunnelbana
Närmsta tunnelbanestation är T-centralen, uppgång Vasagatan.

Buss
Bussar från olika orter i Sverige stannar vid Cityterminalen mittemot Elite Hotel Adlon.

_