Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1–2 personer   180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra dubbelrum är ljusa och trevliga i brittisk-inspirerad stil och passar för en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  950 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2020-09-18)

NästaVälkommen till Hotel Bishops Arms, Piteå

Hotel Bishops Arms i Piteå öppnade i april 2015. Hotellet erbjuder 29 moderna rum, inredda i brittiskinspirerad stil med skön ombonad känsla som passar för både arbete och vila. På entréplan kan du besöka hotellets hjärta, vår populära gastropub The Bishops Arms. Här avnjuts vällagad mat och god dryck i genuin engelsk pubmiljö.

Hos oss ska du alltid känna dig hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.  

Incheckning sker i puben på The Bishops Arms från kl. 16.00 varje dag och utcheckning sker senast klockan 12.00. Hotellet är kontantfritt.

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

  29 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering
  Gratis WiFi

  50 km till Luleå Airport
  650 m till busstationen


In- och utcheckning

Incheckning sker i puben på The Bishops Arms från kl. 16.00 varje dag. Utcheckning sker senast kl. 12.00 på avresedagen.


Frukost med kaffe, smörgås och yoghurt

Frukost

Nu serverar vi vår frukost i personliga frukostpåsar som kan avnjutas i puben, på rummet eller för att ta med ut. Allt för att skapa en trygg miljö för våra gäster. 

Öppettider
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.30–10.30


wifi & it

Hos oss surfar du trådlöst i hela hotellet och i puben.


Parkering

Parkeringsplatser finns tillgängliga nära hotellet i parkeringshuset Stadsberget på Sundsgatan. Öppet alla dagar, kl. 06.00–24.00. Parkering utan motorvärmare. Gratis parkering i 2 timmar, därefter 13 kr per timme, biljett krävs. Vardagar kl. 08.00–18.00, lördag kl. 09.00–15.00. 


Frukost med kaffe, smörgås och yoghurt

Frukost på Hotel Bishops Arms


Varje morgon serveras frukost i vår gastropub The Bishops Arms.

Öppettider

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.30–10.30


Bardisk med stolar

The Bishops Arms Piteå


Besök vår mycket uppskattade gastropub The Bishops Arms. Här kan du avnjuta vällagad mat och god dryck i genuin engelsk pubmiljö. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag: 16.00–22.00
Tisdag–torsdag: 16.00–23.00
Fredag: 16.00–01.00
Lördag: 16.00–01.00
Söndag: 16.00–22.00Utforska Piteås natur med vårt vandringspaket med middag.


Från 1250 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Flytta in på Hotel Bishops Arms i Piteå och stanna minst 1 månad.


Från 7995 SEK /månad

Boka
Ändra hotell


Upplev sommaren på Hotel Bishops Arms i Piteå. Hotellet ligger mitt i centrala Piteå med närhet till sommarens härliga aktiviteter. Njut av vällagad mat och god dryck i vår gastropub The Bishops Arms.


Från 799 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Se fram emot en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i Piteå. Hos oss bor ni till bästa helgpris i något av de fina hotellrummen. Sov ut i våra sköna sängar och börja dagen med en stärkande frukost. Observera att Snooze inte gäller för Hotel Bishops Arms.


Från 981 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på Hotel Bishops Arms i Piteå. Vårt nybyggda hotell erbjuder boende i Piteås absoluta centrum nära till aktiviteter och shopping. Njut av vällagad mat och god dryck i vår gastropub The Bishops Arms.


Från 4375 SEK /vecka

Boka
Ändra hotell

Betyg


81%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 27 juli 2020

Kommentar: Läget, fina rum och bra sängar. Möjligtvis en extra kudde ytterligare.


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 20 juli 2020

Kommentar: Det finns inget bra att säga om Bishops Arms Piteå, och då min mamma har lärt mig att om man inte har något bra att säga ska man vara tyst, så blir det bara en kort förklaring nedan. Det fanns inte en tillstymmelse till att ens vilja ge lite service, personalen här skiter fullständigt i sina gäster. När man efter en halvtimmes väntat i "receptionen" för hotellgäster frågar efter hjälp pekar personalen ut över borden och säger att han har fullt upp med alla andra. Det var det absolut värsta jag varit med om, och då har jag varit med om mycket och är inte kräsen.


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 16 juli 2020

Kommentar: Städerskan, trevlig och serviceminded Bättre frukost, vi var ca 10 gäster och sämsta frukosten, samtidigt skyller ni på Corona men fyller restaurangen/ puben, så vi fick aldrig plats där, stressad men snorkig och otrevlig Gjorde att vi aldrig kände oss välkomna där, incheckningen var ett skämt. Inte ens vandrarhemsklass


Hotel Bishops Arms
Storgatan 44 B
941 32 Piteå

Tel: 0911-25 72 50

pitea@bishopsarms.com

Google maps

Rumsbokning och information
Tel: 0911-25 72 50
reservations@bishopsarms.com
Pub- & hotellchef
Anders Rånlund
Ansvarig för säljfrågor
Annica Öhman
annica.ohman@elite.se

_