Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1–2 personer   Kingsize   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra dubbelrum är ljusa och trevliga i brittisk-inspirerad stil och passar för en till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, tv, hårtork, safetybox och badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-11-10)

NästaVälkommen till Hotel Bishops Arms, Piteå

Hotel Bishops Arms i Piteå öppnade i april 2015. Hotellet erbjuder 29 moderna rum, inredda i brittiskinspirerad stil med skön ombonad känsla som passar för både arbete och vila. 

På entréplan kan du besöka hotellets hjärta, vår populära gastropub The Bishops Arms. Här avnjuts vällagad mat och god dryck i genuin engelsk pubmiljö.

 

Hos oss ska du alltid känna dig hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.

Incheckning sker i puben på The Bishops Arms från kl. 16.00 varje dag och utcheckning sker senast klockan 12.00. Är du medlem i Elite Hotels Gästprogram får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina medlemsförmåner.

  29 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering
  Samarbete med gym
  Gratis WiFi

  50 km till Luleå Airport
  650 m till busstationen


In- och utcheckning

Incheckning sker i puben på The Bishops Arms från kl. 16.00 varje dag. Utcheckning sker senast kl. 12.00 på avresedagen.


Frukost

Vi serverar en lite enklare kall frukostbuffé på vår frukostvåning i puben.

Öppettider
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag: 07.30–10.30
Helgdagar: 07.30–10.30


wifi & it

Hos oss surfar du trådlöst i hela hotellet och i puben.


Parkering

Parkeringsplatser finns tillgängliga nära hotellet i parkeringshuset Stadsberget på Sundsgatan. Öppet alla dagar, kl. 06.00–24.00. Gratis parkering i 3 timmar med P-skiva, vardagar kl. 08.0018.00, lördag kl. 10.00–14.00. Ställ in fordonets ankomsttid på P-Skivan.


The Bishops Arms Piteå


Besök vår mycket uppskattade gastropub The Bishops Arms. Här kan du avnjuta vällagad mat och god dryck i genuin engelsk pubmiljö. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag: 16.00–22.00
Tisdag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 16.00–02.00
Söndag: 16.00–22.00Se fram emot en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i Piteå. Hos oss bor ni till bästa helgpris i något av de fina hotellrummen. Sov ut i våra sköna sängar och börja dagen med en stärkande frukost.


Från 981 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på Hotel Bishops Arms i Piteå. Under höstlovet bor ni till bästa pris i något av våra fina hotellrum. Sov ut i de sköna sängarna och njut av vår frukostbuffé. 


Från 945 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Unna dig en avkopplande hotellvistelse under jullovet. Hotel Bishops Arms i Piteå erbjuder sköna sängar och en generös frukostbuffé med både varma och kalla rätter. Med vårt centrala läger har du nära till stadens utbud, restauranger och nöjen.


Från 945 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


76%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2018

Positivt: Sköna sängar, tyst rum och fräscht och rent. Centralt.

Att förbättra: Se till att det blev tydligare hur och var man checkar in och ut.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 8 oktober 2018

Positivt: Fina rum, bra frukost och trevlig restaurang. Trevlig personal i restaurang.

Att förbättra: Erbjuda billigare middagsmat av typen dagens. Badrumsgolvet var inte avtorkat ordentligt, jag blev smetig av rengöringsmedel när jag var blöt.

Övrigt: Lugnt frukostmatsalen då hotellet är litet, trevligt!


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 25 september 2018

Positivt: Miljön o människorna

Att förbättra: Hålla koll på badrumsgolvet och se över mörkläggningen mot innergården. Dessutom stanna upp och lukta på rummen.

Övrigt: I övrigt har allt varie på topp


Silhouette of a person

Håkan Högberg

Omdömet skrevs den 21 september 2018

Positivt: Trevlig mysigt


Betyg: 2/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2018

Positivt: Det började så dåligt och slutade ännu sämre

Att förbättra: Se till att det finns en reception tillgänglig dygnet runt


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 9 augusti 2018

Positivt: Bra läge!

Att förbättra: Ny städpersonal!


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 29 juli 2018

Positivt: Maten, dryckesutbudet, servicen.


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 24 juli 2018

Positivt: * Det tysta rummet med AC, (även om jag hade velat ha kallare) * Den enkla men goda frukosten (minus orena bestick men utbudet var bra!) * dubbelsängen var mycket bekväm och rummet tyst och man sov gott!

Att förbättra: * Ha rena bestick till frukost! Sa till flera ggr och personalen tog ut en kniv men diskade inte om resten - som var kladdiga! * Ge charmkurs för viss receptionist. En ny gäst är inte en oangelägenhet. Man kände sig ovälkommen och ivägen och det suckades över att jag var Elite medlem, det talades tydligt om att hotellgäster inte var välkomna i puben! * lära personalen städa - städningen var ingen hit. På 4 dagar inga rena handdukar eller dammsugning- en handduk togs ut men ersattes ej. Dammet på golvlisterna låg tjockt och gamla tuggummin satt kvar i mattan. Inte en enda dag fick jag ren kaffekopp, den stod kvar och jag fick säga till om att få tvål insatt då den var tom vid incheckning.

Övrigt: Ett trevligt hotell, lite tråkigt med bitvis dålig service, bra placerat i stan och bekväma rum! Badrummen perfekta även för oss med rörelsehinder.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 14 juli 2018

Positivt: Rummet såg nytt och fräscht ut. Utmärkt frukost. Fint med takaltan.

Att förbättra: Fortsätta som det drivs nu. Möjligen möjlighet att checka in tidigare på em. Skönt att kunna lämna bagage och bil


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 7 juli 2018

Positivt: Rent och fräscht, inget att klaga på.


Kontakta oss

 


Hitta hit

GPS-koordinater 
65°18'58.6"N 21°28'56.9"E 

Karta
Google maps

 

_