Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Standard


  11 m2   1 person   100-120 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard är våra trivsamma rum för 1 person. Här kan du koppla av och sova gott i en bekväm säng (100 eller 120 cm).  Det finns en arbetsplats samt möjlighet att göra kaffe och te med vattenkokare.  Rummet är även utrustat med minibar, kabel-tv, telefon och värdeskåp. I badrummet finner du en hårtork.

Se fler bilder

Från  640 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-18)

Nästa

Standard Queen


  12 m2   1-2 personer   160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard Queen är ett rum för 1-2 personer med ljusa och välkomnande färgval. Med bredare säng (160 cm), arbetsplats, kabel-tv, telefon och minibar finns allt du behöver för att bara koppla av eller arbeta en stund. Rummet är också utrustat med värdeskåp. Badrummet är utrustat med dusch eller badkar samt hårtork.


Från  720 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-01)

Nästa

  16 m2   2 person   2x90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard Twin är ett trivsamt rum för 1-3 personer med sittmöbler och en 180-säng som även går att ta isär till två 90-sängar. Här finns även en bäddfåtölj som vid förfrågan kan bli den tredje sängen. Rummet är utrustat med en arbetsplats, kabel-tv, telefon och värdeskåp. Här finns vattenkokare för kaffe och te samt en minibar. Badrummet är utrustat med badkar eller dusch och en hårtork.

Se fler bilder

Från  810 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-03)

Nästa

Familj


  20 m2   2 vuxna, 2 barn   2x90 cm / 140cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Familjerum med många möjligheter för stora och små familjemedlemmar, upp till fyra personer. Vi kan erbjuda rum med bäddsoffor eller rum med connecting doors. Rummen är utrustade med familjens olika behov; kabel-tv, skrivbord, säker förvaring i värdeskåp, telefon, minibar och vattenkokare.  Badrum med dusch eller badkar samt hårtork.

Se fler bilder

Från  990 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-06)

Nästa

Deluxe


  17 m2   2 person   180 cm (90x2)   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe är arkitektritade rum för upp till två personer. Koppla av i sköna sittmöbler eller ta en tupplur i den sköna sängen (180 cm). För dig som behöver jobba finns även en arbetsplats och för dig som vill koppla av är teven kopplad till en teknikhub som streamar både musik och film. Utöver det finns radio, minibar och vattenkokare samt telefon och värdeskåp. Modernt badrum med dusch.

Se fler bilder

Från  900 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-06)

Nästa

  28 m2   2 person   180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår juniorsvit är trivsamt och snyggt inredd med sittmöbler, 32” LED-tv samt en 180-säng med hel bäddmadrass. Här kan du koppla av och känna dig som hemma med musik eller film via rummets teknik-hub. Utöver det finns arbetsplats, telefon, värdeskåp, minibar och vattenkokare.  Det moderna badrummet är utrustat med dusch samt hårtork.

Se fler bilder

Från  1170 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-05)

NästaVälkommen till City Hotel Örebro


Hotellet som ligger mitt i stadens hjärta är ett äkta cityhotell med 115 modernt och stilfullt inredda rum. Det gör att du bor bekvämt och har nära tillgång till stadens utbud av restauranger, caféer och nöjen.

Vill du mysa på hotellet kan vi rekommendera vår populära vinbar med svenska tapas och klassiska barrätter från småskaliga producenter inklusive ett spännande sortiment av öl från småbryggerier.

City Hotel Örebro ligger nära Conventum Arena vilket gör det enkelt att promenera eller åka till konferenser, kongresser, mässor och konserter.

Utgå från hotellet när du vill upptäcka Örebro med omnejd. Populära tips är Galleria Vågen och Krämaren för shoppingsugna. En kort promenad tar dig till Örebro Slott, Wadköping och Behrn Arena. Kommer du till Örebro med hela familjen är äventyrsbadet Lost City samt Lek & Buslandet uppskattade tips för alla åldrar.

Det är enkelt att hitta till City Hotel Örebro. Gångavstånd från tågstationen, bra parkeringsmöjligheter inklusive Q-Park samt en större utomhusparkering i direkt anslutning till hotellet är goda förutsättningar för en trivsam vistelse hos oss.

Varmt välkommen till City Hotel Örebro!


  115 rökfria rum
  1 bar
 1 konferenslokal i huset, fler tillgängliga.
  WiFi ingår
  Parkering 210 kr/dygn
  Bastu
  15 km till flygplatsen
  0,5 km till tågstationen
  50 m till buss

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00 avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.


Våra frukosttider

Ordinarie frukosttider

Måndag-fredag 06.30-09.30
Lördag 07.30-10.30
Söndag 07.30-10.30


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Vi erbjuder har kostnadsfritt trådlöst internet. Välj “CHGUEST” och öppna din webbläsare, anslut sedan med det lösenord du fått i receptionen. I anslutning till vår frukostmatsal har vi gästdator med utskriftsmöjligheter.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Parkering finns nära till hands när du bor hos oss på City Hotel Örebro. Vi erbjuder garageplatser i mån av plats i värmegarage intill hotellet och det bokar du via vår reception vid incheckning. Det går även att förboka en garageplats via telefon 019-601 42 00 eller e-post till info@cityhotelorebro.se
Pris för garage: 210 kr/natt

Fler alternativ
Q-Park har även ett garage i anslutning till hotellet. Gatuparkering finns det gott om kring hotellet, men vänligen uppmärksamma att det är datumparkering på många av Örebros gator.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Upptäck Örebro med vår runda på strax under 5 km.

Rutt - City Örebro (4,74 km)Boka vårt julbordspaket och fira in julen med ett dignande julbord som toppas med en härlig övernattning här på City Hotel Örebro. Julbordet serveras i  festvåningen på Elite Stora Hotellet som ligger inom promenadavstånd. När du avnjutit julbordet tar du en härlig promenad till hotellet. Sov ut i nybäddade sängar och vakna till en uppdukad frukostbuffé.


Från 1835 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med en kär vän eller kompisgänget och fira nyårsafton i Örebro. Bo hos oss City Hotel Örebro och ät en gedigen Skaldjursbuffé i festvåningen på Elite Stora Hotellet.  Åk bort, bo på hotell och låt oss ta hand om allt från förberedelser, dukning, servering till disken efteråt. Årets första dag vaknar du upp till en uppdukad frukostbuffé.


Från 2925 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med hela familjen till ett badäventyr i Örebro. På City Hotel Örebro har vi gjort ett badpaket med inträde, övernattning på hotellet samt en hälig frukostbuffé. 


Från 1906 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Överraska familjen med en vistelse i Örebro med lek och bus i fokus. Vi på City Hotel Örbro erbjuder paket med boende, frukost och entrébiljett till Lek- och Buslandet. 


Från 1460 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Boka din weekend på City Hotel Örebro! Med vårt weekenderbjudande bokar du våra  bästa helgpriser. Hotellet är centralt beläget i Örebro med närhet till nöjen shopping och aktiviteter. Hotellet erbjuder fina rum, en relaxavdelning för avkoppling och en mysig vinbar. Tågstationen ligger inom promenadavstånd och vi erbjuder goda parkeringsmöjligheter. Unna dig en weekend i Örebro. Välkommen!


Från 900 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


City Hotel Örebro är ett klassiskt och modernt cityhotell med nära tillgång till Örebros utbud av shopping, caféer, restauranger och nöjen. Trevliga rum, populär vinbar och goda parkeringsmöjligheter kommer förhöja din upplevelse.


Från 900 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


75%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 9 december 2018

Positivt: Centralt läge, trevlig personal.

Att förbättra: Mindre dubbelrummen är mycket trånga. Kvittoskrivaren ger nästintill oläsliga kvitton. Notera detta inte är ett Best Western hotell, som det står i många bokningssystem och även google maps, utan är ett fristående hotell kopplat till Elite.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 december 2018

Positivt: Centralt och bra 👌

Övrigt: Trevlig personal och underbar frukost och miljö 👌


Hotellet svarade den 2 december 2018

Hej Marie Guldbrand, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Gustaf - Front Desk City Hotel Örebro


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 24 november 2018

Positivt: Centralt i lugnt läge. Fullservice, trevlig lounge, stor frukost.

Att förbättra: Doftfria utrymmen. Mjölk på rummen. Ej trä i duschen. Fungerande kylskåp! Lite mindre sprött bacon. 😀

Övrigt: Rent, tyst, ordning och reda. Trevlig personal.


Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 23 november 2018

Positivt: Trevlig personal

Att förbättra: Fixat en resturang


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 november 2018

Positivt: 1. Trevlig personal och bemötande 2. God frukost 3. Bra rum

Att förbättra: Allt är oerhört bra!

Övrigt: Jag är oerhört nöjd med hotellet!


Hotellet svarade den 1 december 2018

Hej Christer Lindblad, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Gustaf Molin City Hotel Örebro


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 19 november 2018

Positivt: Supercentralt!

Att förbättra: Alternativ att boka olika mjukhet i sängar. Dom var lite för hårda för min smak. Men förstår att hållbarheten är bättre med hårda sängar.

Övrigt: Mysigt, litet hotell. Trevlig personal på hotellet, trevlig frukostmiljö.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 18 november 2018

Positivt: Rent och snyggt. Bra hotell centralt.

Att förbättra: Haft en knapp med svag belysning på toaletten. Blir ju klarvaken av lampan när man kissar på natten.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 16 november 2018

Positivt: Frukosten

Att förbättra: Keep up the good work


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 16 november 2018

Positivt: Frukost och bemötande

Att förbättra: Tystare i korridoren och även ventilation på rummet hade hög ljudnivå!


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 15 november 2018

Att förbättra: Byta sängar och kuddar. Jag är 2 meter, sängen blev en smula som en liten hängmatta. Och 1 kudde av något material som inte sjunker ihop och blir platt där man har huvudet vore trevligt. Frukosten skulle vara bättre om: Det fanns inlagd sill som inte är traditionell storförpacknings löksill/senapssill. För något år sedan hade ni temat "Mat-Tina" och serverade Ramlösasill. DEN var utmärkt. Sen är det trevligt med löskokta ägg och hårdkokta ägg, inte bara mellankokta (som var rejält hårda). Påläggsskinka av den ihop pressade sorten är aldrig kul. En sorts youghurt, naturell, är inte heller så spännande. Däremot var äggröran bra, baconet härligt knaprigt en av mina 2 frukostar. En juicepress och lite apelsiner är trevligt.


City Örebro
Kungsgatan 24
702 24 

Tel: +46(0)19 601 42 00

info@cityhotelorebro.se

Google maps


Hitta hit

Ankomst via flyg

Örebro Airport. Taxi finns utanför terminalen och resan till hotellet tar omkring 15 minuter.

Ankomst via bil

E20 från Stockholm, Västerås
Ta av första avfarten som pekar mot Örebro Norr och Falun. Åk Centrumleden in mot Örebro. Ta vänster på Rudbecksgatan, efter en viadukt ser du hotellet på höger sida.

Från Karlstad, Oslo 
Åk mot Örebro och välj avfarten som skyltar centrum, sjukhus och Aspholmen. Fortsätt mot centrum, ta höger på Rudbecksgatan, efter en viadukt ser du hotellet på höger sida.

Från Norrköping
Följ Norrköpingsvägen/Rudbecksgatan förbi Örebro Universitet. Fortsätt mot centrum, ta vänster i korsningen Rudbecksgatan/Trädgårdsgatan. Därefter höger på Bondegatan och höger Kungsgatan. City Hotel ligger på Kungsgatan 24.

Ankomst via tåg/buss

Det tar ca 20 minuter att gå till hotellet från tåg- och busstationen. Gå Östra Bangatan mot centrum. Ta vänster vid Vasagatan och på andra sidan Svartån höger vid Södra Strandgatan, höger till Nygatan och höger till Kungsgatan. City Hotel ligger på Kungsgatan 24.

_