Glömt lösenord?

Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Malmö

Hitta din favorit

Välkommen att bo på alla våra tre hotell i Malmö och hitta din favorit! Boka tre nätter i Malmö och testa att bo en natt på varje hotell.

 • Fira med oss!
 • Bo på flera hotell
 • Boende i tre nätter
 • Frukost & wifi
Från 1980 SEK/tre nätter

Om erbjudandet

I höst firar Elite Plaza Hotel i Malmö 10 år. Samtidigt öppnar vi upp dörrarna till ett nu ännu större Elite Hotel Savoy. Kom och fira detta tillsammans med oss med tre härliga hotellnätter i Malmö till ett fast pris! Sprid ut dina nätter på flera hotell och datum och upplev alla våra fina hotell i staden.

Alla våra hotell i Malmö ligger centralt med närhet till det mesta som staden har att erbjuda. Njut av stadens härliga strandpromenad, besök sevärdheter som Turning Torso eller Mamöhus Slott, bada i ett av de många kallbadhusen eller koppla av i ett av våra fina hotellrum. Alla våra hotell erbjuder fritt wifi under hela din vistelse, kuddmeny och en generös frukost.

Elite Hotel Esplanade är vårt smakfulla designhotell vid mysiga Lilla Torg i centrala Malmö. Härifrån har du nära till allt; bra shopping, Malmö Centralstation, mysiga caféer och restauranger. I hotellet finns en av Malmös mest uppskattade restauranger Quan med spännande asiatiska smaker i en elegant miljö.

Elite Plaza Hotel är en självklar mötesplats i centrala Malmö med fina hotellrum och ett bra gym. Här bor ni i en av Malmös trevligaste stadsdelar Gamla staden på storslagna Gustav Adolfs Torg. Besök hotellets internationellt omtalade gastropub The Bishops Arms med eget mikrobryggeri.

På klassiska Elite Hotel Savoy bor ni mitt emot Malmö Centralstation med direkttåg till Köpenhamn och några av Sveriges största städer. Hotellet bär på många spännande historier som utspelat sig här genom hundratals år. Detaljerna här är fantastiska med unik inredning och vackra hotellrum där kristallkronorna skimrar i taket. Elite Hotel Savoy har precis genomgått en renovering och består numera av två fina hotellbyggnader på bästa läget i Malmö.

Svårt att bestämma dig för vart du vill bo i Malmö? Boka tre nätter på ett av våra hotell i Malmö till ett fast pris och få ut det mesta av ditt besök i staden. 

Fakta & Detaljer

I paketet ingår

 • Tre hotellnätter på Elite Hotels i Malmö
 • Frukost & wifi

Villkor

 • Boka tre nätter på Elite Hotels i Malmö till ett fast pris och sprid ut dina nätter på flera hotell och datum.
 • Endast bokningsbart för tre nätter
 • Erbjudandet är ombokningsbart för boende fram till den 28 februari 2021.
 • Ej avbokningsbart
 • Vid nya bokningar mellan den 1-31 oktober erbjuder vi trippla bonuspoäng för medlemmar i Elite Hotels Rewards

Är du inte redan medlem hos oss? Registrera dig kostnadsfritt här!