Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  Enkelsäng 90 cm / 105 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är utrustade med sängar 90–105 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox,  WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  626 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-02-24)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm / 2 x Enkelsäng 90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  765 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-07)

Nästa

  Dubbelsäng 160 cm + Bäddsoffa   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med dubbelsäng samt bäddsoffa. Rummen har kaffe, te, Safetybox, WiFi, telefon och kabel-tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

Se fler bilder

Från  855 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-13)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Kristianstad

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Kristianstad. Här bor du på bästa läge mittemot stationen och kan njuta av ett bekvämt boende, anpassat för både arbete och vila. Våra 26 rum har en ombonad, brittiskinspirerad stil. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms. Det är också här du checkar in.

På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester ser vi till att du kommer trivas hos oss.

Bra att veta
Vi saknar hiss, trappor behöver användas även för att ta sig till rummen på första våningen. Vi har ingen lobby och hotellet bemannas endast under pubens öppettider. När ytterdörren är låst finns en porttelefon intill entrén som är kopplad till receptionen.

Elite Hotels Rewards
Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar, poäng och restaurangcheckar för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina övriga medlemsförmåner.

Frukosttider
Måndag–fredag kl 06.30–09.00
Lördag–söndag kl 08.00–10.00

Hotel Bishops Arms öppettider

Måndag–torsdag kl 16.00–23.00
Fredag–lördag kl 16.00–01.00
Söndag kl 16.00–22.00

  26 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering ingår
  WiFi ingår (via kod)
  1 konferenslokal

  50 m till tågstationen
  17 km till flygplats
  100 m till buss


In- och utcheckning

Incheckning sker i puben från kl. 16.00 och framåt, utcheck sker senast kl. 11.00 på avresedagen.


Frukost

Frukosten serveras inne i frukostmatsalen;

  • Måndag-fredag kl. 06.30-09.00
  • Lördag-söndag kl. 08.00-10.00

Trådlöst internet

På Hotel Bishop Arms kan du kostnadsfritt surfa trådlöst via WiFi i både puben och hotellrummen.


Hotel Bishops Arms, Kristianstad

Gratis parkering finns utanför hotellet. Parkeringsbiljett erhålles vid incheckning, kontakta hotellet i förväg ifall parkeringen önskas nyttjas innan incheck.


Bishops Arms puben i Kristianstad

The Bishops Arms


Brittiskt inspirerad gastropub med populär pubmeny och brett dryckessortiment med fokus på öl och whisky.

Öppettider

Måndag 16.00-22.00
Tisdag 16.00-23.00
Onsdag 16.00-23.00
Torsdag 16.00-23.00
Fredag 16.00-01.00
Lördag 16.00-01.00
Söndag 16.00-22.00Boka in en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i centrala Kristianstad. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra moderna hotellrum. Sov ut i våra sköna sängar och njut sedan av vår frukostbuffé.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på Hotel Bishops Arms i centrala Kristianstad. Under lov och storhelger bor ni till bästa pris i något av våra moderna hotellrum. Sov ut i våra sköna sängar och njut sedan av vår frukostbuffé. Kristianstads parker, caféer och restauranger ligger inom bekvämt promenadavstånd från hotellet.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 1 januari 2018

Positivt: Närheten till centrum

Att förbättra: Rusta badrummet. Ej fräscht och ganska slitet. Är inte ok med duschdraperi. Är ofräscht med klibbiga duschdraperi mot kroppen.

Övrigt: Jag är Elitemedlem och visste att standarden inte är lika hög på Bishophotellen. Tyckte ändå att rummen var bra förutom det jag skrivit om badrummet.


Silhouette of a person

David Svensson

Omdömet skrevs den 14 december 2017

Positivt: Parkeringsmöjligheten

Att förbättra: Flytta brandsläckaren som sitter på väggen bakom första bordet till vänster i "frukostsalen", blir för trångt att sitta 4 vid det bordet när släckaren tar emot stolen. Jag skulle sätta dit en tvålhållare i DUSCHEN också, så man slipper gå dyblöt till handfatet för o få tvål....

Övrigt: Annars är det helt perfekt!


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 oktober 2017

Positivt: Trevligt bemötande av personal som var hjälpsamma när de fick frågor om staden vilka egentligen inte hade med hotellet att göra. Rent, prydligt skött, bra städning. Bra och lagom frukostbuffe - ej i överdåd.

Att förbättra: ingen aning vad jag skulle göra


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 20 september 2017

Positivt: Vänligeheten, pub och mat

Att förbättra: förbättra incheckning tiden


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 22 augusti 2017

Positivt: egen parkering

Att förbättra: Ta bort heltäckningsmattorna i korridorer - de luktar ingrodd gammal rök.


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 16 augusti 2017

Att förbättra: För varmt på rummet,störda av tåg och biltrafik , snål frukost,t.ex. bacon smakade inget.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 12 augusti 2017

Positivt: Trevlig personal

Att förbättra: Glasväggar i duschen. Mer frukt vid frukosten

Övrigt: Jätte mysigt hotell i en gammaldags Pub Miljö


Silhouette of a person

Malin Björklund Andreasson

Omdömet skrevs den 12 augusti 2017

Positivt: Trevlig personal

Att förbättra: Glasväggar i duschen. Mer frukt vid frukosten

Övrigt: Jätte mysigt hotell i en gammaldags Pub Miljö


Betyg: 0/10

Omdömet skrevs den 9 augusti 2017

Positivt: Resan från Hotellet, att vi lämnade Hotellet.

Att förbättra: Anställa en erfaren/gedigen städerska/städare. Garderob & telefon i rummet som nu inte fanns. Slänga ut den smutsiga mattan. Vi hade bokat för 3/tre nätter men använde 1 natt på grund av den dåliga kvalitén på rummet. Vi checkade in vid 19.30 tiden vilket blev för sent för att åka därifrån.

Övrigt: Rekommenderar inte detta Hotell på grund av den nonchalans att lämna över ett rum/boende i ett sådant smutsigt/orent skick till hotellgäst.


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 6 augusti 2017

Positivt: Läget

Att förbättra: Renovera, i synnerhet badrumsgolv och golvet ute i korridoren som lutar åt alla olika håll.. Poppa upp frukosten. Mer grönsaker. Helmuskel skinka, keso, smoothie osv.


Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Västra Boulevarden 7
291 32 Kristianstad

Tel: 044-10 13 66
bishops.kristianstad@elite.se

 


Hitta hit

Från Malmö/Lund på E22
Vid avfart 37 Trafikplats Härlöv sväng av åt höger och följ skyltar mot E22 Kalmar/Kristianstad. Fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan 950 meter för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

Från Helsingborg/Hässleholm via väg 21/E22
Efter trafikplats Härlöv blir väg 21 till E22, fortsätt till avfart 38 Trafikplats Vilan sväng sedan dirket vänster in på Allégatan. Fortsätt på Allégatan och följ skyltarna åt Centrum för att vid trafikljusena svänga höger in på Långebrogatan. Fortsätt på Långebrogatan för att sedan efter bron över ån hålla till vänster för vid trafikljusena svänga vänster in på Västra Boulevarden. På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.
Från Blekinge via E22
Vid Trafikplats Kristianstad tag av mot höger vid avfart 39 för att sedan hålla i samma fil fram till rondellen. I rondellen följ skyltar mot Centrum/Näsby för att sedan hålla i väntra filen för att i nästkommande rondell kunna svänga vänster och ta av mot Centrum på Södra Boulevarden. Fortsätt på Södra Boulevarden för att sedan svänga höger in på in på Västra Boulevarden.  På denna gata finner man sedan Bishops Arms på höger sida efter kyrkan, även denna belägen på höger sida.

GPS koordinater
56°01'56.6"N, 14°09'07.5"E

Karta
Google maps
_