Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


Enkelrum


  Enkelsäng 105 cm / 120 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är utrustade med Hästens sängar med generösa sängmått från 105 cm till 120 cm. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Vissa av rummen har balkong som vetter mot ån. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.


Från  801 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-14)

Nästa

Dubbelrum


  Dubbelsäng   WiFi ingår   Frukost ingår

Alla dubbelrum är utrustade med dubbelsängar från Hästens sängar. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Vissa av rummen har balkong som vetter mot ån. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.


Från  891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-03-03)

Nästa

Familjerum


  Dubbelsäng Kingsize   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum har generösa ytor och är utrustade med kingsizesängar från Hästens. Rummen har kaffe, te, safetybox, WiFi och tv. Det finns dusch och hårfön i badrummen. Inredningen är fräsch och ombonad och för tankarna till ett brittiskt värdshus.

 


Från  981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-04-13)

NästaOm Hotel Bishops Arms i Köping

Välkommen till Hotel Bishops Arms i hjärtat av Köping, bara några minuters gångavstånd till det mesta. Det här är rum för en natt på ett helt nytt sätt. Här checkar du in i vår gastropub The Bishops Arms och här njuter du av mat och dryck. På Hotel Bishops Arms ska du alltid känna dig som hemma och vi vill ge dig en totalupplevelse som du gärna återvänder till. Oavsett om du reser i affärer eller är på familjesemester, kommer du att trivas hos oss.

Sommartid öppnar Hotel Bishops Arms en härlig uteservering med utsikt över ån där du kan njuta av mat och dryck under ljumma sommarkvällar. 

Bra att veta
Under nedan tider kan du checka in och du har sedan tillgänglighet till rummet dygnet runt under hela din vistelse. Anländer du tidigare eller senare ber vi dig att kontakta värdshuset direkt för att avtala tid.

Elite Hotels Rewards
Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar, poäng och restaurangcheckar för ditt rum på Hotel Bishops Arms. Däremot gäller inte dina övriga medlemsförmåner.

Hotel Bishops Arms öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–23.00
Fredag: 16.00–02.00
Lördag: 13.00–02.00
Söndag: 16.00-22.00
  36 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar

  Parkering
  Gratis WiFi

  50 km till flygplatsen
  800 m till tågstationen
  800 m till buss


In- och utcheckning

Incheckning sker i samband med pubens öppettider eller annan tid om överenskommet med hotellet. Utcheckning kl. 12.00 eller förslagsvis under frukosten.


Frukost

Frukosten serveras inne i puben följande tider:

Vardagar kl. 06.30-09.00
Helger kl. 07.30-10.00


Trådlöst internet

På Hotel Bishops Arms kan du surfa trådlöst via puben WiFi och på hotellrummen finns även möjlighet att koppla upp sig via kabel.


Parkering

Ett antal fria parkeringsplatser finns tillgängliga bakom hotellet.
Bredvid hotellet finns ytterligare parkeringsplatser, fritt 2 timmar och mellan Kl. 18-08.Spela golf på Köpings GK eller Arboga GK och bo på Hotel Bishops Arms i Köping. Här sover du gott i Hästens sängar och kan äta god mat från gastropuben The Bishops Arms.  


Från 790 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Se fram emot en avkopplande vistelse på Hotel Bishops Arms i Köping. Hos oss bor ni till bästa helgpris i något av de fina hotellrummen. Sov ut i våra sköna sängar och börja dagen med en stärkande frukost.


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en vistelse på Hotel Bishops Arms i Köping. Under lov och storhelger bor ni till bästa pris i något av våra fina hotellrum. Sov ut i de sköna sängarna och njut sedan av vår frukostbuffé. 


Från 891 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 februari 2018

Positivt: Super vänligt bemötande och flexibla i att hitta lösningar

Att förbättra: Fixa fogarna i duschrum i rum 209 för ni ´kan undvika kostsamma fuktskador om ni gör det snarast

Övrigt: Bästa hotellet i Köping


Silhouette of a person

Robert Branting

Omdömet skrevs den 26 december 2017

Positivt: Trevlig personal och mycket bra service


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 22 december 2017

Positivt: Skön säng att sova i med mjuka kuddar. Te och kaffe fanns i rummet, frukt fanns att tillgå på bottenvåningen. Trevligt hörnrum med balkong (även om jag inte använde den pga årstiden). God frukost med flera olika alternativ att välja bland (pålägg, frukt/grönt, bröd mm). Trots litet hotell i liten stad håller både hotellet och frukosten hög standard. Återkommer fler gånger!

Att förbättra: Duschdraperi är ingen höjdare, det drar sig alltid inåt mot dig när du duschar och klistrar sig mot benen. Extratäcke eller filt hade varit önskvärt om det fanns på rummet under vintertid.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 5 november 2017

Positivt: Sköna sängar.

Övrigt: Vi var tvungna att åka väldigt tidigt på morgonen och blev lovade smörgåsar i kylen. Tyvärr fanns det bara 2 smörgåsar till oss 4. Det åkte några precis innan oss. Kanske tog de för många. Så det var lite synd men inte ert fel. Ni försökte få till det bra. Tack.


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 november 2017

Positivt: God service. Trevlig personal.

Att förbättra: Utöka frukosten med fler alternativ.


Betyg: 4/10

Omdömet skrevs den 29 oktober 2017

Positivt: Enkel utcheckning

Att förbättra: Fixa duschproblemet. Sängen hade en stor grop i mitten och var inte skön.


Betyg: 3/10

Omdömet skrevs den 18 oktober 2017

Positivt: Atmosfären, läget och några ur personalen.

Att förbättra: Ta en ordentlig koll på vad som försigår där. Det finns en del att jobba på. Bland annat fick vi ett rum med trasigt lås och som det såg ut som någon försökt bryta sig in i tidigare men blev inte erbjudna annat rum eller kompensation. Städerskan sa dessutom att det hade varit problem med det tidigare. Ni får gärna kontakta mig så kan jag berätta om de problem eller direkta fel som vi upplevde under helgen. Vi har bott där tidigare men då var det klart bättre.

Övrigt: Känns som ett hotell där halva personalen tappat gnistan och den andra halvan kämpar på ändå. Om man är glutenintollerant och förväntar sig bröd till frukost. Tänk igen! Kan tänka mig att bo här igen om man tar tag i de problem som helt klart behöver tillsyn.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 18 september 2017

Positivt: Puben

Att förbättra: Ökar sortiment till frukosten. Tex äggröra och bacon

Övrigt: Rent och fint hotellrum samt att det var ett stort badrum. Det ända som var negativ att det var högljud fram för hotellet mitt på natten när man har fönstret öppet


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 14 september 2017

Positivt: Det absolut bästa är era sängar, de är helt suveräna. Även bra bemötande av personalen.

Att förbättra: Hotellet är relativt litet så det är inte så mycket att göra.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 1 september 2017

Positivt: Fri parkering direkt i city och bra pub

Att förbättra: Saknade möjligheten att köpa en nattmacka eller godispåse.


Kontakta oss

Hotel Bishops Arms
Stora Gatan 10
731 30 Köping

Tel: 0221-760 300
Fax: 0221-760 310
koping@bishopsarms.com
Bokning
bokning.koping@bishopsarms.com

Information
koping@bishopsarms.com

Försäljningschef
nadja.schmidt@elite.se

 


Hitta hit

GPS koordinater
59.51254°N, 15.99525°E

Promenadväg från stationen:
Promenaden tar ca. 10 minuter. Gå ut på Stationsgatan, sväng höger in på Östra långgatan genom Gamla stan, följ sedan vägen rakt fram tills du är framme.

Karta
Google maps
_