Våra aktuella erbjudanden

Detta erbjudande är inte längre tillgängligt.

Här kan du se några av våra aktuella erbjudanden. 

Elite Stadshotellet, Karlstad

Julbord i Karlstad

Upplev ett julbord utöver det vanliga. Vi ser fram emot att få välkomna er till ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö.

  • Julbord
  • Glögg & pepparkaka
  • Stämningsfull miljö
  • Något för alla
Från 595 SEK/person

Om erbjudandet

Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med mer modern touch och smaker och kombinationer som överraskar. Julbordet serveras både som lunch och middag utvalda dagar mellan 25 november-22 december.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters sill och lax, småvarmt där prinskorv, köttbullar och “Jansson” kan kombineras med omeletter, revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med.

Önskar du kombinera ditt julbord med en härlig övernattning? Vi erbjuder 15% rabatt på boende i samband med julbord. Dessutom har du som hotellgäst fri tillgång till Rooftop by Vana så glöm inte badkläderna.

Fakta & Detaljer

Kvällsjulbord 
Datum: 26 & 27 november samt 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17 & 18 december. Övriga datum på förfrågan.
Pris: Från 595 kr (fredagar 645 kr)

Lunchjulbord
Datum: 9, 10, 14, 15, 16, 17, 20, 21 & 22 december
Pris: 445 kr

Barn
0-4 år: gratis, 5-12 år: 50% rabatt på priset

Garderobsavgift tillkommer.