Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–105 cm   13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina standardrum har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta. Alla rummen har en arbetsplats, tv, minibar, safteybox och WiFi samt dusch eller badkar. Några av rummen har även balkong, strykjärn och strykbräda. Rummen vetter mot Kungsgatan, Västra Torggatan eller in mot gården.

Se fler bilder

Från  811 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-29)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra större standardrum är utrustade med 140 cm bred säng.  Antingen kan du välja att sova själv i sängen och kan du njuta av gott om utrymme men det går även att sova två personer i detta rum om du vill. 

Samtliga av dessa rum rum har en bekväm arbetsplats, WiFi, safteybox, telefon, tv, minibar samt badrum med badkar eller dusch. Denna rumskategori är något mindre  än våra superiorrum. På en del av rummen finns balkong, strykbräda och strykjärn.

Se fler bilder

Från  856 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-29)

Nästa

  2 personer   160–180 cm   19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum håller en hög standard både på komfort och tekniska bekvämligheter. De har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta är modernt inredda med två stycken 90 cm breda sängar eller en hel säng, 160–180cm.(merparten av dessa är icke delbara).

Rummen är rökfria och har en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar, hårtork och tv. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. På några av rummen finns balkong, strykjärn och stykbräda.

Se fler bilder

Från  945 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-02)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum erbjuder plats för både arbete och vila. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustande med arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Dessutom finns morgonrockar samt vattenkokare för lite extra bekvämlighet. Merparten av badrummen har både badkar och dusch. Dessa rum är mer generösa i storlek och har sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer.

Se fler bilder

Från  1081 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-29)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe with a view är rum med utsikt mot Klarälven, några har balkong. Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, sköna sittmöbler, en praktisk arbetsplats samt kaffe och te. Golven har parkett eller heltäckningsmatta. Fräscha badrum med dusch o h morgonrock.

Se fler bilder

Från  1216 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-26)

Nästa

Familjerum


  2-4 personer   160-180 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga och är utrustade med bäddsoffa för två barn.  Familjerummen håller en hög standard och har en smakfull modern inredning. På rummen finns arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och hårtork. För extra bekvämlighet finns även morgonrockar och vattenkokare.

Se fler bilder

Från  1125 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-12-20)

Nästa

  1–3 personer   180 cm    41 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är ett extra rymliga och luftiga rum med en vacker utsikt mot Klarälven. Rummen har en mysig sittplats med soffa som även kan användas som bäddsoffa. Sängen är en icke delbar dubbelsäng. 

På rummen finns en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. För extra lyx och bekvämlighet finns morgonrockar, tofflor, strykjärn, strykbräda och vattenkokare med kaffe/te.

Se fler bilder

Från  1440 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-01)

Nästa

  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Sviten har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en bekväm sittgrupp och sovrummet är inrett med en dubbelsäng (icke delbar) samt en arbetsplats. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. I sviten finner ni också safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1620 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-03)

Nästa

Executive Suite


  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår största svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Den har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en arbetsplats och en stor bekväm sittgrupp. Sovrummet är inrett med dubbelsäng (icke delbar). Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Denna svit har även en separat gästtoalett. Rummet är utrustat med WiFi, safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  2050 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-08)

NästaVälkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad!

Centralt i Karlstad vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet som erbjuder en härlig hotellvistelse för affärsresenärer, konferensgäster och alla som vill uppleva Karlstad. Här bor du bara några steg från shopping och nöjen och om du åker tåg ligger hotellet sju minuter från Karlstad centralstation.

Känn dig som hemma i hotellets moderna och inbjudande rum. Här finns sköna sängar i rymliga rum med plats för både avkoppling och arbete. Hotellet har ett gym med träningsmaskiner och fria vikter samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms som är en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare.

Elite Stadshotellet är ett fullservicehotell och erbjuder komplett service för konferenser, mingel och event. Vi har åtta moderna konferenslokaler och kapacitet för upp till 250 personer.

Vi vågar påstå att Elite Stadshotellet i Karlstad är ett av Sveriges vackraste hotell och när det stod klart år 1870 gav det ett imponerande intryck som man fortfarande ser spår av. Byggnaden har renoverats i omgångar och varsamt restaurerats för att behålla dess orginaldetaljer, allt för att ge Elite Stadshotellet sin genuina karaktär och känsla. Hotellet är även miljöcertifierat med den globala miljömärkningen Green Key.


  138 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym

  Gratis WiFi

  18 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  50 m till buss


Historien om Elite Stadshotellet!

År 1870, när hotellet öppnades, hade man tillgång till material och en hantverksskicklighet som vi bara kan drömma om idag. Med marmor, ädelträ och kristallkronor samt stuckaturer och ornament skapades en speciell atmosfär som bidrog till att Stadshotellet i Karlstad ser ut som det gör även i dag. Det handlar om kvalitet och hantverksskicklighet rakt igenom!

Då, när det begav sig, var hotellet ett av Sveriges största och finaste hotell. År 1904 installerades elektricitet. Några år senare fick alla rum värmeledningar och varje våning ett eget WC. Det betraktades som en stor lyx – äntligen kunde pottskåpen tas bort en gång för alla.

Historien sitter i väggarna brukar man säga. År 1905 när unionsupplösningen mellan Sverige och Norge undertecknades i Karlstad, bodde hela den norska delegationen på Stadshotellet. Självklart har Stadshotellet även varit en mötesplats för många stamgäster. Gustaf Fröding hade till exempel ett stambord i matsalen där han drack sin punsch och hämtade motiv till sina dikter.

Under årens lopp när hotellet har renoverats och moderniserats har vi varit noga med att låta kvalitetstänkandet genomsyra varje steg så att Stadshotellet kan få behålla sin charmiga karaktär i ytterligare hundra år. Alla miljöer på hotellet har inretts med varsamhet i tidstypisk och funktionell stil.

Viktiga och moderna renoveringar är byte av avloppsstammar och elsystem. Samtliga hotellrum har nytt ventilationssystem med kyla och mellan 2007-2008 renoverades hundra rum. Under 2014 renoverades de resterande 38 rummen tillsammans med våra två sviter.

Från 1984 ägs Elite Stadshotellet av Elite Hotels of Sweden.Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Elite Stadshotellet Karlstad har kostnadsfritt trådlöst internet. Välj “EliteWifi” och öppna din webbläsare. Fyll i din e-postadress för att få access. För mer information, kontakta vår reception. Vi har dessutom ett gästkontor med dator och skrivare.


Frukost

Ordinarie frukostöppettider

Måndag - fredag

06.30 - 09.30

Lördag

07.30 - 10.30

Söndag

07.30 - 10.30*

*I samband med Snooze har frukosten öppet till 12.00


Gym at Elite Stadshotellet Karlstad

Gym med bastu

I vårt nyrenoverade gym finner ni löpband, crosstrainer, multistation samt fria vikter. I anslutning till gymmet finns omklädningsrum för dam och herr samt en gemensam bastu.

 

 

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Gäller måndag–fredag. Strykrum finns på våning 2.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vår roomservice-meny finns på rummet och erbjuds följande tider:

Måndag–fredag kl. 06.30-09.30 samt kl 16.00-23.00
Lördag-söndag kl. 07.30-10.30 samt kl 16.00-23.00

Roomserviceavgift tillkommer med 125 kr.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi använder oss av närliggande parkeringshus där gästen löser sin parkeringsbiljett på egen hand. Vi har även nio p-platser i ett eget garage till en kostnad av 175 kr per plats och dygn. I två av dessa garageplatser finns uttag för laddning av elbil. Garageplats kan förbokas via receptionen på tel. 054-29 30 00. Utöver de egna garageplatserna har vi 14 platser utomhus till en kostnad av 125kr/dygn, dessa kan inte förboka


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Stadshotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till  12 kilometer. 

Rutt A - Sandgrund (3km)
Rutt B - Gubbholmen (6 km)
Rutt C - Klarälven (10 km)


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Stadshotellet Karlstad är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning.
Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Konferensbord i konferensrum

Elite Stadshotellet Karlstad


Centralt vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet med shopping, nöjen och kommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Här finns alla förutsättningar för lyckade möten, event och företagsmingel. Alla våra konferenslokaler har högt i tak och stora fönster och de flesta har vacker utsikt över Klarälven.


Restaurangen på Elite Stadshotellet


Njut av en god middag från vårt förstklassiga kök. Elite Stadshotellet erbjuder dig att boka en middag med möjlighet att avnjuta den i någon av hotellets vackra salonger. För riktigt stora sällskap finns vår festvåning eller Vintermatsalen.

Öppettider

Välkommen att kontakta vår festvåningschef för mer information och bokning:

För frågor och bokning kontakta
Monica T Lindqvist, tel: 054-29 30 25
monica.t.lindqvist@elite.se 


Uteservering på The Bishops Arms

The Bishops Arms Karlstad


The Bishop´s Arms är en genuint engelsk pub med Karlstads största urval av öl och whisky. Hit söker sig Karlstadsborna när de längtar efter något gott att dricka och en stunds samvaro med arbetskamrater och vänner. Här råder en gemytlig pubstämning och vi erbjuder god mat från vår mycket breda pubmeny i en avslappnad miljö, serverad av glad och kunnig personal. Som hotellgäst går Du in till puben direkt från hotellets lobby.

Öppettider

Måndag–torsdag: 16.00–00.00
Fredag: 16.00–01.00
Lördag: 13.00-01.00
Söndag: 16.00–23.00Fira dit bröllop med en bröllopsfest på vackra Elite Stadshotellet Karlstad. Med fina lokaler, god mat och erfaren personal tar vi hand om er på en av livets viktigaste dagar.

Stanna gärna hela natten och på något av våra fina rum. Bjuder ni in långväga gäster så finns självklart rum även för dem. Välkommen att läsa mer om våra bröllopserbjudanden.
Låt oss anordna ert nästa jubileumsfirande, födelsedag eller företagsfest. Hotellet erbjuder en helhetslösning - allt från lokal, meny och övernattning helt efter era önskemål! 
Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder ett förmånligt och bekvämt hotellpaket till Something Rotten! En musikal som spelas på Wermland Opera mellan den 18 januari–3 mars 2019.


Från 2802 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Sandgrund är Lars Lerins permanenta konsthall, belägen i Karlstad i den ombyggda restaurangen Sandgrund. Här kan du se Lars Lerins utställning året om. Vi på Elite Stadshotellet erbjuder ett paket med boende till detta.
Läs mer

Foto: Svenerik Jakobsson


Från 1240 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Med klassiska smaker, läckra uppläggningar och med många moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med mer modern touch och smaker och kombinationer som överraskar.


Från 395 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Överraska familjen och boka ett hotellpaket som inkluderar inträde till Sundstabadet. Bo bra på Elite Stadshotellet Karlstad i samband med ert äventyrliga badbesök. Detta är garanterat något som passar såväl stor som liten. 


Från 1680 SEK /Natt

Boka
Ändra hotell


Den 11-12 januari gästar Johan Boding & Night of Queen Karlstad med konserten Freddie Forever. Vi på Elite Stadshotellet erbjuder hotellpaket till arrangemanget.


Från 1979 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vi hjälper er att göra er bröllopsdag till ett minne för livet - läs mer om våra olika alternativ. Och tveka inte att slå oss en signal om du har andra önskemål.


Från 750 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare.


Från 1900 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Upplev hockey när det är som bäst - live! Boka in en hockeykväll på Löfbergs Arena och följ ditt favoritlag i SHL. Passa samtidigt på att bo bekvämt hos oss på Elite Stadshotellet, mitt i centrala Karlstad.


Från 1790 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet Karlstad har tre konferenslokaler som är lämpade för mindre möten. De är renoverade under 2014 och ligger på första våningen med en vacker utsikt över Klarälven.


Från 250 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka vårt weekenderbjudande på Elite Stadshotellet Karlstad. Här finns mycket att uppleva: besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden. Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 990 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira din ledighet med ett besök på Elite Stadshotellet Karlstad. Njut av sköna hotellsängar och vår generösa frukost. Välj och vraka mellan aktiviteterna Karlstad har att erbjuda.


Från 1175 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med en kär vän och överraska med ett lovepaket i Karlstad. Hotellet är vacker beläget invid Klarälven och runt hörnet har du shopping, rikt kulturutbud och fina promenadstråk. Avnjut en god middag på The Bishops Arms innan ni sover gott i något av våra vackra rum. Varför inte passa på att unna er det lilla extra genom att boka till en VIP-korg som väntar på rummet? 


Från 1800 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


87%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 10 december 2018

Positivt: Hyggelig atmosfære og god mat!

Att förbättra: Bedre renhold på rommene.

Övrigt: Fin beliggenhet!


Hotellet svarade den 11 december 2018

Bäste Elisabeth! Vi uppskattar att du tagit dig tiden och svarat på vår gästenkät. Vi tar till oss av dina synpunkter gällande städningen på rummet, vi tar detta vidare till vår husfru. Kul att se att ni i det stora hela haft en bra vistelse hos oss. Vill passa på att önska er en fin vecka och hoppas på att vi snart får hälsa er välkomna tillbaka till oss! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 december 2018

Positivt: Det hyggelige personalet, gode frokosten og fine rommet.

Att förbättra: Forsett som det er.

Övrigt: Alltid trivelig å komme til Stadshotellet i Karlstad.


Hotellet svarade den 9 december 2018

Bäste Öystein! Stort tack för ditt fina omdöme och för din fina blomma du gav till receptionen! Vi är så glada över att du trivs så bra hos oss. Vi ser fram emot nästa gång vi får hälsa dig varmt välkommen tillbaka! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 december 2018

Positivt: Bra hotell och bra julbord


Hotellet svarade den 7 december 2018

Bäste Anette! Tack för att ni svarat på vår webenkät och för ert fina omdöme. Kul att se att ni haft en bra vistelse på hotellet med julbord. Vill passa på att önska en trevlig helg och varmt välkomna tillbaka! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 december 2018

Positivt: Personal och Miljön


Hotellet svarade den 7 december 2018

Bäste Mats! Stort tack för din fina återkoppling till oss. Vi blir så glada över att se att du trivs bra hos oss. Vill passa på att önska dig en trevlig helg och varmt välkommen tillbaka! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 5 december 2018

Positivt: Alltid hyggelig å komme til Stadshotellet.

Att förbättra: Forbedret frokosten. Vi har bodd på Stadshotellet før jul i mange år. Har registrert at frokosten har blitt stadig dårligere. Kald bacon, "suppe" i stedet for eggerøre, tomt for brød( vi spurte personalet). Generelt litt udelikat presentert. Ikke bra!!!


Hotellet svarade den 7 december 2018

Bäste Erik! Tack för att ni tagit er och återkopplat till oss gällande er vistelse. Stort tack för er återkoppling till oss, vi tar till oss av detta och jag ska ta det vidare med vår frukostansvariga. Vi uppskattar er feedback till oss! Vi hoppas på att få hälsa er varmt välkomna tillbaka! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Lars Petersson

Omdömet skrevs den 4 december 2018

Positivt: Fisk & skaldjursgrytan på Bishop


Hotellet svarade den 5 december 2018

Tack Lars för din feedback! Kul att höra att maten på Bishops Arms smakade bra! Välkommen tillbaka! Vänligen Anna Björkenstam Wedberg Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 december 2018

Positivt: Läget, komforten och frukost


Hotellet svarade den 7 december 2018

Bäste Stefan! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tagit dig tiden och svarat på vår webenkät. Kul att se att ni är nöjda med er vistelse hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 december 2018

Positivt: Vänligt mottagande av personalen

Att förbättra: Inte begära kreditkort av stamgäster


Hotellet svarade den 7 december 2018

Bäste gäst! Tack för ert fina omdöme om personalen och för att ni svarat på vår gästenkät. Vi tar till oss av er feedback. Vill passa på att önska en trevlig helg! Vänligen Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 december 2018

Positivt: Fint gammalt hus

Att förbättra: Möblera om i frukostmatsalen så att detta backa tum får lysa i all sin elegans. Rensa upp bakom det utsmyckade räcket i guld från 20 talet så att det verkligen syns. Sätt upp en riktig stor granni trapphuset. Ändra disken i receptionen som passar till tidsåldern. Helt enkelt njuta sv ta fasta på den tid Hoteley byggdes och utgå från det i allt jag gör. Modernare än så kan det inte bli


Hotellet svarade den 6 december 2018

Tack Kristina för det fina betyget och för att du lämnar synpunkter till oss! Vi försöker i mångt och mycket att kombinera de historiska inslagen i vårt anrika hotell med moderna bekvämligheter och krav för att skapa en unik plats som tillgodoser de flesta önskemålen. Matsalen, Vintermatsalen, är otroligt vacker och vi har försökt att anpassa den till att kunna ta emot alla våra olika slags gäster. Just nu är den dock annorlunda möblerad då vi också serverar julbord i denna sal och har hög efterfrågan på platser. Den soffa som du såg bakom räcket i entrén står där endast tillfälligt fram till den 19 december, sedan flyttas den tillbaka in i Vintermatsalen där den hör hemma. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss! Vänligen Anna Björkenstam Wedberg Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Anonymous

Omdömet skrevs den 1 december 2018

Positivt: Gammelt og erverdig hotell mitt i sentrum av Karlstad.

Att förbättra: Jeg ville ha laget bedre eggerøre.

Övrigt: Dårlig med parkeringsplasser.


Hotellet svarade den 6 december 2018

Tack för att du ger oss synpunkter på din vistelse hos oss! Utöver hänvisning till vår egna parkering så försöker vi vara behjälpliga med flera tips på parkeringsmöjligheter i centrala Karlstad för att underlätta sökandet efter plats. Vi hoppas att vi får äran att ha dig som vår gäst igen och att äggröran smakar bättre då! Vänligen Anna Björkenstam Wedberg Elite Stadshotellet, Karlstad


Elite Stadshotellet
Kungsgatan 22
652 24 Karlstad

Tel: 054-29 30 00

info.karlstad@elite.se

Google maps

Bokning
Bokning
Tel: 054 - 29 30 00
reservation.karlstad@elite.se
Gruppbokning
Gruppbokning (fler än 10 rum)
Tel: 054 - 29 30 00
reservation.karlstad@elite.se
Konferens
Konferens
Tel: 054 - 29 30 00
konferens.karlstad@elite.se
Hotelldirektör
Anna Björkenstam Wedberg
Tel: 054 - 29 30 15
anna.bjorkenstam@elite.se
Försäljningschef
Sofia Steen
Tel: +46 (0) 54-29 30 01
sofia.steen@elite.se
Receptionschef
Victoria Jensen
Tel: 054-29 30 14
victoria.jensen@elite.se

Hitta hit

Ankomst via bil

Från E18: kör mot Skåre sedan mot Centrum. Elite Stadshotellet ligger i hörnet av Kungsgatan/Museigatan, med entré från Kungsgatan.

Från Karlstad Airport: ta av vid skylt centrum, håll till vänster och sväng vänster mot Klara, Tingvalla idrottsplats. Efter ca 400 m sväng höger vid T-korsningen till Sandbäcksgatan. Elite Stadshotellet ligger på vänster sida efter bron.

Ankomst via tåg/buss

Tåg

Hotellet ligger ca 500 meter från Karlstad centralstation. Följ Järnvägsgatan som går rätt upp från centralstationens entré mot Klarälven och på höger sida om bron ser du hotellet.

Buss

Karlstad busstation ligger på Drottninggatan. Följ Drottninggatan öster ut, mot centrum och sväng vänster till Järnvägsgatan. Hotellet ligger precis innan bron, på höger sida om Klarälven.

 

_