Om erbjudandet

Välkommen att avnjuta årets julbord på vackra Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi kommer att servera vårt härliga julbord både lunch och kväll i grandiosa Spegelsalen. För den som är sugen på något annorlunda så kommer Le Trottoir att servera en välkomponerad trerättersmeny med julens smaker och dofter.

ELITE HOTELS JULUPPLEVELSE PÅ LE TROTTOIR

Nytt för i år! Vi öppnar upp Le Trottoir onsdag–lördag den 25 november–19 december för en mysig kväll med julens smaker och dofter. Luta dig tillbaka och låt oss servera dig en välkomponerad trerättersmeny i julens tecken.

Våra duktiga kockar med Kökschefen i spetsen har skapat en julinspirerad meny som både påminner om det klassiska och utmanar smaklökarna. För oss är den även självklart att servera ett veganskt alternativ.

Restaurangen kommer att erbjuda ett begränsat antal platser för att undvika trängsel i matsalen.

ELITE HOTELS JULUPLEVELSE I SPEGELSALEN

Vi slår upp portarna till magnifika Spegelsalen och bjuder in årets Julbord. Klassiska smaker, läckra uppläggningar och med flertalet moderna inslag skapar vi ett julbord utöver det vanliga. Vi dukar upp allt från julens självklara favoriter till rätter med modern touch och smakkombinationer som överraskar.

Vårt julbord är både komplett och generöst med många olika sorters lax, vegansk och klassiskt inlagd sill, småvarmt där prinskorv, köttbullar och Janssons frestelse kan kombineras med revbensspjäll och annat som hör julen till. Detta möter rätter med mer spännande smakupplevelser och munsbitar med nya influenser. Som avslutning finns självklart ett dignande dessertbord med flera läckra efterrätter och annat julgodis att toppa det hela med. För den som hellre avstår det söta kan avsluta julbordet med en god ost. Eller varför inte göra både och?

Vissa kvällar kommer vi även att ha levande musik på scen.

Antalet gäster i Spegelsalen är begränsat för i år för att undvika trängsel.

Fakta & Detaljer

Julinspirerad trerättersmeny på Le Trottoir

  • Starttid: 18:00 onsdag till lördag
  • Pris: 595 kr per person inkl. garderob och glögg

Julbord i Spegelsalen

  • Starttid lunch: 12:00 onsdag till fredag
    Pris lunch: 395 kr per person inkl. julmust och kaffe
  • Starttid kväll: 18:00 onsdag till lördag
    Pris kväll: 645 kr per person inkl. garderob och glögg