Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotell nära Liseberg

Liseberg är Nordens största nöjespark och en känd symbol för Göteborg. Här hittar du många roliga åkattraktioner, berg- och dalbanor och andra upplevelser. Sommartid gästas parken av såväl svenska som internationella artister och det är även här som det populära tv-programmet Lotta på Liseberg spelas in. Utöver sina många åkattraktioner finns många vackra grönområden i parken. Ta med en picknick eller besök en av parkens många restauranger för en härlig dag tillsammans med familj eller vänner.

Vi erbjuder flera hotell nära Liseberg. Låt oss ta hand om dig under ditt besök i Göteborg genom förstklassig service och fina hotellrum. På våra hotell nära Liseberg kan du välja att bo i allt från lyxiga sviter till rymliga familjerum och bekväma enkelrum. Välj ett rum som passar dig och promenera enkelt bort till nöjesparken.

Från Elite Park Avenue i Göteborg har du endast 850 meter till Lisebergs entré. Bo mitt på avenyn och kombinera ditt besök på Liseberg med ljumma kvällar i Göteborgs mysiga stadskärna. Elite Plaza Hotel i Göteborg ligger 2 km från Liseberg. Härifrån kan du enkelt åka med kommunala färdmedel som spårvagn och buss hela vägen fram till Liseberg.

Varmt välkommen att boka din nästa vistelse hos oss!


I hjärtat av Göteborg på Avenyn ligger Elite Park Avenue Hotel. Bo i rum med elegant inredning och starta dagen med en generös frukost. Hotellet erbjuder bra restauranger, relaxavdelning och ett perfekt läge med gångavstånd till Liseberg och Göteborgsoperan.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-02-05)

Boka

Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Från   790 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-02-06)

Boka
_